за дебелите жени...

• 62 216
  • 507
  •   1
Отговори
# 225
... ще ви зарежат ли мъжете ви, когато ви се появят бръчки по лицето? Simple Smile ...

Ти пък, форумските майки не остаряват  Mr. Green

# 226
  • София

леле, добре, че се включих и аз овреме във форумите! Simple Smile

# 227
  • Има много детски смях.

леле, добре, че се включих и аз овреме във форумите! Simple Smile

И аз, и аз- обрекох се на вечна младост. Crazy

# 228
   Аз лично , когато мъжът ми понапълнее малко винаги му напомням , че е време за фитнес . Не че ще го обичам по-малко ако е с 20 кг по-дебел например , но ми харесва да изглежда добре и да се възхищавам на тялото му.
   Може би след 15-20 години това вече няма да ми прави впечатление .
Peace
Аз никога не преставам да се грижа за фигурата си не че имам кой знай какъв успех Joy

# 229
АЗ КАТО ГЛЕДАМ ТОЗИ ПИЧ НЕ СЕ ОПЛАКВА  newsm78

# 230

Той дали е жив newsm78, как да се оплаче? Mr. Green

# 231

Ммммм, секси дупе  hahaha

# 232
  • Стара Загора
Невероятно възбуждащо, мда-а-а...
smile3532

# 233
  • Има много детски смях.

Сигурно е много красива... по душа Mr. Green

# 234
  • София
Невероятно възбуждащо, мда-а-а...
smile3532

между другото, и снимката в твоята сигнатура не действа положително на либидото Simple Smile
особено при първо хвърляне на поглед, е доста стряскащо...

# 235
Ето нова поза  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, опитайте и няма да съжалявате  Joy Joy

# 236
Leo, изпревари мееееее, тъкмо днес попаднах на тая снимка  Crossing Arms

# 237
Малеее Лео ти ме преби ooooh! е тази дебелина определено е от заболяване Shocked

# 238
Понеже искаш мъжко мнение реших да питам мъжо и той каза следното:
"Аз ще те обичам независимо колко кила си, но определено се притеснявам че може да спреш да ме привличаш сексуално ако си много дебела", и после добави "абе де да знам, след раждането пак си те харесвах" Crazy

# 239
Стига сте се вайкали и просили комплименти. Женското дупе трябва да е сочно и пухкаво. Като крем карамел. Като го пляснеш сутрин като отиваш на работа, трябва да се люшка до вечерта докато се прибереш. Та да го погалиш и да се успокои.  Laughing
Поздрави на всички които се притесняват, когато напълняват. До 30 г. винаги съм спортувал, плувах играех тенис бягах, тренирах ориентиране и какво ли не. Откакто съм семеен с две дъщерички нямам време да мисля за плочките на корема си. Пуснах малко коремче та като нося бебетата да не се изхлузват. Хе Хе. Hug

Ама не защото и е толкова дебело д-то, а защото толкова ти е работата Wink, нали?! Браво! Направо внесе свеж полъх в разгорещения спор тук.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт