за дебелите жени...

• 62 231
  • 507
  •   1
Отговори
# 180
  • София
  И аз винаги съм се чудела защо в такава тема най-активно изказващи са хора, които са под 50 кг.
  Да се включи някой, който знае какво е и малко и много- да това го разбирам, но хора, които никога не са качвали много килограми и никога не са сваляли много килограми да коментират е просто смешно.
Или да се говори за 2-3 кг разлика - това пък е още по-смешно.
  И най-лесно е да се заричаш, че никога няма да позволиш да надебелеш след като знаеш, че това не може да се случи, защото генът ти е такъв.

# 181
  • На небето
"Мъжете не са кучета кокали да ядат. "
Нищо естетично не виждам жена да прилича на пуберитетче и ако наддаде 2 кг да се пръсне от диети. А ми се струва даже нагло подобни да изказват мнение за дебелите жени.На тях една нормална жена им се струва слон!Нееднократно мои доброжелателки са ми давали диети/ 162- 55 кг/за отслабване от които не се нуждая, понеже съм била дебела.  В такива случаи струва ми се, че има някакво ментално изкривяване. Че аз наддавам с по 2 кг като се нахраня!Мога да изпия 1 литър вода наведнъж и е загуба на време да пазя кантара току-виж съм мръднала 0.500 грама.

Не знам дали това изказване беше насочено към мен, но си мисля, че имаш проблем със злобата. Или улових подобно нещо в изказването ти. newsm78 Надявам се да греша. Всичко според мен е въпрос на виждане, аз се харесвам така и не бих се харесвала ако съм 10кг. отгоре, но на теб това не ти пречи, и си е твое право.

И аз винаги съм се чудела защо в такава тема най-активно изказващи са хора, които са под 50 кг.
  Да се включи някой, който знае какво е и малко и много- да това го разбирам, но хора, които никога не са качвали много килограми и никога не са сваляли много килограми да коментират е просто смешно.
  И най-лесно е да се заричаш, че никога няма да позволиш да надебелеш след като знаеш, че това не може да се случи, защото генът ти е такъв.

Била съм и с над 10-15кг. отгоре и никак не се харесвах нито се чувствах добре в кожата си. И то много преди да забременея. Така, че коментарът тук е излишен, знам какво е с малко и с много килограми.

# 182
  • София

Била съм и с над 10-15кг. отгоре и никак не се харесвах нито се чувствах добре в кожата си. И то много преди да забременея. Така, че коментарът тук е излишен, знам какво е с малко и с много килограми.

Нямах предвид теб конкретно, а изказванията като цяло.

# 183
  • Sofia
  В такива случаи струва ми се, че има някакво ментално изкривяване.

Това вече е много грубо!

Някои се харесваме слаби, а други по-закръглени! Всеки сам избира как да изглежда.
И всеки има право на мнение, и да го изказва! Защо трябва да се обиждаме?

# 184
... знам какво е с малко и с много килограми.

Не мисля, че знаеш  Wink по мои сметки 42+15=57 кг., това ли са многото килограми  #Crazy
Я свали от 95 примерно до 50, тогава пак ще говорим  Peace

# 185
  • Пловдив / София

Не мисля, че знаеш  Wink по мои сметки 42+15=57 кг., това ли са многото килограми  #Crazy

Никол, и това може да са мн. килограми. Зависи от мн. фактори. От височината например.
Освен това сами по себе си 15 кг. не са малко, още повече, ако цял живот си нямал резки качвания и сваляния и изведнъж 15 кг. отгоре. Rolling Eyes

# 186
  • На небето

Никол, и това може да са мн. килограми. Зависи от мн. фактори. От височината например.
Освен това сами по себе си 15 кг. не са малко, още повече, ако цял живот си нямал резки качвания и сваляния и изведнъж 15 кг. отгоре. Rolling Eyes

Висока съм 162см., преди години бях стигнала 60кг., (ако не и повече не смеех да се кача на кантар) броя 15кг. от 45кг. а сега варирам около толкова 44-45кг.
Много зависи и какъв ти е критерия за дебел човек леко закръглен, дебел или много дебел. Примерно 80-90кг. за моя ръст. това е дебел човек.

# 187
...............авторката на темата да уточни дали имам право да давам мнение, в предвид че съм под 50кг. Rolling Eyes........

# 188
  • София
shoni, изкажи се спокойно. аз ще компенсирам "недостига" Wink

Ако жена ви е дебела, бихте ли я приели такава, макар, че не ви харесва, защото я обичате?
Да се върнем на първоначалния замисъл....
Моят мъж си ме има от даста време - била съм и 55 кг. и 90 кг Mr. Green И ако щете вярвайте си ме обича и приема всякаква Grinning. След толкова години заедно външността е едно от последните неща, които определят отношенията ни. Но пък аз се чувствам и физически и психически зле когато съм с повече кг. и това ми личи, най-вече избивайки под формата на лошо настроение. Ето това предполагам, че вече наистина му пречи.

# 189
  • На небето
Моят мъж си ме има от даста време - била съм и 55 кг. и 90 кг Mr. Green И ако щете вярвайте си ме обича и приема всякаква Grinning. След толкова години заедно външността е едно от последните неща, които определят отношенията ни. Но пък аз се чувствам и физически и психически зле когато съм с повече кг. и това ми личи, най-вече избивайки под формата на лошо настроение. Ето това предполагам, че вече наистина му пречи.

newsm10
Много точно изказване. Килограмите рефлектират предимно върху нас и здравословно и най вече психически, а кой мъж ще търпи вечно мрънкаща и недоволна жена. Тежко му и горко. По добре слаба и кротка, от колкото дебела и депресирана скандалжийка.  Twisted Evil

# 190
Но пък аз се чувствам и физически и психически зле когато съм с повече кг. и това ми личи, най-вече избивайки под формата на лошо настроение. Ето това предполагам, че вече наистина му пречи.
точно така е! жената като няма самочувствие, целият свят и е крив! Joy
представям си ситуация-отиваме с половинката на вечеря, рожден ден или каквото и да е, където ще има приятелски и др. семейства. аз да речем съм 80кг-за себе си мога да кажа, че първо няма да ми се ходи никъде, защото нямам никакво самочувствие, ще се чудя какво да си облека, за да прикрия това онова  и второ ще ми е адски неловко в присъствието на елегантни дами и трето ще ме срам да хапна и залък, защото ще излезе, че съм лакомия hahaha, а половинката много си ме обича, но как би се кефил, ако се ''връцкам'' покрай него с елегантна рокля или костюм с номер S!
но истината е, че не всички може да сме слаби и много пъти това наистина е труднопостижимо, особено, когато пълнотата не е свързана с храна! така, че да сме живи и здрави по-напред! Hug

# 191
  • София
но истината е, че не всички може да сме слаби и много пъти това наистина е труднопостижимо, особено, когато пълнотата не е свързана с храна! така, че да сме живи и здрави по-напред! 
Публикувано на: петък, 28 април 2006, 13:36
Точно така е.Аз винаги съм била пълна,като ученичка имах страшни комплекси,подлагах се на жестоки диети,стигнах до болница-невролог,психиатър,и това в осми клас.И това-за 5 кг.Да не говорим,че всяка сутрин тичах по един час-нищо,но пък ми действаше добре на тонуса тичането.Сега понапълнях малко/5 кг/след двете бременности,но тотално се отказах от диетите.Всички в къщи се храним разумно,но без да изпадаме в крайности,хляб не ям,или ям по-малко.

# 192
  • Има много детски смях.

Винаги съм била слаба. Висока съм 172 и тежах около 53-54 кг. Преди около 3 години обаче отказах цигарите и оттам се почна едно наддаване- ужасно, качих над 10 кг. Явно метаболизмът ми се е променил. Отношението на мъжа ми към мен не се промени никак, но аз самата се чувствах ужасно, тюхках се, но не правех кой знае какво, за да подобря положението. В момента, в който реших да тръгна по диетолози и да се занимавам активно със спорт, разбрах, че съм бременна.  Забременях на  65 кг. Почти веднага след раждането/ няма и 2 месеца/ вече бях 66 кг. Взех се в ръце, пак повтарям, не заради мъжа ми, а защото АЗ исках, отидох при диетолог, почнах да се занимавам активно със спорт, резултатът е налице / вж. лентичката долу/. Чувствам се чудесно- лекичка, много подвижна, направо летя. Имам още 2 кг да свалям, но не си вманиачавам на тази тема, ще избягат и те, просто е нужно повечко време. А пък на най- старите си кила хич не искам и да се връщам, бях прекалено слаба. И за сетен път- не правете нещо заради някой друг, правете го заради себе си. Hug

# 193
С моя мъж през бремеността дебелеехме заедно аз качих 20кг той 5 ...е все пак аз носех бебче а и имах повече мегдан за качване. В началото на март 2006 аз бях 63кг а той 93кг и решихме да се вземем в ръце. Сутрин на закуска овес с кисело мляко обяд нетлъсто месо и салата всеки ден на веларгометара по 50 мин и това двамата заедно.....казвам си честнао без неговата слидарност нямаше да се справя толкова бързо с малкото останали ми за сваляне килограми  bouquet
Всяка събота си позволявахме да си хапваме каквото ни се дояде през целия ден ....и така до днес той е 80 кг а аз 53 кг. Самочуствието и на двама ни се повдигна секса е всеки ден Laughing и енергията е повече. Споделям нашия опит дано бъде полезен на някого!!!

# 194

... жената като няма самочувствие, целият свят и е крив! Joy ...

Аз най-зла ставам, когато съм на диета Mr. Green само да ми се изпречи някой и скандала е заформен  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт