Зоната- тема 3

• 27 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Леле, и ходенето по кафенета и кръчми уморява...

такива мъки и неволи искам аз  Whistling

# 181
  • Euskal Herria
Че ела, де... То тази седмица само такава ми е програмата  Wink.  Друго е да има с кого да споделиш такава мъка.

# 182
  • Другата България
Кучето сега го виждам. Heart Eyes
Много обичам кучета.
Този е страхотен сладур.

Сиси какво направи, аз вече не смея да питам.

# 183
в неделя вечерта е писала, че вече се изнервя, снощи към 12 часа е постнала в темата за ББ

# 184
  • Другата България
 hahaha Е то и аз се изнервям. Crossing Arms

# 185
  • Euskal Herria
И аз за нея си мисля, ама чакам. Не смея да питам, стискам палци, тя ще се обади.

Кучето в момента не е кокер, ами е като един голяяям пинчер - подстригахме го още първия ден, когато се прибрахме в България. Само дето няма фото на новата визия  Grinning.

# 186
hahaha
Янчето, нашето, от Билбао.
Другата девойка на снимката.
Много трябва да ти се обяснява, като на мъж. Mr. Green
   О, Яни от Билбао със сладкишчето Белла. Къде пък се уцелихте бе. Пак изтървах купона. Не казвате.

# 187
  • Euskal Herria
Къде пък се уцелихте бе. Пак изтървах купона. Не казвате.
Еее, че ние сме си градски, уговорката стана още преди отпуската.  Grinning  Съжалявам единствено, че нямаме възможност за повече събирания. Но нищо, живот и здраве, следващия път. Пък и нали ги чакам в Билбао  Wink.  А ти къде се губиш? Ние и тук писахме за уговорката.

# 188

Къде пък се уцелихте бе. Пак изтървах купона. Не казвате.
Еее, че ние сме си градски, уговорката стана още преди отпуската.  Grinning  Съжалявам единствено, че нямаме възможност за повече събирания. Но нищо, живот и здраве, следващия път. Пък и нали ги чакам в Билбао  Wink.  А ти къде се губиш? Ние и тук писахме за уговорката.

Какво значи-" нали ГИ чакам...". Аз се убих да се предлагам, накрая без мен. Аз гледам оферти за Турция- Анталия, за ей тук https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%80&am … =1350&bih=631

[/quote]

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 21:48 от sandokanchev

# 189
Нашия гид Цвети е много работна и не търси оферти  Crossing Arms

# 190
  • HH
Какви оферти?

Мога да напиша книга, как се мързелува качествено по средата на седмицата. Днес бях почивка и май само спах и се занимавах с цветята.  Embarassed

# 191
Ооо, Кате! Къде се губиш?

# 192
мадамс и господине, припомнете ми до къде и кога ще летим и какво освен билети търсим - хотел?
защото /ще си призная, не е реклама/ мм е в бранша и ще свърши работа, ако сме сериозни

# 193
Бубсън, мислим за ваканционна къща в Билбао.

# 194
кога горе-долу и от какво зависи конкретният ни избор? и колко души сме

Общи условия

Активация на акаунт