Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Пънче, все едно описваш Атанас  Crazy Поне моето яде плодове в огромни количества . Записах го на частна кухня, ами 2 - ри ден, яде само десерта, а всичко е вкусно . Не, та не ! Яде пюрета с тиква и пуешко, пилешка пържола на скара от бут и пица без доматен сос, защото е алергичен . Яде и закуски, когато е в добро настроение . Направооо съм луда вече, а като замина сигурно и толкова няма да яде .

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Арвенче - Насето направо е ящен в сравнение с тоя юнак  ooooh! Поне ядете плодове и месо.

# 692
  • Варна
В кое албумче да кача снимки на Насето ? В искам бебешкото или в родени ?
Пънче има и дни, в които яде само сутрешното и вечерното си мляко . Но винаги може и по - зле  Mr. Green
Качих в искам бебе Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 14:09 от Arven_89

# 693
Привет  Hug
Благодаря ви за коментарите за ботушки  Hug
Моето едно по едно прояжда всичко, до скоро освен краставица от зеленчука не ядеше нищо, сега започна и салата от зеле да яде  Mr. Green Обича манджички, ориз, картофи, месо, риба много, а ако види царевица полудява  Mr. Green Общо взето от няколко месеца яде повече, преди все се мръщеше на нещо  Crazy
Мецко, сутринта и мен ме шашна във фейса, ама после се усетих, че си влязла в деветия  Mr. Green  Hug С Пънчита да ни направите обща снимка  Flutter

# 694
И аз се чудя какви ботуши да купувам на дребното Rolling Eyes Яке има едно от миналата зима, което й беше големичко, а сега купихме и още едно от Лидл. Има боти, но са есенни, трябва нещо по-солидно за зимата.

За яденето не ми говорете..имаме дни, в които караме на АМ само, има дни, в които се спуква да яде от нашата храна.  Crazy

# 695
  • shumen
Мецо,и аз си помислих,че си тръгнала да раждаш като видях какво пише във фейса.
Арвенче,Дени яде всичко от скоро,но без ориз.Види ли манджа с ориз стиска устата и до там.Дори онзи ден в ДГ госпожата каза,че го назорила да хапне една лъжичка и веднага я изплюл.
Ние вече се проявихме в градината.Вече втори път от как сме с дълъг ръкав тази седмица си го взимам със сменена блузка,че докато се миел се намокрил.Вчера като го питала госпожата защо се е намокрил и той започнал да вика-ами Алекс ме опръска,после Криси и накрая си казал,че се мил и затова.

# 696
И аз търся ботушки. Миналата година взех от Дайхман от естествена кожа и бях много доволна. Сега обаче търся пепел от рози и видях едни в HM. Не са естествена кожа, но колежката каза, че изглеждали добри. И апрески ще купя да имаме за всеки случай.

За яденето - Габи яде всичко по принцип. Обича много всякакви плодове и зеленчуци. Обича риба (всяка седмица правя поне 1 път). Не налита на шоколад и вредни неща. Обича двете да правим шоколадови мъфини. Проблемът е, че губи интерес към яденето и трябва да се разсейва с нещо, затова й позволявам да си вземе книжки/дребни играчки на масата. Филмчета не пускам. Само закуската може да е пред ТВ, но това е като е на градина, събота и неделя се яде само в кухнята.

Меци, от мен палчета да удържиш 2в1 до термин Simple Smile

# 697
Моето както ядеше всичко, така от вчера започна да ми бута ръката, и трябва да проявя адска изобретателност, за да го накарам да хапне. Днес имах невероятната промоция да спим до 8:30, която в момента ми се връща, защото още не иска да заспива следобедния сън. Кой знае кога ще се събуди после, ама довечера баща му ще го приспива, той да му мисли! Аз ще ям спагети, ще пия червено вино и ще гледам Х Фактор  Mr. Green

# 698
  • Северозапада
Само мога да се радвам, че София яде всичко. Единствено до сега отказа руло Стефани миналата седмица при вуйна ми, но изяде грахта, която племенникът отказва. Той пък яде само соса от яденето с хляб  Crazy
Ботуши има 2 чифта от миналата година и като гледам са и били бая големи, защото подметките им са наравно с на тези обувки, които сега и стават. Ще ги пробвам за всеки случай. Якета също има от миналата година 2, които и бяха малко големи. Едното взех пролетта от Лидл с идеята да е за предстоящата зима. Сега взех и още едно, та станаха 3, ще стигнат.  Crazy
Love_fairy, ако имаш къде, потърси на Капчица. Миналата зима взех естествена кожа, сиво-кафяви с допълнителни цветове - пепел от рози и резеда. Имат доста розови модели. При нас на пазара "Красано село" има фирмен магазин.
Моме, София, дори да легне по-късно след обяд, хич не я оставям да спи до когато и се спи, будя я, че да не отвисим после по нощите.

# 699
  • shumen
Моме,и аз съм като Мравчето.Ако видя,че ляга по късно след обяд го събуждам.
За ботушките-и аз бях харесала едни на Капчица,ама цената им беше 45 лева и се отказах.

# 700
Ant G, благодаря  Hug Сайтът им не работи много добре и не мога да видя зимната колекция за сега Simple Smile

# 701
  • София
Тедко пък яде много малко неща, като всичко червено не се яде. Mr. Green Аз съм много злоядо същество, ям всичко на всичко десетина неща, от както се храня здравословно се пооправих. Mr. Green
Видях дечицата... Heart Eyes Heart Eyes Бубето много пораснала  Heart Eyes, а Насето винаги ми е изглеждал прекалено голям за възрастта си. Heart Eyes Дано ви изненада приятно и се гледат добре и без теб Арвенче. Hug Кога ще е операцията?
И Ради на Зузи видях. Heart Eyes
Дани, ти къде качваш Дени?
Моме, кога ще си прибираш дечицата? Heart Eyes Ами ако се хванат и двете?  Mr. Green Аз Тедко не съм го будела, той винаги си е спал по един час следобяд максимум, сега адаша и по толкова не спи. ooooh!
За ботуши тази година ще заложа на апрески, за първи път ще купувам. Аз лично само с апрески ходя, най ми е топло с тях.
Пънче, кога ще те ядат пиявиците? hahaha По между другото аз за заекването съм ходила на иглотерапия при истински китаец Laughing и имаше много добър ефект първия път. Peace

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 04:59 от ANI BANI

# 702
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме обратно броене щото влязох в последната права, ама не и за раждане.. Дребен има право да излиза след 12ти, че тогава се прибира нашата докторка.. Иначе не го знам колко е голям, но мисля че трябва да е вече към 2800-3000гр.,понеже преди 4 седмици беше таман две кила и долу горе ми казаха да очаквам наддаване по 200-300 грама на седмица, понеже плацентата беше в перфектно състояние - даже лекарката се изненада от липсата на каквито и да било изменение по нея..

# 703
Ау, Смукача колко е пораснал и сладичък  Heart Eyes

Мецо, друг път по разбрано като за блондинки  Naughty

# 704
  • Германия
Леле, Ани кога пораснахте толкова. Голям сладур.
И Радина успях да видя. Ми тя станала прекрасна малка госпожица.
Давайте акъл какво да забърквам в плодовите пюрета, че зеленчуковите ги отказва. Опитвам се малко по малко да му ги забърквам с плод, но пак неще. От кога мога да му давам киноа и амарант. Тук в немските сайтове пише, че  не се препоръчва за бебета.

Общи условия

Активация на акаунт