WIZZ AIR - 19

• 69 842
  • 739
  •   2
Отговори
# 435
Да,определено е до късмет.Аз се върнах вчера от Малта и нито на отиване,нито на връщане ни провериха.Имаше хора,които според мен бяха с много по-големи от допустимото раници и никой нищо не им каза.Но се запознахме с едно семейство,което беше пристигнало с нашия полет в Малта и се беше върнало с нас.Те пътуваха за първи път и някой им беше казал,че не е необходимо да се минава през гишето за чекиране,ако си само с ръчен багаж.Те така бяха направили и при двете си пътувания и нямаха проблеми.Не знам дали това е редно обаче.Те казаха,че след като си си принтирал бордната карта,това е твоят билет и няма за какво да ходиш на гишето.Според вас така ли е или те просто са  имали късмет,никой да не ги спре?

# 436
Ако си само с ръчен багаж, можеш да отидеш направо на гейта. Peace

# 437

Къде тогава се мери багажа,ако решат?

# 438

Къде тогава се мери багажа,ако решат?
Има такава кошница пред гейта!

# 439
Барелина,да,видях я,а и само в София имаше,не и в Малта.Но и на гишето имаше и мислех,че ако ще плащаш нещо за свръхбагаж,няма да е вече почти на финала,а още на гишето.

# 440
Зависи от наземния персонал дали ще я сложат или не. Принципно са и на двете места.
Както вече казах, ако си само с ръчен багаж можеш спокойно да си отидеш направо на гейта.

# 441
На мен ми предстои пътуване до Бергамо на 29.04 и връщане на 6.05
Гледам цените в момента са около 125-135Е двупосочен.  Има ли насоки кога намаляват цените или е въпрос на дебнене? Нямам опит все още.

# 442
  • София
Аз дебнах така едни цени за Бари за през март и се смениха 3 пъти за да станат такива, като в началото. Simple Smile Миналата година имаше намаления през януари. Притеснителното при твоите дати е, че заминаването е първия ден на нашия Великден, иначе аз бих изчакала докъм януари.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 18:02 от bibi

# 443

Проиграх няколко отсечки с този сайт, винаги дава по-висока цена отколкото в сайта на WIZZ. Дава по-ниска цена единствено ако се плаща с карта Diners.

# 444
Да, в момента е Дайнерс. Но от както аз следя този и още други сайтове е имало намаление и за Маестро и още няколко карти. Просто трябва да се проверява и това е.

# 445
...Те пътуваха за първи път и някой им беше казал,че не е необходимо да се минава през гишето за чекиране,ако си само с ръчен багаж.
...
Те казаха,че след като си си принтирал бордната карта,това е твоят билет и няма за какво да ходиш на гишето.Според вас така ли е или те просто са  имали късмет,никой да не ги спре?
Само добавям, че това е така по принцип, но има и изключения - Дубай е едно от изключенията - там отиваш на гише, независимо дали си само с ръчен багаж.
А дали нямаше и още такоиа места ... не се сещам?  newsm78

# 446
Защо трябва да ходиш на гише, ако си само с ръчен багаж в Дубай?

# 447
да не би да не приемат онлайн чекиране
случвало ми се е на някои летища но преди години и не помня къде - мисля, че в Испания беше

# 448
Защо трябва да ходиш на гише, ако си само с ръчен багаж в Дубай?
Не си спомням точно, че отдавна пътувах натам, но искаха издадена бордна карта от летището.
Бях се чекирала предварително, но минах през гише и получих нова бордна карта.

Не знам дали още е така?  newsm78
Дано се включи някой, който е пътувал скоро.

# 449
  • Milano
Да не би да е защото сте граждани на ЕС, а те са извън него?

Напр. на сайта на Раянеър (предполагам и на Уиз) пише, че гражданите които нямат паспорт на ЕС или Евр.ик.пространство трябва задължително да отидат на гише за проверка на документите и печат преди да се отправят към секюрити.

Предполагам, че и те правят същото от своя страна.

Брадли, на някои места в Испания продължават да си ''преиздават'' бордни карти (ако си оставиш багажа на bag drop).
И нормални компании ми ги преиздават.

Скрит текст:
Върна ли се?

Общи условия

Активация на акаунт