за дебелите жени...

• 62 255
  • 507
  •   1
Отговори
# 195

... жената като няма самочувствие, целият свят и е крив! Joy ...

Аз най-зла ставам, когато съм на диета Mr. Green само да ми се изпречи някой и скандала е заформен  Embarassed
то затова имаше една приказка: по-добре дебел и сит, отколкото дебел и гладен! hahaha

# 196
    Да се включи някой, който знае какво е и малко и много- да това го разбирам, но хора, които никога не са качвали много килограми и никога не са сваляли много килограми да коментират е просто смешно.
Или да се говори за 2-3 кг разлика - това пък е още по-смешно.

Аз вече се включих. Преди да забременея се бях закръглила с 7-8 килца. Принципно съм била слаба, занимавала съм се активно с балет. Сега съм 12 кг над нормата си. Мисля, че това е сериозна разлика, но не чак като 22 както беше преди, т.е след като родих. Да си призная много не се притеснявам  Rolling Eyes Доста хора просто не могат да ме познаят  Flutter

# 197
Стига сте се вайкали и просили комплименти. Женското дупе трябва да е сочно и пухкаво. Като крем карамел. Като го пляснеш сутрин като отиваш на работа, трябва да се люшка до вечерта докато се прибереш. Та да го погалиш и да се успокои.  Laughing
Поздрави на всички които се притесняват, когато напълняват. До 30 г. винаги съм спортувал, плувах играех тенис бягах, тренирах ориентиране и какво ли не. Откакто съм семеен с две дъщерички нямам време да мисля за плочките на корема си. Пуснах малко коремче та като нося бебетата да не се изхлузват. Хе Хе. Hug

# 198
  • София
Браво ,Ахил! PeaceЗначи не само моя мъж мисли така.Може би трябва да си направите партия на мъжете обичащи "сочни" жени/както казав мъжа ми/. Grinning

# 199
  • Sofia
Не знам Ахил какви обича, но жена му е кръшна хубавица по снимки от миналата година!  Wink

# 200
Не знам Ахил какви обича, но жена му е кръшна хубавица по снимки от миналата година!  Wink
Мерси, Мерси ще и предам.
И аз съм хубъв пък Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 17:07 от Ahil

# 201
Женското дупе трябва да е сочно и пухкаво. Като крем карамел. Като го пляснеш сутрин като отиваш на работа, трябва да се люшка до вечерта докато се прибереш. Та да го погалиш и да се успокои.  Laughing
hahaha
Обременила ви е тая Америка.

А за корема какво ще използваш, точилка ли. Или като пляснеш дупето, вълната тръгва нагоре  Mr. Green

# 202
За корем ще  препоръчам нещо, което ще ти хареса.
Слагаш три зрънца черен пипер в пъпчето и лягаш по гръб. Мъж ти те обладава отгоре в пуританска поза и секс и секс ....... докато смелите черният пипер. Ще направиш плочки като Шакира. Или не като Бритни Спиърс по Американсо е.   bouquet

# 203
Секс - само с цел удоволствие.
Другите цели се постигат в gym-a  Grinning

# 204
  • София
Момичета...момчета а какво да правим когато мъжете ни са.... Embarassedкльощави??? newsm78
Не ме питайте как съм се чувствала 15 кила по тежка от него след като родих. Whistling Зор беше...караше ми се (е понякога) ама свалих ги бе!!!  smile3505
И сега квооооо?? smile3516 гастрит си докарах. ooooh! Ама трая си че..... bash ше ми начукат канчето. Laughing

# 205
  • Sofia
Като се запознаехме с мъжа ми аз тежах 5 кг. повече от него.
Семейният живот промени нещата - той качи 10 кг, аз отслабнах и вече съм 15 кг. по-лека от него.

# 206
  • София

... жената като няма самочувствие, целият свят и е крив! Joy ...

Аз най-зла ставам, когато съм на диета Mr. Green само да ми се изпречи някой и скандала е заформен  Embarassed
то затова имаше една приказка: по-добре дебел и сит, отколкото дебел и гладен! hahaha
Мисля, че приказката е "Цял живот гладна и все дебела ходя!" Майка ми е типичния пример за това. Laughing

# 207
Все казвам на жена ми да понапълнее малко,че да стане по-зафатна.
Ако стане обаче слоница....?-незнам.
Като питали кучето защо си ближе г..а,то отговорило:"Въпрос на вкус."

Последна редакция: пт, 05 май 2006, 00:09 от borko

# 208
  • София
Искам в Мавритания!Къде ги тия мавританци,та не ги виждам.Ех начи,знаех си ,че не в България е трябвало да се раждам.Поне в една страна и аз да се водя слабичка...че имам още да се потрудя до стоте. newsm78

# 209
Моят мъж не обича кльощави жени, но също и дебели! Аз никога не съм била супер-слаба. По френските мерки съм перфектна - имам си месце навсякъде.
Питала съм мои приятели какви жени харесват и никой досега не ми е показал жена с размерите на манекенка. Постоянно се бъзикат, че като спят със слаби жени и им дрънка на кокали! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт