Зоната- тема 3

• 27 274
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Ако броим Сандокачев-9. Да съвпада с училищните ваканции.

# 196
и ремаркетата ли ще теглим с нас а. к. а. децата?
предлагам малко организация, но не в темата Simple Smile

# 197
  • HH
Сега и аз питам сериозно. Кога мислите да ходите и това с ремаркета означава, че ще водите и деца с вас ли ?  Mr. Green

# 198
  • Euskal Herria
Сандоканчев - писа, че си добър в барбекюто, ама не в тази тема. Отговорих ти, че те взимаме.

Бубанка, аз съм лесна - само чакам кога ще се организират момичетата (и момчето) и ще кажат, че идват.

Тази седмица ми върви на срещи със съфорумки, приятели и близки. Такъв маратон спретнах в понеделник - като се подхванахме от 11 сутринта, финиширах в малките часове на вторник. Хич не е лесно и това обикаляне по заведенията. Вчера - пауза, уплътнена с чистене. Днес пак на заведение. От толкова обикаляне ще взема да си разваля фигурата  Joy. Имам още задачи, т.е. търчане и пак ще остане нещо недовършено.
Умувам дали да не добавя и лилаво към червеното в косата. Та съвсем да пощуря мъжа ми  Mr. Green.

Надявам се при Сиси всичко да е наред.

# 199
Мерси Яни. С ремаркета значи семейно предполагам. За барбекюто грижа нямате, правя и рошави салати.

# 200
  • HH
Щом ще е семейно, аз съм пас  Sunglasses

# 201
и ремаркетата ли ще теглим с нас а. к. а. децата?
предлагам малко организация, но не в темата Simple Smile

Как да я направим?  Hug

# 202
  • Другата България
Семейно? WTF? smile3515 smile3511 smile3514

# 203
заради споменатата ваканцията питам 
аз деца не ща - моите 10000% няма да са с мен, а чуждите ги заобикалям леко и деликатно, защото трудно общувам с човешки същества под 150 см.; а те от своя страна, щом прескочат този ръст, сами започват да ме отбягват и така се решава проблемът с контактите ни  Mr. Green

# 204
  • HH

Много яка реакция.

Аз не знам къде съм се засвяткала да идвам. Погледнах си графика. Мога края на февруари и първите десетина дни на юни.  Joy Joy

Може да направим един Белмекен заедно около 1 май, ако сте навити  Mr. Green

# 205
  • Euskal Herria
При мен е безпроблемно - децата ми са големи, играем го младоженци с мъжа ми  Mr. Green.

# 206
Бубсън, Шаги е учителка, за това гледаме да съвпада с ваканциите  Joy

# 207
Слънцето ще ме удуши, ако тръгна с една камара женуря, дами smile3511  Развод по испански на стари години, недейте така. smile3513

# 208
  • Другата България
Е моето е на 24, 10000% няма да иска да дойде.
Мъжът пък съвсем, каква да ми е реакцията? Аз искам женско парти, компания, там окото да изплакна.... Embarassed Flutter
При мен е безпроблемно - децата ми са големи, играем го младоженци с мъжа ми  Mr. Green.
А, сега кажи, че имаш щерка на около 20 и може и да дойда с дете. Sunglasses

# 209
Сандоканчев, взимай слънцето
моето ще го оставя тук, за да огрява децата си

Белмекен ми е в уиш листа, но винаги съм го мислила като за палатка, т. е. трябва топло време
предполагам, че има къде да се спи - спортна база или нещо подобно май имаше  Thinking

Бубсън, Шаги е учителка, за това гледаме да съвпада с ваканциите  Joy

ми от стрес забравих  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт