.

То няма две добри, така е, но кръста ми е на S, и гърба ме боли...с нетърпение чакам срядата за тренировка да отида да се пораздвижа малко.

/. Селца и градчета, нямащи нищо общо с нашите - много зеленина, всичко подредено, големи къщи /като хасиенди/, усмихнати и любезни хора и никакви /ама наистина никакви/ пешеходци. Всичко е с колелета, мотопеди, мотори и леки коли. А автопарка....очите ми останаха, по - стара кола от 2010 година не видях, всичко ново и лъскаво, красота. И лозя, лозя, ама много лозя, всякакви сортове.
, сапуни, сладки неща една торба, освен това го пообиколих щото имахме време и в една катедрала се наврях - Падуа последния ден и обратно в Бг. Съответно на сръбско хърватската граница имаше проблеми и тълпи от "сирийците", аз се изсилих с телефона да снимам и едно ченге намалко да ме погне да ми го вземе, ама аз бягам бързо.
някак като тръгнеш от тук колко по - нататък отиваш, толкова по - цивилизовано става. Словения е една малка, но много красива и уредена държава, планинска, зелено, чисто, подредено. За първи път минавам от там. Много ми хареса, нищо че беше единственото място, на което дори и по бензиностанциите се плаща 50 евроцента тоалетна.
. Тук-там само имаше ограничения на скоростта - 120 км/ч, обикновено когато минавахме през околовръстните на някои градове. А, и тоалетните в немските бензиностанции се плащат. Но автоматът дава талон, който после може да се ползва, за да се вземе кафе. 

/ама бях много гладна/, а после почти същия от едно кафе в Кампогалиано го взех за 2 евро. 
Първият път се излъгах да си поръчам еспресо, наистина е убиец. После - само капучино. Да, в крайпътните е по-скъпо - литър и половина минерална вода от такъв комплекс взехме за 2,50 евро.
две бебета и аз на главата ти
На 7 ноември идвам. Препоръчани теми