Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, друг път по разбрано като за блондинки  Naughty
ти пък откога си руса Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Глухарче и за кво са ти тая киноа и амарант?!  Thinking

# 706
На кичури съм. Но по душа и акъл- истинска блондинка  Mr. Green

# 707
  • София
На кичури съм. Но по душа и акъл- истинска блондинка  Mr. Green
Joy hahaha
Тази киноа голяма смрад, пробвах някога да я пробутвам и категорично ми бе отказана, ми и аз не бих я яла. Голяма мода с тез "супер" храни.
Меци, честит ти девети. Емка семка как е?

# 708
Айде тогава да покажа и аз мойто гардже

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 08:26 от sigma

# 709
Страхотни дечица!

Ани Ема днес я водихме в зоопарка и сега спи.. Ама толкова я беше страх от големите котки, че чак се притесних и мислех да си ходим, ама Мецан вика дай да пробваме при патиците и прочие как ще е и за щастие те свършиха чудесна работа.. Даже после минахме при хипопотама, слона и носорога и дребната много се забавлява.. Носорога даже го гледахме от 4-5 метра и нямаше никакви проблеми..

# 710
  • София
Леле Сигме, страхотна Heart Eyes Heart Eyes и колко е пораснала.
Меци, браво, добре сте я разнообразили. Имаме две нови лъвици. Simple Smile

# 711
Ехаааа, Лийка колко е пораснала  Heart Eyes
Ани, да нацелуваш Смукача по сладките кълки  Heart Eyes
Ако имаме попътен вятър, ще прибирам снежковците в неделя Simple Smile Пък ако се хванат и двете, ще се хванем за бабите, да са ни живи и здрави  Laughing
Вкъщи имам желязно правило - заспало и заиграло се дете не се закача, и си го следвам Simple Smile Пък когато иска да заспива вечерта, обикновено не е кой знае колко по-късно.

# 712
Привет мами Simple Smile

Рокси,честита рожба,прекрасни сте всички  bouquet

Сигме,прекрасна Лия,пу-пу.Много ми стана тъжно от прочетеното за вашето семейство,още повече имайки предвид през какви трудности преминахте.Дано в крайната сметка нещата поемат друга по-добра посока.

Зузка,къде си душицо,толкова се бях затъжила за теб и се чудех какво ли правите.И за вас ми е тъжно и дано това отделяне бъде благоприятно за оправяне на отношенията ви.Наистина има порочен кръг нервно дете-нервни родители-нервно дете.Аз ползвам озанит за зъбките,пращат ми го от Германия,ако искаш мога да ти дам една опаковка.

Арвенче,мила,и при вас мъките не спират.Какво е това нещо,не знам.дано Насето изненада всички ви и слушка много.А при теб дано операцията мине леко и да се почувстваш по-добре след нея.Ще трябва много да се пазиш,за Насето ще се грижат повече тати и бабите,детето има нужда от здрава мама.

Меци, пожелавам ти леко раждане и прекрасна първа среща.Дано всички мъки при вас вече са в миналото и се радвате на безоблачно бъдеще.И вие толкова преживяхте,имате право на щастие вече.

Ани,прекрасен Смукчо,кога порастна толкова,че се и усмихва даже Simple Smile

Моме,имаш палчета за снежковците PraynigМоя позната,след 8 години борба,първо се сдобиха с едно,а сега имат още 2 напът.Така че Господ възнаграждава щедро търпеливите хора.

Дари вчера така обели нос и челце,че свят ми се зави като я видях.Минаха с ММ през работата ми и като я видях миличката....Не е плакала много.Не знам с какво да я намажа.Чудех се с арнигел,но знам,че като има ожулено не бива,а тепърва предстоят тези истории с падането и трябва да заредя една аптечка за количката.Инъче тичаме по цял ден от стая в стая,говори си непрекъснато на нейния език и всичко обръща в песен.Много обичам като започне да си пее "мамо,тати,мамо,тати".Вече танцува в кръг като й кажем да потанцува или заточва да друса дупе и ръчички,много е сладка.

Прекрасна вечер на всички

# 713
  • NE
Да не ни забравите и нас. Mr. Green
Моме Силни палци за две малки сестрички или братчета на бати Марти. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Маги И Вилито лафи на някакъв непознат език за мен. Само като е на зор вика "мама ам-ам". hahaha
Сигме Прекрасна е Лия. Heart Eyes

Гледам, че обсъждате обувки за зимата. Аз съм си заплюла на QUECHUA в Декатлон. Вече втори ден поръчвам нещо, което го нямат все още в наличност, но ще ми го донесат де. Качеството на обувките им (мерили сме ги преди в Декатлон) са уникални са тази цена. Аз съм фен на марката.
http://www.decathlon.bg/10970-bebeta#/manufacturer-quechua

Видях един голям Насе на 2 години и страхотни бузанки - Бубето на Поспаланчо и Ели на Кашмир. Heart Eyes
Бате Слав е вече голямо момче. Hug Марти на мама Ани също голям юнак расте. Хубави са ни дечицата, няма две мнения.

Меци Лек и спокоен 9-ти месец до термин. Hug Кака Ема как е?

Чакам да дойде време да се видя с детето, че нещо малко ми се струва времето заедно.

# 714
  • Sydney
sigma много е готина Simple Smile  Heart Eyes
Pusteblume каша? овесени ядки (ако си захранила)?

тази нашата педиатърка как ме ядоса  #Cussing out исках само да чуе Ема, че има заден сопол, който хърка в носа и не може да го изкара, а тая ми казва - "ако си на зор, ще чакаш ако трябва 3 часа пред кабинета", тя луда ли е... в този кабинет чакалнята е дотно 1 на 1 метър, пълно с болни, остава навън с другите болни...
кажете нещо за тоя заден сопол, полудявам  ooooh!

# 715
  • Германия
Ми аз отдавна съм го захранила, той толкова енергия изразходва, че само с кърма не ставаше. Давам му каша от овес;ориз;динкел;просо;грис с плод който ми хареса за следобедна закуска, за вечеря каша с мляко(тйу неще с лъжичка ами се пие от шишето, защото вече е с една дрямка от 40 мин.)  Обяда ни куца със зеленчиците. Имам чувството и че тези храни вече му писват, та затова се замислих за тези двете. А елдата тук пък я дават от годинка.
Оле и Лия колко е пораснала, и тя е много сладка.

# 716
  • NE
Глухарче Явно е момент и ще прояде после зеленчуци. Давай каквото минава, но поне веднъж пробвай да предлагаш зеленчук. За мен пак добре хапва Томи. А пък амаранта и киноата са много ароматни и нямаха шанс при Вилката. То на мен са ми неприятни.
Ние сме отскоро на детска кухня и досега само рибката минава и една супа с месо.

# 717
Бени Коларгол?

# 718
  • Германия
Бени, няма ли начин да я смениш тази педиатърка. Бързо оздравяване.

# 719
  • shumen
Бени,да се оправя скоро Емка.Аз също съм хвърлила мерника на нашата педи и Декември ще я сменям.Писна ми вече всеки път като малчо е болен да чакам с часове при нея за преглед и да я моля за направления.
Ани,Дени съм го качила в албума Нашите дечица.Аз на Искам бебе нямам парола и потребителско име и не мога да качвам там.
Сигме,много е пораснала Лия.
Зузи,аз нещо не разбрах за Вас.Да не сте се разделили и Вие с твоя мъж?
Моме,стиснати палци и от нас.
Ани,много пораснал и много сладък и твоя мъник.

Общи условия

Активация на акаунт