Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Навсякъде се гледа телевизия.
в нашата ясла, т.е. в ясленските групи на нашето ОДЗ няма телевизори.
Аз вчера понакупих разни неща за ДГ, налепих на дрехите и пантофите розови пепруди, че ги искаха надписани, пък на мен не ми се драскаше по дрехите. От утре вече официално са си само малките и се моля госпожите и лелите да са читави и да имат добро отношене към децата.
Дани, хубав празник и аз ви пожелавам  Hug
Моме, питката ще е вкусна  Hug
Хубава неделя  Hug

# 91
  • Германия
Дани: хубав празник. С или без татко.
Моме: питката ще 100 пъти по вкусна, щом и детето е помогнало. Весел прощъпалник.

# 92
Момичета, бърз въпрос, цъфнали сме и вързали, яко избиват кътници и предкътници- всичкиии/отгоре вече сме пълен ред, само дето няма един равен с другият  Joy hahaha/. Обаче ме притеснява от долу венеца е много подут и стърчи кожичка, нормално ли е? много е подуто, ама дали като избива ли какво, знам ли? Отделно сме с разстройство така да се каже, ама няма спазми или нещо друго, по редичко, отдавам го на слюнката, ака нормален брой пъти......обаче сме цъфнали от всякъде с тея зъби

Дани хубав празник ви желая   bouquet  bouquet  bouquet знам, че ще го направиш прекрасен за детенцето, дори и само ти  Hug

Моме, чакаме новини като какъв ще се изявява младежа  Hug Hug Не се коси за дреболии, това не е важно, важното е празника на детенцето и настроението с или без пита......все ще се съберете и ще го отбележите и помните, а така ще има и с какво да се шегувата и разказвате в бъдеще  Blush

# 93
  • shumen
Благодаря за пожеланията момичета.
Празника мина чудесно и Дени доста се забавлява,че чак от радост заспа сега преди 10 минутки.В началото му беше интересно в църквата,но като взе да го къпе попа се разрева.Довечера ще Ви кача снимки.
Баща му дойде в последния момент като някои изпаднал германец,но какво да се прави.
Моме,весел празник и на Вас.
От утре и той е на ДГ и в този ред на мисли да Ви питам Вие купувахте ли нещо за госпожите?Бонбони или цветя?

# 94
  • София
Честито християнче Дани!
Аз съм болна...тооооо не може да не хвана от децата!

# 95
  • Sydney
danaeka Честит рожденник и Християнче Simple Smile Бъдете здрави Simple Smile
Mometo* приеми го от весела страна и като спомен Simple Smile то това е, важно е забавлението

ние днес ходихме на куклен театър ("Трите прасенца"), хареса се Simple Smile имаше и изпълнения от типа "българска работа" и любимото ми балони от тези хелийните точно след представлението (изнудване му казвам аз на това), но нали детето се забавлява  Flutter

# 96
Дани, браво за празника   bouquet Честито християнче, да е закрилян и здрав!
Моменце, веселба  Mr. Green Да се отчетеш какво си е хванал малкия  Hug
Прахи, според мен е нормално да има кожичка при разстежа на зъбките, ще се махне може би сама  newsm78
Магнитке, бързо да ти минава  Hug
Ох, днес това моето ми изкара всички нерви, бяхме на разходка до Благоевград, опищя целия град, то тръшкане, ритане, влачене за един балон  ooooh! Стани, само се оглеждах да видя позната физиономия, не ни ли чу някъде  Mr. Green
А пък да знаете какво видях, та пуснахме ги децата на един надуваем замък да скачат и едно хлапе на около 6-7 се сби с друго лапе, после псува и крещя на момичето, дето пуска децата на замъка, мина се време и нарита едно момиче, накрая какичката го изгони, а то и посегна и крещеше ругатни и обиди, а майка му просто беше изчезнала и сигурно около десет минути момчето я търси  #Crazy

# 97
Дани, честит празник. Жив и здрав да е Дени и да те слуша повечко. Simple Smile
Деси, днес бяхме на прощъпулник и не съм била в този район ( сетих се за къде говориш ). Иначе онази вечер и аз станах свидетел на такова поведение от дете и абсолютно никакъв респект от майката ( не че тя беше особено строга ).

# 98
На мама глезльото се стресна от цялата тая постановка, не искаше да тръгне, после тръгна, върна се, седна, след това хвана термометъра - доктор ще го правим, и накрая се разрева  Mr. Green Аз предвидливо направих питата с ХА АМ, та похапна и той доста от нея  Mr. Green Преди малко осъзнах, че на този ден преди две години беше трансферът на двете ембриончета, а днес прощъпулник правя на едното  Heart Eyes
Дани, честито ви християнче, Бог да го закриля   bouquet

# 99
  • Северозапада
Честито кръщение на Дени!

# 100
  • shumen
Благодаря за пожеланията момичета.
Бени,той рождения ден е утре,а днеска правихме кръщене.
Деси,позната история.Моето и то като не е на неговата прави точно така рита,тръшка се,реве,че и по земята ляга.
Моме,честит доктор.
Ние сме готови утре за ДГ и уж ще ходим,ама да видим.

# 101
  • NE
Честито християнче на Дани и прощъпулниче на Момето.  bouquet Да са здрави и послушни. Hug

# 102
  • София
Моме ще стават колеги с моята щерка Simple Smile

Адски ме боли гърло и съм с постоянна температура 37.5- 38 засега повече не се качва. Но и парацетамол не ми действа. Сега смуча беладона,  постоянно ме тресе. Бррррр

# 103
  • shumen
Магнитче,оправяй се скоро.
Аз Ви качих малко снимки да видите моето ревливо християнче,
Утре ще занеса апарата и в ДГ и ще помоля и с децата да го снимат за рождения ден.

# 104
  • Велико Търново
Да ни е съвестен и кадърен пореднията лекар в темата! И да не избяга в чужбината  Laughing Моменце, много сладко съвпадение  Hug
Дани, честито християнче!  Hug
Магнитче, аз при такава Т не пия никакви лекарства - наливам се с чай само.

Общи условия

Активация на акаунт