за дебелите жени...

• 62 260
  • 507
  •   1
Отговори
# 255
Според мен, не е важно какво мъжът мисли за килограмите на жената, а какво мисли тя за себе си. Ако се харесва, какво значение има мнението на мъжа - ако не я харесва такава, значи трябва да го сменя  Mr. Green все ще се намери някой дето да я хареса.

# 256
  • София-в сърцата на моите деца
Абе, дебеличките, не е здравословно някак! Дърт и дебел-бива, ама млад и дебел-не върви!!! newsm78

# 257
Добре, де, ама конкретизирайте се какво е за Вас "дебел", защото някои хора го разбират различно. Например за един една жена е дебела, но за друг тя е пухкавичка, идеална за баране, стискане и т.н. За едни нормална в килограмите си жена е жена, чийто бедър (бедро) е колкото долу, а ръчичката й - клечка за зъби... за мен такава жена е скелет и ми е грозно...

# 258
  • София
Съгласна съм,че слабите жени не са много на амода вече.Аз не съм от тях но и никога не съм била.Бях си секси сега пак съм секси само имам малко коремче ма то бебе-4.450кг. няма къде да се завре без да остави после някаква следа. Simple Smile

# 259
  • густо майна Филибето
Като не са на мода защо толкова народ се е юрнал да отслабва?!

# 260
Малий, някои теми умиране нямат. Ама и аз драскам не че имам какво имам да добавя към темата, ами от учудване към нездравата фиксация да се дискутира външния вид на другите, ама и то ей, така, абстрактно, хващаш една черта и заявяваш, като една девойка по-долу, че те отвращавала. Ей, ама какви ли не грехове прощавате (това изневери, клюкарщина: ряпа да ядат), ама коремчето изведнъж станало смъртен грях!

# 261

Laughing   202uu

# 262
Абе, клощав, слаб, пухкав, дебел, нямаш ли чар, присъствие дет се казва пак си си супер безличен.

# 263
  • София
Все ми се иска да вярвам, че жените отслабват и се поддържат от уважение към себе си, а не заради някой мъж.

И на мен много ми се иска да е така. Оправдания от типа на " качих 20 кг. докато бях бременна и сега не мога да ги сваля" въобще не приемам Naughty  Може ли да се тъпчеш като за двама  и да се чудиш що си дебела ooooh!, да се оправдаваш с всевъзможни неща... смешно е, най- малкото. Ако наистина искаш да отслабнеш, ще отслабнеш, това е положението.
Говоря за жени, при които напълняването не  е обусловено от някакво заболяване.

И на мен мъжа ми постоянно ми повтаря, че всякак ме харесва, НО- аз не се харесвам всякак Naughty И затова малко по- малко от два месеца след раждането бях на килограмите, на които забременях, сега съм още 7 кила по- лека. Висока съм 172 см. Да, не става лесно, но става.
Само с тюхкане и оплакване доникъде не се стига. Tired
Подкрепям с две ръце. Нямам против пухкавите, но прочетох някои твърдения, че 95 кила се определяли като "пухкави", а не като дебели- ама да ме прощавате, ама това няма нищо общо с тип конструкция, а си е чиста проба затлъстяване и си има нужда от лечение. И не виждам връзка между затлъстяването и умствения багаж  newsm78 ама грам.

# 264

thumbsup

# 265

На никой не му е приятно да търпи подигравки, това е основната причина. Много жени се чувстват добре с повече кила, но след непрекъснатите подмятания и то от близки и познати, започват диети.

# 266
Абсолютно съм съгласна,че опаковката не е по-важна от съдържанието,но това не бива да е извинение за дебелите жени и то особено за тези,които са били с нормално телосложение и после са напълняли.Не е хубаво млада жена да се запусне до такава степен,че да не й пука дебела ли е или не.Каквото и да говорят мъжете,никой от тях не се обръща след някоя дебелана,а след стройните мацки.Това показва и съответно каква би искал да е жена му.Моят мъж никога не би се примирил ако стана дебела.Няма да ме зареже надявам се,но няма и да ме харесва физически Sad Разбира се и аз вече не съм като на 20г.,но с моите 54кг. и ръст 168 см. още не им се давам на по-младите от мен.Винаги съм държала на външния си вид и то най-вече заради мъжът ми,защото го обичам и искам да му радвам очите.

# 267
  • Linz
Добре, де, ама конкретизирайте се какво е за Вас "дебел", защото някои хора го разбират различно.
Аз съм 58 кг. (при 173 см.) и съм по-дебела, отколкото би ми се искало. Не харесвам дебели жени, както и мъже. Не мога да понасям подрусващи се телеса (което се случва и при драстично отслабване)- гнусно ми е. Не знам кое е фешън, но сланините са ми естетически отблъскващи и модните тенденции няма да променят това.
Уф, как го написах... не искам да обидя пълните хора... особено като знам, че отслабването не е никак лесно начинание.

# 268
  • София
Уф, как го написах... не искам да обидя пълните хора... особено като знам, че отслабването не е никак лесно начинание.
Именно. Затова трябва да се уважава - на всички им се хапва, на всички им е трудно да спортуват, поради липса на време, пари или желание и воля, най-вече /пак повтарям, че в много малък процент става дума за заболяване- хормонално нарушение или друго/, на всички им се иска да спестят някой лев за процедура, или фитнес, ама ...затова тези, които си правят този труд и изглеждат добре заслужават уважение, а обикновено получават.. злоба и завист.
Рени, аз съм 173 и 52 кила в момента, ама на 57 опищях орталъка, че съм дебела и напълно споделям отвращението към тресящите се телеса- независимо мъжки или женски, но мъжа ми е 187 см и тежи 97 кила, а някъде прочетох постинг за дама, тежаща 95 кила на ръст 170 и самоопределяща се като "пухкава, но не дебела". Смятам, че оптималният вариант е човек да се чувства добре в собствената си кожа, но нека да не ме убеждава в обективност на понятията.

# 269
Разбира се и аз вече не съм като на 20г.,но с моите 54кг. и ръст 168 см. още не им се давам на по-младите от мен.
Моят мъж никога не би се обърнал след теб,дори да беше на 20.Все пак "разни хора,разни идеали"

Общи условия

Активация на акаунт