Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Маги, благодаря ти, мила, но Озанит изобщо не ни действа, имам 2 опаковки, които така си стоят. При Радина проблемът не са само зъби, а просто е много емоционална и в съвкупност с никненето за зъбките и вероятно ниския праг на болка, който има към момента, става пълна прелест..
Дани, не сме се разделили с моя мъж, минаваме през поредния тежък период. Надявам се скоро всичко да е минало и пак да сме добре.
Аз пък не разбрах на Арвенчето каква операция й предстои, но й стискам най-силните си палчета!

# 721
  • Велико Търново
Глухарче, пробвай с тиква. Имахме един немалък период, в който на всичко, което готвех слагах тиква. Иначе не го искаше.  Hug
Ани, Сигме, големи слънчица са ви дечицата  Hug
Бени, и при нас Коларгол върши чудесна работа. Ама той пък е само с рецепта, та пак ще трябва да чакаш.

# 722
  • София
Как коларгола е с рецепта? Даже аз сама си го забърквам в нас- имам шишенцето, купувам прахчето и вода за инжекции май се водеше- в аптеката си знаят- за да направя капките.  За бебе взимах две дози водичка да е 1%, вече е една доза водичка да стане 2%

# 723
Добро утро момичета Simple Smile

Много съжалявам да прочета за развоя на връзките при някои от вас, но важното е вие да се чувствате добре    Hug
Зузи рдвам се че де появи, липсваше   Hug
Болничките да се оправят бързо  Praynig

Успях да видя Лия, Жорко и Марти , големи сладури и много са пораснали!

При мен нищо ново чакам си вече бебето и нямам търпение, за разлика от първия път Simple Smile
А бъдещия батко започва нещо много да се тръшка напоследък и то за всякакви дреболии...

# 724
  • Сливен
Ани, Сигме - страхотни деца  Hug Simple Smile
При нас засега е спокойно - кърмя на поискване, Ивка взе да свиква да е по-внимателна, а бати Алекс - знаете той ми е послушанчо.
Сандра, пожелавам ти леко раждане  Hug
Хубав петък  Hug

# 725
  • до едно тепе
А добър ден.
Лия много е пораснала. Видях я вчера, но така и не успях да пиша. Crazy
Ани да му нацелуваш сладките кълки на Марти. Heart Eyes
Сандре леко да е Praynig
Дайте идея за име на следващата тема моля, че нещо ми се изчерпа творческия потенциал, а и толкова ми се спи, че 2 не виждам та хептен не мога да мисля. Tired

# 726
Добро утро!

Прекрасни дечица (пу-пу-пу). Да са ни живи и здрави всички!

Сандра, леко разждане и прекрасна среща с мъничето  Heart Eyes

Меци, как сте вие? До кога сте в СФ?

Най-накрая петък  nuts
Довечера ще имаме гости - на ММ сестра му със сина и мъжа й Simple Smile Ще пада веселба вкъщи Simple Smile
Уикенда Габи ще е с баща си.
В неделя с ММ ще бягаме на Софийския маратон (едва 3км, но толкова можем за сега)...Общо взето това е.
В понеделник почва английския език Габи, а аз ще ходя на спорт през това време.

# 727
  • При моето слънце
Добро утро!
Сигма, имаш прекрасна дъщеричка, Радина и тя е голяма кукла, а на Марти искам да му нащипя кълките  Hug
Нашата драма с ентеровируса продължава. Вече трети ден почти не е ял, а ако хапне нещо, след малко го повръща. Педката му изписа натриев цитрат и пробиотик. Сутринта му дадох и след 5 минути повърна, вчера пак същото. Сега му сложих свещичка вомитусхил и му направих вода с мед и лимон, та заспа. Поръчах на мм да купи ентерол. Вече ми се изчерпаха идеите, какво да му давам да пие и поне малко да хапне  Tired Направих и чай от джоджен, после да го изпие. Оплаква се постоянно от коремче, мога ли да му дам малко сода  newsm78 е...и и вируса, такова чудо за сефте ми се случва...

# 728
Petiofi83, пуснете някакви изследвания...Уикенда ще работи само спешен кабинет, ако можеш днес го заведи пак на лекар. Да не се обезводни от толкова повръщане  Sad Колко често повръща ?

# 729
  • Варна
Петьофи, дай му капки за колики, ще му облекчи спазмите, а може и да го затегне малко . Чай от шипка, по - концентриран, хидратин алфа върши чудеса, ако детето е започнало да се обезводнява . Дано се оправи вече Мишо .
Зузи, дискови хернии на шийни прешлени ще оперират . Друг е въпроса, че сън на косъм да се откажа. Търся детегледачка сега, имам среща с няколко жени, ще видим ...
Много са ни хубави дечицата " пу - пу ", вчера разгледах албумчетата, напълни ми се душата  Heart Eyes
Ани, Насето изглежда голям, защото е висок - 92 см е  Mr. Green
Маги, минавай по - често  Hug

# 730
Петьофка, сода не бих давала, тя е за киселини, а не за вируси и болки в стомаха.
Сандре, леко раждане и послушен батко  Hug
Днес и утре съм сама, ММ е в командировка, аз пък не искам да ангажирам сега бабите, че после ще има много работа за помагане за тях. Грейна слънце при нас, ще излизаме на разходка.
Глухарче, и аз тиква и морков щях да предложа, те са сладички.

# 731
  • При моето слънце
Не повръща много често, 1-2 пъти на ден, но пък и не иска да яде. Дадох еспумизан и в момента пие система глюкоза, пък да видим. Хапна половин банан, та дано закрепим положението  Praynig

# 732
  • Sydney
ние сме яко в джаза, след като пак вдигна Т и цяла нощ хърка брутално, не можах да спя! сутринта пак с Т стана, ходихме в клиниката (детската) и се оказа, че е станало ларингит, за щастие вирусен, ЦРП-то е в норма... изписаха инахалции с кк и два вида капки (АБ и виброцил), ако зазлее (дано не), да ходим пак, че може да се е превърнало в бактериално........ добре, че парите ги копаем Party ... тотално изтрещях!

petiofi83 ентерола не действа ли? оправяйте се бързо  Hug

# 733
  • shumen
Петьофка,да се оправя скоро батко Мишо.На мен сега за разстройство ми казаха едно прахче Диарит се казвало и уж вършело чудеса.Още от първото и разстройството спирало.На нас още не се е налагало да го ползваме,но моя позната са го ползвали и каза,че е много доволна.За повръщане давам Натриев цитрат и съм доволна.
Сандре,леко раждане и дано се кротне малко Марти.
Love_fairy,браво на Вас.Дано Габи слуша баща си докато Ви няма.
На мен нашия само ми се обади да ме ядоса.Звъни и пита дали съм водила малкия на уролог и какво е казал за операцията и като му казах,че ми казаха след 01.10.като взе да врещи и мърмори защо не съм сякаш някои му иска мнението и го кара той да я върши.
Моме,дай малко слънчице и на сам.
Ние тази нощ имахме малък инцидент.Дени как се е въртял в леглото не знам,но в 3 часа така падна както спеше,че чак се уплаших и аз.През нощта обаче не съм го забелязала,че се е ударил,в резултат от което сега е със синьо око.Надявам се да не са го забелязали в ДГ обаче и да не го питат кои го е бил и да си мислят,че съм лоша майка.На всичкото отгоре и стана още в 5.30,че целия беше опикан и трябваше да го сменя.
Бени,да се оправя скоро и твоята Ема.

# 734
Ох, присети ме Дани за една случка, та много близка приятелка момичето й на 4, ужасно е щура. Та веднъж падна ужасно и си удари окото, слава богу всичко е наред, но две седмици ходи подсинена. Та обяснява ми тя как я одвела в градината и пет минути е обяснявала как е паднала, как се е ударила да не си помислят, че я е набил някой. Аз пък хич не се усетих, че може някой това да си помисли, а наистина може  Crazy А тъкмо й мина синината около окото и сега е с централно цепнато чело  ooooh! Това господ да ни пази децата  Praynig
Всички болнички бързо да се оправят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт