Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моя син е кръстен на баща си- хубаво, лошо, грозно- така реших аз. Дъщеря ми е на себе си, чисто съвпадение първата буквичка е на татко- не съм целяла това. Исках и двамата да имат хубави именни дни.

Ядосват ме от джет кредит и сега чакам да стане малката и да им се обадя и да ги..

Съжалявам за болните дечица. Давайте самбукус нигра, чудо е за мен. Жорко втора седмица е на градина пупу.

# 676
  • NE
Да, бъз и аз ще давам. Ще почна и рибеното пак.
Петьофка Георги е абсолютно като моя Вили. Голям рев ми изрева откакто се е родил. Вече спи при мен за да не ме вдига, че и на работа ходя.

# 677
  • Sydney
бързо докато не съм забравила, че толкова ми трябва - за неспокойни бебета и деца видях някакъв сироп Киетюд, не знам какво е, що е, на Боарон само знам, но не и какво съдържа, дано на някой му е полезно Simple Smile
petiofi83 в очите много си приличат, еднакво излъчване имат Simple Smile дано Мишо се оправя  Hug
magnet_for_happiness аз си чакам да стане сиропа от бъз (баща ми е направил), но казва, че поне още месец  newsm78 мислех, че всеки по едно и също време се прави, явно не  Rolling Eyes

моето дете яде (!) най-после!!! дори излязохме за малко, че искаше Simple Smile

# 678
  • В сърцето на любимия човек
Бени - браво, пу-  Hug
Стана ми любопитно за този сироп, понеже имам приятелка с много неспокойно дете. Този Киетюд не става за бебета, пише, че е за деца над 30 месеца. За деца между годинка и 30 месеца, само след консултация с лекар.
http://apteka.framar.bg/30001306/киетюд-сироп-200-мл-

# 679
  • shumen
Бени,радвам се,че Ема се оправя.
Петьофка,да се оправя и Мишо скоро и да не зарази и Жорко.
Магнитче,у аз съм много доволна от Самбукуса.
Зузи,аз миналата година му бях взела само едни ботушки и изкара с тях.Апрески му бях купила по предната година и почти не ги носи и си останаха чисто нови.
Ние днеска с една позната оставихме децата на градина и после по магазините на шопинг и сега съм изморена яко.

# 680
  • до едно тепе
Бени хубаво е,че яде. Да оздравява бързо. Hug
Петьофка дано и Мишо скоро почне да хапва. Praynig Тоя вирус е отвратителен. #2gunfire
ДА оздравяват бързичко всички болни дечица.
Аз днес му взех Имунимикс- пак е с бъз и ехинацеа. Преди 2 години го пи Слав, но тогава го спряхме, защото се разболя кофти и направи някакъв спазъм та личната препоръча да го спрем и да минем на други сиропи. Надявам се да действа поне като Самбукуса. От Биозина се отказах, защото ако ще е до коластра мога да си му давам кърма и обмислям да поизцеждам по 100-150мл дневна доза Crossing Arms Мисля да му включа и схемата с шуслеровите и се надявам да не му станат много Rolling Eyes
Миналата зима минахме с едни лидълски ботушки- гума с плат. Екстра бяха. Тази година ще видим. Не съм оглеждала още.

# 681
  • При моето слънце
Балсам за ушите ми: "Мамо, направи ми вече закуска"  Heart Eyes
Добро утро на всички  Hug

# 682
Мецанка ражда ли, че се запритесних?

# 683
Мецанка ражда ли, че се запритесних?
Снощи не раждаше, за днес имаме уговорка.

# 684
  • В къщурката на хълма на феите
Аааа Меца от два дни е в 9тия и няма да ражда още! Нямам комплект за изписване!

# 685
Айде още два дни, да видя 36 в лентата и ти разрешавам  Mr. Green

# 686
Мецооо, кви ги дрънкаш тогава у фейсо newsm78
Рано е още. Колко е голямо бебето?

# 687
  • Sydney
сигурно е имала предвид, че е влязла в деветия, за това е обратното броене  Wink
пънче-мънче възможно е да не става за бебета, аз просто го видях и го споделям...

# 688
Бени - благодаря, че сподели. Аз все пак ще кажа за него на приятелката ми, защото нейното дете след 10 дни става на 3 годинки, а те милите откакто се е родил почти не са видели спокоен ден и нощ - адски колики и зъби, а и детето като цяло е неспокойно и прави истерии. Отделно не яде, .т.е. до скоро ядеше само пюре от кайсии на Ганчев, крем ванилия, бебешки бисквити, солети и зрънчо. Толкова и нищо друго. От скоро яде пица и пържени картофки, което е направо постижение  ooooh!

# 689
Горките родители. Мойто  манджа не яде. Само супа в която задължително трябва да има картоф и да няма чушка и грах.

Общи условия

Активация на акаунт