за дебелите жени...

• 62 331
  • 507
  •   1
Отговори
# 270
Разбира се и аз вече не съм като на 20г.,но с моите 54кг. и ръст 168 см. още не им се давам на по-младите от мен.
Моят мъж никога не би се обърнал след теб,дори да беше на 20.Все пак "разни хора,разни идеали"

Много ли си сигурна, че мъжът ти не се обръща по улиците след други, айде моля ти се ...

# 271
Разбира се и аз вече не съм като на 20г.,но с моите 54кг. и ръст 168 см. още не им се давам на по-младите от мен.
Моят мъж никога не би се обърнал след теб,дори да беше на 20.Все пак "разни хора,разни идеали"

Много ли си сигурна, че мъжът ти не се обръща по улиците след други, айде моля ти се ...
Няма мъж ,който да не се обръща по минаваща по край него красива жена smile3521

# 272
Няма мъж ,който да не се обръща по минаваща по край него красива жена smile3521

То, жените се обръщаме, та к,во остава за мъжете... Grinning

# 273

ами сигурно твоят не се обръща след жена, ако е по-малко от 100кила Joy

# 274
  • густо майна Филибето
Имам познат, на който и двете жени и любовниците са все дебеланки, та не се знае. Wink А той си е нормално изглеждащ мъж, нито слаб, нито пълен.
Освен килограмите е важно и телосложението и пропорциите, така че килограмите не са винаги определящите.

# 275
Като не са на мода защо толкова народ се е юрнал да отслабва?!
    hahaha Щото нЕмат акъл...
    И защото за съжаление обществото ги принуждава, разбира се косвено... Защото това са образите, които ни се налагат от списания, вестници, телевизия, билбордове и т.н.т... Защото слабите жени са предпочитани от работодателите пред по-пълни със същите качества. Защото престижните фирми за облекла не предлагат съответни размери. Всъщност това се отнася и за не съвсем престижните. Което е супер тъпо: качваш няколко кг и изведнъж не можеш да си намериш нормални дрехи.. Да не говорим за бельо големи размери.. Затова жените с повече килограми предпочитат да умрат, гълтайки хапчета, които могат да увредят детеродните им способнмости и да навредят сериозно на здравето им, пред това да бъдат низвергнати от обществото..

П.П. за тия с 'обръщащите се' мъже: ако мъжете ви щат да се обръщат само след булимички и анорексички - воала. Не се опитвайте обаче вие да им/ни вменявате собствените си критерии.

# 276
да си слаба, съвсем не означава да си анорексичка или страдащ от булимия Wink никой не може да ме убеди, че да си дебел/а е по-добре от колкото слаб/а Crossing Arms
1-во е по естетично
2-ро е по-здравословно
  Stop

# 277
нищо,че не съм мъж-пак ще си позволя да изкажа мнение-според мен не е толкова важно дали жената е качила няколко килца отгоре за да износи и роди детенце ,а отношението й на нея самата към себе си след това-тоест ако полага грижи за себе си,ако се опитва да се поддържа колкото е възможно и не е изгубила самочувствието си-в очите на мъжа си ще е все така привлекателна.....но ако ходи  с оповръщана от бебока тениска, с несресана коса(виждала съм такива мами) и тъпче постоянно кексчета с оправданието да има кърма(а тя не е от тях) и само се оплаква колко е ужасна-ми тогава сигурно всеки мъж би се отвратил newsm78
хахахах гадино такава ще те видя след няколко месеца, само да дойда и да си с оповръщана тениска или протекла по нея кърма Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
по темата - винаги съм била предразположена към напълняване, но винаги съм имала режим, внимавала съм и съм изглеждала доста добре, по време на бременността качих 32 кг, от които до момента съм свалила 20, но съм отпусната, всичко се е струпало на дупето и бедрата и аз самата въобще не се харесвам. Мъжът ми само веднъж ми каза, че му се иска да си вляза в старата форма, но явно защото вижда че се опитвам - не го прави на проблем, в последствие се оказа, че не мога да ги смъкна поради нарушена обмяна, но отношението му към мен не се е променило, напротив - не съм имала по близък човек, нито емоционално, нито физически Heart Eyes

# 278
    Бимба, няма да коментирам, щом си сложила 'стоп' - и двете сме изразили мнението си  Hug

# 279
да си слаба, съвсем не означава да си анорексичка или страдащ от булимия Wink никой не може да ме убеди, че да си дебел/а е по-добре от колкото слаб/а Crossing Arms
1-во е по естетично
2-ро е по-здравословно
  Stop

yes thumbsup

# 280
1-во е по естетично
2-ро е по-здравословно
  Stop

yes thumbsup

Не клати глава в знак на съгласие, че и теб ще те заклеймят Mr. Green Laughing

# 281
Не клати глава в знак на съгласие, че и теб ще те заклеймят Mr. Green Laughing

На което ще отговоря така:  ppp Stuck Out Tongue Winking Eye  smile3503

Майтапът настрана, ама съм слаба /при това не съм нито анорексичка, нито булимичка/, просто гени и досега рекламации не съм имала и никой мъж /особено пък на чието мнение държа/ не ми е казвал, че ми е грозно, напротив...
Това по възникналия спор, иначе не деля хората на дебели и слаби, особено пък ако става въпрос за мъж...Тъй че, мир  Grinning

# 282
Абе, клощав, слаб, пухкав, дебел, нямаш ли чар, присъствие дет се казва пак си си супер безличен.
Абсолютно!!! Не, че външния вид няма значение - напротив. Пък и от дебел до дебел разлика голяма. Може и 10 кила да си отгоре, но пак да изглеждаш не лошо (с едър кокал и структура).
Но без съотвентното излъчване не мож го докара само от физическа красота и перфектно тяло.
Лошото е, че много дебели жени хич и не си дават зор да променят този факт (без значение дали ще успеят...поне да опитат, отношението ще е друго). И от там може би идва и негативизма към тях.

# 283
bacio,не проумявам защо се заяждаш с мен,нещо лошо ли казах?Да не би да имаш някакъв комплекс? Rolling Eyes

# 284
Аз харесвам жена ми каквато е. За мен не е толкова важно как изглежда външно, а какво има вътре. Дали си слаб, дебел красив и пр. това се променя с времето и няма как да бъде спряно. Остава само това което е вътре Wink

Общи условия

Активация на акаунт