за дебелите жени...

• 62 432
  • 507
  •   1
Отговори
# 315

Да но, когато се е влюбил в мен съм била 50 кг ТОЧНО, сега съм 70  #2gunfire Дали тайно не си мечтае да съм пак така.
Да, права си, но нямаше ли да е по-добре да е перфектна и слаба Simple Smile Какво по-перфектно от това? Wink

Именно за това говоря,точно за това си мечтаят Laughing....но в повечето случаи се примиряват,което е добре за нас жените.
Въпреки,че аз лично си лепнах едни 2 кг ,(в които понякога се вторачвам) Sad ,и които не би трябвало да ме травмират. Wink

# 316
.
не оправдавам дебелеенето вследствие чревоугодничество и слаба воля.
от друга страна една пълна, но стегната жена с приятно личе иподходящи дрехи, хич не е грозна гледка.
но, всепак, предпочитам да съм слаба...

Peace точно. има И закръглени жени приятни за окото.

# 317
Аз определено не сам била никога кльощтава но след раждането понапалнях ощте но мажа ми ме обожава!А друг е вапроса че на мене ми тежи! newsm78

# 318
Ако е дебела преди да се оженим, и е това което винаги съм търсил, защо не?
Ако в последствие по различни причини е надебеляла, какво да я изхвърля ли, тя пак си е същата която съм избрал независимо от килограмите?
Според мен физиката на една жена небива да е определящ фактор. И много грешат тези които избират по опаковката, а не по съдържанието.   

Това е много добре казано и философски!! И така трябва да бъде!!!
Хубаво е обаче мъъничко жената да има хъс и да се подържа!Има доста закръглени мацки,който са ужасно секси! Пълни,но стегнати!!!Виждала съм една Рускиня в Дубай  и на всичкото отгоре беше танцьорка-такъв секс лъхаше от нея,че нямам думи!Едра,здрава,стегната-жестока беше!!!

# 319
  • София, в полите на Витоша
...не очаквай да се чустваш по-обичана от няколко кила по-малко..
    Много добре казано - 10х, МАKI!!!   Hug

Абе и аз да си кажа, като виден представител на тези, дето искат да поотслабнат...може да не се чувствам по- обичана- то няма накъде  Wink , ама ще стана по- готина- ами ако мойот ме зареже, как ще си намеря друг?! Confused

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 320
ми на тоз зле ли му е?  hahaha

# 321
# 322
Когато се запознах с моя мъж бях 58-59 кг.Сега съм 80 не можах да сваля след раждането.И въпреки, че ми казва, че ме обича колкото и килограма да съм, аз си спомням как ме гледаше преди.В погледа му имаше желание и страст.А сега май интимноста се е превърнала в задължение.Мечтая да отслабна за да се върне онзи поглед въпреки, че може и да не е свързано с килограмите.

# 323
Когато се запознах с моя мъж бях 58-59 кг.Сега съм 80 не можах да сваля след раждането.И въпреки, че ми казва, че ме обича колкото и килограма да съм, аз си спомням как ме гледаше преди.В погледа му имаше желание и страст.А сега май интимноста се е превърнала в задължение.Мечтая да отслабна за да се върне онзи поглед въпреки, че може и да не е свързано с килограмите.
Опитвам се да те разбера...и ...не мога! Виж , погледа на желанието при мъжете си отива при всички положения - при някои е по-видимо , а при други не личи много...!Според мен би трябвало да се радваш на любовтта на съпруга си , а всичко друго е бошлаф работа!Разбирам желанието ти да се върнеш в старите си килограми , но трябва да знаеш , че дори мечтата ти да се сбъдне , ако съпръгът ти не те желае - то по никакъв начин не можеш да промениш нещата!
Смятам , че трябва да се отърсиш от този комплекс по някакъв начин и да се наслаждаваш на живота! Wink

# 324
ако съпръгът ти не те желае - то по никакъв начин не можеш да промениш нещата!
Смятам , че трябва да се отърсиш от този комплекс по някакъв начин и да се наслаждаваш на живота! Wink

То това важи и за противоположния пол с пълна сила Sunglasses Laughing

# 325
ами...да , така е!Аз не го отричам , само се опитвам да съм по-близо до нейния случай Wink

# 326
Опитвам се да те разбера...и ...не мога! Виж , погледа на желанието при мъжете си отива при всички положения - при някои е по-видимо , а при други не личи много...!Според мен би трябвало да се радваш на любовтта на съпруга си , а всичко друго е бошлаф работа!Разбирам желанието ти да се върнеш в старите си килограми , но трябва да знаеш , че дори мечтата ти да се сбъдне , ако съпръгът ти не те желае - то по никакъв начин не можеш да промениш нещата!

Едва ли само килограмите са причина да угасне пламъчето в очите му. И както казва тонколонката дори и да си върнеш старата форма не е гаранция, че и пламъкът ще заискри пак. От друга страна пък ако успееш да ги смъкнеш (пустите му кила), може от самата промяна в теб и той да се промени  newsm78

# 327
И най-големите красавици, биват зарязвани от мъжете си!

Важно е една жена да има самочувствие, тогава и мъжете я харесват!

# 328
Хора, килограми се свалят със страст и любов и то от двете страни.Аз като родих бях доста напълняла и се чуствах страшно подтисната,елате ме вижте сега....сладурче Laughing

# 329
Хора, килограми се свалят със страст и любов и то от двете страни.Аз като родих бях доста напълняла и се чуствах страшно подтисната,елате ме вижте сега....сладурче Laughing
А с чужд мъж става ли? Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт