Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Това с мъжете като че ли е нормално да става така. В годините на борба за дете двамата обединявате силите си, биете се за една кауза, което много сплотява, разговаряте, споделяте, после по време на бременността е още по-вълнуващо и интимно. След това идва бебето, и светът се обръща с главата надолу  Mr. Green Първоначално сте във вихъра на емоцията, но след това безсънието, умората, изнервеността, и не на последно място различният режим на живот - аз вкъщи цял ден сама с детето, той навън, с други нерви, но пък сред възрастни, си оказват влияние. Идва си вкъщи, изморен, аз пък нямам търпение да му дам детето, за да се усамотя малко на тишина, под предлог, че мия чиниите, да речем, после идва къпане, приспиване, и то станало 22:30, когато вече и двамата сме грохнали, изнервени и заспали едновременно. И двамата имат не вина, но отговорност за случващото се. А като са две децата, процесите са още по-дълбоки.
Рокси, каква умилителна гледка сте  Heart Eyes
Лия и Радина ги изпуснах, единствено аз губя от което!!!

# 661
Аз не съм показвала Лия. Петьофка показа Жорко  Heart Eyes

# 662
  • Сливен
Много ви благодаря  Hug
Петьофи, голям е чаровник  Hug
Ани, да, Тео му викаме, това ми дойде първо на устата и така му викам.
Той е кръстен на леля си - в другата тема съм разказвала за нея, много обича нашите деца, мило и драго дава за тях, от 10 години се бори за дете, сега след 2 неуспешни опита инвитро, третия вече е успешен. Всъщност аз предложих на ММ да кръстим бебето на нея и искрено вярвам , че нашето решение е внесло известна доза късмет. Свекървата пък от няколко месеца дудне на ММ да сме кръстили детето на свекъра, който почина - сега, като и казал как се казва пак направила изречения. Знам че не е първо дете, ама не бих си кръстила детето на починал човек, особено като се има  предвид, че никога не ми е бил близък, даже напротив. Сега се карала със сестра му пак на тази тема - ако било момче да се казва като починалия си дядо, а то ще и е първо детенце, а бе луда работа.
Бързо оздравяване на всички разболяващи се и болнички  Hug
Хубав ден  Hug

# 663
Рокси, смени се третата лентичка да и се радваме.

# 664
  • shumen
Рокси,и аз знам,че не е хубаво да се кръщава детето на починал човек.Аз моето не исках да се казвах Денчо,но ММ настояваше за това име,а и баща му беше жив още тогава.

# 665
Добро утро, мили дами Mr. Green
Спахме като пънове, отдавна не беше се случвало..е, само 2 пъти яде АМ през нощта, но явно докато не излязат всички зъби, няма да има край. Вън е гадинско и вече се чудя къде да скитосваме днес.

# 666
  • до едно тепе
Всичките примоции хванах вчера. Прекрасни дечица Heart Eyes
Пуснах 2 снимки на моите чавета в албума Whistling
Слав е на градина, Бубето вилнее в шезлонга. Водихме я да и пуснем носен секрет, че още се запушва и хърка нослето да видим дали няма някакви гадини вътре. Знам че ако звънна на доки ще каже веднага тобрекс или нещо от сорта, но хич не ми се ще на зула да ги капя Crossing Arms Не помня дали писах, но от виброцила и прокърви лигавицата -2 дена вадих кърваво сополче от едната ноздра ooooh!
Рокси много хубаво име сте му избрали, а свеки я пускай по нанадолнището Naughty
И на моята предполагам и се искаше Бубето да е кръстена на нея и в началото е погледнала малко странно като и е казал мъжо как се казва бебето, но сега и се радва много. Laughing

# 667
  • Sydney
аз за имаето борба щях да водя ако се беше наложило  Laughing

Ема е по-добре, т.е. нямала е Т цяла нощ, не бълнува и не крещя на сън... сега обаче си остана задния сопол и като спи хърка, та ако инхалациите не помогнат ще я заведа и да я чуят Rolling Eyes отделно не иска да яде, поне започна да пие по малко

# 668
  • София
Добро утро,
Моето се гледа с дядо си. Днес дадох и АБ колкото и да не ми се искаше, но цяла нощ се сцепи от кашляне, а и се напишка. Явно, че предния път не съм я оправила добре и в яслата с другите бацили се е усложнила.....направо ужас. Довечера ще правя изварения компрес + инхалации и се надявам до неделя да е пушка. Че от понеделник да е ясла. Сега обмислям и какво да и давам тъй като явно изопринозина спря да действа.
Някой предложение?  Thinking
П.С. без черен бъз - направи реакция от него.

# 669
Добрият стар витамин ц.

# 670
Привет и от мен  Hug
Не знам какво да кажа  Mr. Green
Всички болнички да се оправят бързо  Praynig
Оглеждате ли вече зимни ботушки, миналата година и взимах на Некст, изкара си с тях цяла зима, сега се чудя дали пак на тях да заложа  newsm78 Дали да взимам и апрески и ботуши, или едни мултифункционални  Mr. Green

# 671
Добър ден.
Всички болни да се оправят.
Рокси, петьофи страхотни дечица.
И Сияна си е вкъщи с баба свеки. Нещо се опитва да й тече носа.
Възможно ли е от Биозин Кидс да повръща? Давам го по схема 20 дни и 10дни почивка. При първия прием нямаше проблем. Сега на втория повръща. Давам го от миналия понеделник. В сряда каза, че в градината е повърнала / а нас никой не ни беше уведомил !!!!  Close/. В понеделник баба й каза, че е повърнала. И днес 10 мин след приема пак. Вчера сутринта не го беше изпила и вечерта след работа го смесих с лъжичка от черен бъз, изпи го и нямаше проблем. Може би като е на гладно я дразни. newsm78 На мен ми направи впечатление, че предния път вкуса на ягода беше по - силен, а сега като че ли повече нагарча. Ще пробвам да го давам вечер и да не е на гладно.
Деси, Сияна миналата година изкара само с едни ботушки и мисля пак така. Мен сега много ме изненада внезапното застудяване и това, че няма нито един потник. Миналата година нали беше с бодита и сега си мислех, че има време, докато купя,но.......  Crazy

# 672
  • Sydney
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® да се оправяте  Hug иначе клеева давала ли си? или това https://verbena-m.com/produkti/tinkturi/calendula
coconuD ако ходите по планини и снегове апреските са добър вариант... на Ема странно но миналогодишните й стават  Rolling Eyes купила съм и едни боти за недълбок сняг  Peace

# 673
  • NE
Аз съм го казвала и преди че майка ми ме предупреди да не кръщавам детето на татко, който почина преди почти 4 г. Лош късмет е, а много близки бяхме, особено двамата.

# 674
  • При моето слънце
ЗдравейтИиииии  Mr. Green
Благодаря за милите думи за моя Жорко  Blush Бени, почти изобщо не си приличат с батко си, освен че са светли.
Георги е кръстен на баща ми, който почина преди 8 години, но е второ дете. Не съм от най-суеверните и се радвам, че ММ се съгласи за името. Смятам, че така почитам паметта му, защото беше душа човек. А Мишо е кръстен на свекър ми (не съвсем точно), като дядото е невероятно щастлив. Не че някой ми се е месил в избора ми, но се радвам, че така сме кръстили децата.
И ние в кюпа с болните. Още с взимането от градина вчера Мишо започна да повръща, нищо друго му няма, но е като парцал. От вчера нищо не е ял, а пиенето на течности е голяма мъка. Вече се чудя какво да му давам, защото повръщането спря, а е голяма кисня. Иска постоянно да го гушкам, а малкият само при мисълта да го оставя и започва да се дере  #2gunfire
Ох, намрънках се, пожелавам ви да посрещнем октомври здрави  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт