за дебелите жени...

• 62 428
  • 507
  •   1
Отговори
# 300
  • при Arctic Monkeys
слава богу, никога не съм била дебела-ген.през бременността вследствие на адско тъпкане качих 15 кг., от които имам да свалям 5, за да стана пак 52.непосредствено след раждането бях доста закръглена, което ми тежеше-не че чувствам добре физически.  сега, понеже кърмя, не спазвам диети, но съм почти като преди.
не оправдавам дебелеенето вследствие чревоугодничество и слаба воля.
от друга страна една пълна, но стегната жена с приятно личе иподходящи дрехи, хич не е грозна гледка.
но, всепак, предпочитам да съм слаба...

# 301
...Тъй че мисля да си повръщам засега... и да, знам, че може да няма деца и т.н.т и т.н.т...
   П.П. Нямам открит здравословен проблем, дори напротив: колкото повече се изследвам, толкова по-здрава се оказвам (засега)..

Имай предвид, че булимията /защото така се нарича това, което правиш/ се води за заболяване и се лекува от редица специалисти, в това число и психиатър или психолог. И в един момент и да искаш няма да можеш да спреш. Това, че сега си здрава е чудесно, но няма начин да продължаваш дълго с повръщането и да запазиш здравето си.

# 302
    Няма да споря.

# 303
.
Недей, щот и другите близнаци сме тука  Mr. Green

# 304
.
Недей, щот и другите близнаци сме тука  Mr. Green
Нидей сменя темата! Пак!  Wink
И на мен ми останаха излишни килца след 2 раждания...мъчих се, пъчих се...е, не става. И к'во, да мра ли?!  Naughty Пък и явно не съм чак толкоз зле, щом мъжката половина ми го показва (нищо, че моя вика така: "абе харесват те, щото си чужда; убаво - грозно, чуждото си е чуждо"  Joy ).

# 305
  • София
Моят съпруг казва: ,,Колкото и кг. да си винаги ще те харесвам'', но аз не го вярвам това.
И друго - аз самата, немога да допусна че той ще ме харесва...според мен това е въпрос на воля и характер - искам да съм силна, волева, с хъс. ... Wink

# 306
  • София
Ами няма да се разведе кат съм дебела я .
Намирам за нормално ако не ме харесва.Та то и аз не се харесвам в момента.Защо да очаквам той да го прави.Всеки мъж би предпочел по-слаба и поддържана жена.
Ето затва съм се хванала на работа ад си възвърна предишната фигура.
Не искам само да ме обича,искам да ме желае!

# 307
Не искам само да ме обича,искам да ме желае!
Подкрепям Peace
Обичта е много важна, но трябва и страст да има...

# 308
Не мисля,4е килограмите са толкова важни да 4овек трябва да изглежда добре ама особено следе раждане е малко трудни4ко,да си говорим истината особено ако си се нау4ил да си папка6 ка4ествено ТРУДНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Аз ли4но съм висока и сум едра по принципе имало е моменти в  които съм изглеждала много добре ама пак казвам сртукторно съм едра и мога с гордост да заявя,4е въпреки това никога не съм страдала от липса на обожатели,рядко изпадам в ло6о настоение заради това.
Сега и аз изскам да изгледам добре и мисля да се постарая и 6те го постигна, но поне 6 или 8 месеца трябва да минат докато организма ми запо4не да издържа на по малкото калории  бебо ве4е е на 6 месеца и ми е време:) радвам се приятелят ми не ме депресира на темата имайки неговата подкрепа се 4ъствам о6те по добре и знам 4е 6те се радва да изглеждам добре и бих направила и за двамани, но най важното е 4е не ме притиска с грубост и да ме кара да се 4уствам зле,той ме кара да се 4уствам най-хубавата:)
та мисълта ми е или те оби4ат и приемат такава каквато си или не,така 4е ако толкова те притеснява постарай се за себе си или и за мъжа си ама не о4акваи да се 4уства6 по оби4ана от няколко кила по малко:)

# 309
Ние и двамата сме качили по 20кг откакто се запознахме. Той твърди, че и така си ме харесва. Преди съм била прекалено кльощава. Ама знае ли човек? Все се мъча да отслабна и не се получава.

# 310
И моя не харесва дебели, ама сега няма начин. Трябва да ме харесва. Да мрем ли?
Избора си е негов. Полагам усилия, но явно не достатъчни. Ако иска да ме харесва, ако пък не - да хваща любовница. Това е.

# 311
...не очаквай да се чустваш по-обичана от няколко кила по-малко..
    Много добре казано - 10х, МАKI!!!   Hug

# 312
аййййййййййййй колко правописни грешки съм допуснала,цяло чудо е че си ме раэбрала Sick Embarassed Embarassed Embarassedама се радвам, че мненията ни съвпадат Laughing Mr. Green Hug Peace

# 313
По ред причини сина ми се роди в началото на седмия месец.Бях качила има-няма 12 килца.За това не мога да
бъда капацитет по темата за свалянето на кг след раждане.Не съм полагала никакви усилия да сваля качените
килца,просто не ми се наложи PraynigСъс сигурност за жените,които са един вид "жертви" на този вид напълняване не е
никак лесно да се примирят с това положение,особено ако преди да забременеят са имали хубава фигура.
Само,че когато дарите мъжа си с отроче-за него няма значение колко кг сте качили и до каква сте възвърнали предишната си форма...,
до момента,до който не се сети ,че въпреки всичко иска до себе си перфектната жена Wink Laughing

# 314

Само,че когато дарите мъжа си с отроче-за него няма значение колко кг сте качили и до каква сте възвърнали предишната си форма...,
до момента,до който не се сети ,че въпреки всичко иска до себе си перфектната жена Wink Laughing
Да но, когато се е влюбил в мен съм била 50 кг ТОЧНО, сега съм 70  #2gunfire Дали тайно не си мечтае да съм пак така.
Да, права си, но нямаше ли да е по-добре да е перфектна и слаба Simple Smile Какво по-перфектно от това? Wink

Общи условия

Активация на акаунт