за дебелите жени...

• 62 211
  • 507
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мавритания, Мавритания е моята страна Joy Joy Joy

# 211
  • На небето
Мисля, че приказката е "Цял живот гладна и все дебела ходя!" Майка ми е типичния пример за това. Laughing

Това вече е проблем на метаболизма, спасението е байпас. Имам много познати които са гладували с години и ефект нулев. Имам една приятелка която беше на диета близо 1-2г. само на плодове и чай, е не знам как издържа, е свали няколко килограма, но е далеч от целта все още. Имам и други приятелки която и грам не могат да свали, а са вечно на диети. А тези случаи не са 1 и 2.  Sad

# 212
Големите майстори работят върху големи тезгяси Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Joy hahaha Joy  Ама лаф! rotfImbo    Представих си в буквалния  смисъл ГОЛЯМ майстор ....двама  големи , мале мила , като на  борбите на село....пот , сълзи от умора , пъхтене ....измъчена работа .... hahaha Joy

# 213
Според мен най-важно е излъчването което жената има !
За съжаление темата май доста е кривнала от основния въпрос на авторката
Мога да кажа едно както има слаби така има и дебели и мъже и жени !
Важното е те да се харесват
Аз съм около 100 кг опитвам се да свалям килца но не май вечно се получава йо-йо ефекта при мен:(
Но това което исклах да кажа е че аз се запознах с моя приятел когато бях над 120 кг. Не мога да кажа че съм красива но както той казва имам страхотно излъчване!  Embarassed Embarassed Embarassed
Това са негови думи Simple Smile и вече 8 месеца сме неразделни мога да кажа 4е нито на мен ми пречи че е изключително слаб нито май на него му пречи че съм хипер закръглена:) мога да кажа че сексуалния ни живот е доста активен даже понякога е в повечко Simple Smile но не се оплаквам:)
Сега в момента имам 2 обожатели  Mr. Green
Така че  не е от съществено значение дали си слаб или дебел важно е как се чувстваш в кожата си  и какво ти е излъването!

# 214
Абсолютно съм съгласна,че много важно как се чувстваш в собствената си кожа.Нали казват,че както ние самите възприемаме себе така ни виждат и околните.
И е много вярно според мен.Макар че съм в началото на бременноста си съм качила около 5-6 кг -не съм на работа вече,защото трябва да се пазя,да си почивам,пък и като ми се похапват разни неща и всеки ме глези отвсякъде...И въпреки,че МъЖо ми повтаря,че съм бременна и че е нормално,че съм си пак хубава и т.н. аз самата като не се харесвам-няма смисъл от всичките тия приказки.Е,да не си кривя душата-хубаво ми е да ги чувам и мъжа ми да не ми ги спестява Wink

Но момичета,когато се погледна в огледалото..това което виждам #Crazy не ме радва особено.Не може ли да "пораствам" само на корем..бебо да расте на воля/дай Боже!/,ама не и аз правопорционално..... Rolling Eyes Blush Sick

# 215
  • София
вече 8 месеца сме неразделни мога да кажа 4е нито на мен ми пречи че е изключително слаб нито май на него му пречи че съм хипер закръглена:) Браво! Mpulle,искрено се радвам на такива разкрепостени хора като теб HugВ крайна сметка килограмите са си килограми при някои повече при други по-малко..!Нещото,което ме изуми ,че можеш да мразиш някой поради факта,че е дебел Shocked,това е физическа характеристика,по същата логика дай да мразим някой,че му е рядка косата или че не си е оскубал добре веждите!Според мен трябва да си супер тесногръд да не казвам малоумен да питаеш омраза към някого поради тая  ми ти важна"причина".

# 216
  • Sofia
Нещото,което ме изуми ,че можеш да мразиш някой поради факта,че е дебел Shocked,това е физическа характеристика,по същата логика дай да мразим някой,че му е рядка косата или че не си е оскубал добре веждите!Според мен трябва да си супер тесногръд да не казвам малоумен да питаеш омраза към някого поради тая  ми ти важна"причина".

Не мила, трябва да си супер тесногръд да не казвам малоумен, за да приемаш това буквално! Grinning

# 217
  • София
Буквално или не звучи грозно!Пък и в крайна сметка щом държиш  да ти се възприемат мненията по правилния според теб начин използвай точните думи,поне това ни предлага милия роден език...многообразие от думи.Нищо лично спрямо личността ти,просто изказвам становище, провокирано от твое мнение...все пак си ме заинтригувала Peace

# 218
Що не я преместите тази тема оттука. Татковците май не ги вълнува особено, или поне не пишат по сто пъти, ама майките: ле-ле, не мога да повярвам колко страници са се изписали, за да се превърне темата в заклеймяване на, абе да си кажем, различните от нас.
И какъв е смисълът, един господ знае, да се правят генерални обобщия "мъжете" какви "жени" харесвали.
Ами всякакви. Огледайте се наоколо и ще видите. И не ми казвайте неща от рода "мъжете харесват, да кажем, Памела Андерсън", защото това не е свързано с реалността: колко от тях са женени за Памели Андерсън? Пренебрежително малко на брой.
Така че, хайде стига сте се ръфали, всеки да си помисли нещо положително за себе си или да отиде да пита съответния мъж да й каже/покаже, и това е.

# 219
  • София
Права си аз повече няма да коментирам темата,само да не се остане с впечатление,че не харесвам и фините мацки ,категоризирани обикновено като клъощави ,за жалост.Просто не ми  допадат такъв тип крайни определения(говоря по принцип не визирам ничие изказване). Rolling Eyes

# 220
За моя мъж физикат не била важна да бе да..................Бях станала 58 кила на 1.67 и той викаше колко съм хубава .Като не можах да вляза в никоя сватбена рокля и минах на зелена салата и сега вика:" ама какъв задник беше направила".Важна е физиката и заради твоето самочувствие.На мен от малка ми натрапваха че съм дебела и сега и 40кг да съм пак така се чувствам.Ама който както му е приятно важното е да имаш самочувствие.

# 221
вече 8 месеца сме неразделни мога да кажа 4е нито на мен ми пречи че е изключително слаб нито май на него му пречи че съм хипер закръгленаSimple Smile
Браво! Mpulle,искрено се радвам на такива разкрепостени хора като теб HugВ крайна сметка килограмите са си килограми при някои повече при други по-малко..!Нещото,което ме изуми ,че можеш да мразиш някой поради факта,че е дебел Shocked,това е физическа характеристика,по същата логика дай да мразим някой,че му е рядка косата или че не си е оскубал добре веждите!Според мен трябва да си супер тесногръд да не казвам малоумен да питаеш омраза към някого поради тая  ми ти важна"причина".

10хSimple Smile
Просто всичко е въпрос на възпитание и среда в която живееш

# 222
  • Пловдив
Хехехе, че то аз когато се запознахме със съпруга ми бях към 90кг на ръст 168см. Без да знам съм имала огромен проблем с хормоните. Нормално преди съм тежала 58-60кг (той не ме е виждал в тези килограми). Поизлизахме, пооженихме се, пък аз взех, че отслабнах (щото ми регулираха хормоните). Сега пак съм взела да качвам, защото съм бременна (3кг съм качила, когато забременях бях свалила до 69кг). Ами какво да ви кажа - той си ме харесва всякак, най-съм добре според него около 70, перфектна фигура за неговия вкус. Айде сега кажете ми, че 70кг не са много според вас за 168см. Обаче на него му харесвам така, харесва ми и коремчето и задника, за бюста да не говорим - първа обич му е. Истината е, че НЯКОИ мъже харесват окръгленки, дебелички жени (не говорим за болестно огромни, при все, че може би и щях и аз да стигна до там, ако не бях се усетила да ида на лекар). Ако надебелея пак - ще си ме обича, той така се ожени за мен. Не знам как ще е ако отслабна още, не съм пробвала Laughing

# 223
  • София
понеже повечето сте още младички, не ви хрумва да модифицирате темата така:

ще ви зарежат ли мъжете ви, когато ви се появят бръчки по лицето? Simple Smile

и тогава да разсъждаваме отново....

ми така де, и това си е занемаряване!

# 224
  • Пловдив
jam, ще поживеем и ще видим. Laughing В този несигурен свят можем ли да бъдем сигурни в нещо толкова нетрайно и ефимерно?! Надявам се, че ще ме обича. Както аз ще го обичам и с бирено коремче и с плешиво по главата (баща му има, та предполагам и той ще се сдобие с лъснато петно).

Общи условия

Активация на акаунт