WIZZ AIR - 19

• 69 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Чудя се дали след това намаление ще има и други  Thinking Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.
Много е ! Проверих с България еър 06-11 май например е 424 лв на човек с багаж. Rolling Eyes p.s.и то до Хийтроу

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 10:55 от bibi

# 391
летял съм за 100 лв двупосочен до Лондон преди 4 години в слаб сезон - март, ноември
късмет си беше, но повече от 200 лв на човек без багаж ми се струва много  Grinning

# 392
Чудя се дали след това намаление ще има и други  Thinking Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.
Много е ! Проверих с България еър 06-11 май например е 424 лв на човек с багаж. Rolling Eyes p.s.и то до Хийтроу
424x4=1696 лв.

Кое е "много"? 1696 или 1160? Обърках се нещо.

# 393
Чудя се дали след това намаление ще има и други  Thinking Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.

Зависи кога през май. Последната седмица на май в UK децата са във ваканция и билетите няма как да са много евтини.

# 394
Скрит текст:
424x4=1696 лв.

Може би за bibi 32% по-евтино не е много изгодно.

# 395
  • София
Скрит текст:
Чудя се дали след това намаление ще има и други  Thinking Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.
424x4=1696 лв.

Може би за bibi 32% по-евтино не е много изгодно.
сори, аз не съм разбрала, че иде реч за 4 и съм смятала за 2. моя е грешката, но пак твърдя, че за уизз 1160 лв не е най-добрата оферта. а и намалението като цяло не ме кефи - гледах за дортмунд, бари, неапол, болоня - извън намалението за моите дати беше по-евтино или същото.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 13:02 от bibi

# 396
  • Пловдив
Здравейте мами,
Дъщеря ми ще лети другата седмица до Дортмунд. Четох, че пред летището, до стоянката за таксита има спирка за автобус, който отива директно до централна гара. Тръгвал на всеки кръгъл час.
Въпросът ми е вярна ли е тази информация.

# 397
сори, аз не съм разбрала, че иде реч за 4 и съм смятала за 2. моя е грешката, но пак твърдя, че за уизз 1160 лв не е най-добрата оферта.
За мен под минимална заплата за двупосочен билет на над 2000 км на човек.... си е съвсем добре и благодаря на Уиз, че ги има.

# 398
Момичета имам един въпрос. Вчера следобед букнах два билета до Болоня с банков превод. Плащането обаче ще мога да направя чак довечера от компютъра в къщи, т.е. ще са минали повече от 24 часа, ще са към 30. Дали ще има проблем, да не стане да платя довечера, а да ми се анулира резервацията?
Не мога да направя нова, защото вече цените не са същите като вчера.

# 399
Здравейте мами,
Дъщеря ми ще лети другата седмица до Дортмунд. Четох, че пред летището, до стоянката за таксита има спирка за автобус, който отива директно до централна гара. Тръгвал на всеки кръгъл час.
Въпросът ми е вярна ли е тази информация.

Вярно е.
Ето разписанието.
Цената е 8,50 евро. Миналата година беше по-ниска...

Момичета имам един въпрос. Вчера следобед букнах два билета до Болоня с банков превод. Плащането обаче ще мога да направя чак довечера от компютъра в къщи, т.е. ще са минали повече от 24 часа, ще са към 30. Дали ще има проблем, да не стане да платя довечера, а да ми се анулира резервацията?
Не мога да направя нова, защото вече цените не са същите като вчера.
Няма да имате проблем!

# 400
  • Пловдив
Благодаря, Мими! smile3525

# 401
колкото до Лондон, догодина и РАЯН ще летят до там
пробвах с дати - 10 - 15 май . цената е 307 евро за 4 души, като имате голям ръчен и допълнителна малка чанта включени в цената  Peace

# 402
Как ви се струва цена 1160 лева за 4 възрастни до Лондон през май 2016 с два чекирани големи куфара? Да ги вземам или да чакам още. Не съм пътувала до сега с Уиз, но мислех, че цените им би трябвало да са по-ниски.

През август, в разгара на сезона, летяхме 4 човека с 1 чекиран багаж + голям салонен за ок 1000 лв. (малко под). Тогава не намерих по-евтина оферта. През май месец има доста празници/ваканции (както в Бг, така и в УК) и вероятно ситуацията ще е сходна - за дните около празниците едва ли цените ще паднат много, т.е. всичко зависи доколко сте гъвкави с датите. Може да се окаже и нелошо попадение тази цена, но пък ако сте гъвкави с датите, си заслужава да провериш и другите опции.

Аз и преди съм писала - с Уиз рядко попадам на изгодни цени за Лондон, а ги следя активно; обикновено се въртят около тези на Бритиш / Бг Еър или толкова малко под тях, че не си заслужава да го мисли човек с тези 100 правила за багажи, чек-ин и прочее, освен по други съображения - часове на полети, предпочитано летище и т.н.

# 403
  • Luxemburg
И аз съм на мнението като на Мария. Ако цената на Уиз е минимално по-ниска то  предпочитам нормалната авиокомпания. Факт е че на малки и не толкова оборотни летища излиза по-изгодно да се лети с Уиз. Но за големи градове като Лондон, Брюксел, Уиз отдавна не им е конкуренция. Аз имам единствено тях като опция за директен полет и няма какво да му мисля. Но до преди 2г когато Джърмануингс имаха полет от Кьолн до София съм ги предпочитала нищо че трябва да пътувам 2ч до Кьолн. Още преди 5г с въпросната компания пътувах без билет и бордна карта (от телефона ми сканират само баркода на билета и няма го това отпечатване, чакане по опашки за бордна карта), чекирах си сама багажа и си избирах място в самолета без допълнително заплащане. Уиз от тази година въведоха местата, но за останалите неща ще има още доста да чакаме. Да не споменавам ужасно тесните редове. Но само затова че нямам друг избор и че полета е само 2,5ч ги изтрайвам и преглъщам неудобствата. Но определено има какво още да се желае, да са по-гъвкави и в крак с конкуренцията.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 17:41 от ronicat

# 404
Ех, каква дискусия се е заформила. Благодаря на всички за споделените мнения  Hug
Bibi, и аз се чудех преди това намаление как е възможно билетите на нискобюджетна компания да са същите като на Бритиш. За съжаление те нямат ранен полет и се губи деня. Оказва се, че само Уиз летят толкова рано и имат късен нощен полет на връщане.
Блу, ще летим на 18 май, така че няма да засечем ваканцията на учениците. Някак си без да искам съм уцелила  Laughing
Bradley Cooper, проверих и в Раян. Те наистина са доста по-евтини, но пък часовете на полетите им са адски неудобни. Имам още няколко часа да се начудя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт