WIZZ AIR - 19

• 69 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Да и на сайта на Фиумичино се промени на отменен.

# 556
  • Пловдив
Днес от Рим е много сложно. По обяд България Еър също доста закъсня. Да не говорим, че и в София имаше проблеми с кацането. И на двете места заради лоша метеорологична обстановка.

# 557
  • тук-там
Да, така е - въпреки, че времето в Рим не е "лошо".  Причините са други.  Чухме се - търсят им хотел. Най-рано утре сутрин. Peace

# 558
Какви са причините?И на мен ми се стори странно,защото времето не е лошо и вятъра не е толкова силен.

# 559
  • тук-там
Пренасочват много от полетите на Чампино. Защо...?  newsm78 Идея нямам.

# 560
  • Пловдив
Обяснението е било, че е заради лошото време. Кацането в София е било доста проблематично. Явно в горните слоеве на атмосферата положението е по-сериозно отколкото изглежда. Не че нещо ми разбира главата от метеорология....може и глупости да пиша в момента.

# 561
  • Milano
Ами вкарвате се във филми.

Отдавна бяха казали, че ще нахлуе студен въздух със силен вятър над цялата страна.

http://roma.repubblica.it/cronaca/2015/11/21/news/maltempo_ritar … micino-127870270/

Пише, че поради силен вятър (30 ноди - ок. 56км/ч) някои полети могат да бъдат отменени и да се контактува съответната компания за информация.

Алиталия информира, че поради силният вятър ауторизираните излитания са драстично намалени - само 5 на час и само от една писта. Вследствие на това всички компании имат значителни закъснения, заради опашките във фаза на рулиране.

Явно компанията така е решила.
Хвърлих един поглед на полетите след 13ч - 3 отменени полета - до София, до Истанбул и до Наполи.
Дават тръгването утре в 6.30.

пп. Раян до Барселона напр. има 4 часа закъснение, други по два-три.

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 23:12 от regina di cuori

# 562
Доколкото дочух прогнозата за времето, утре се очакват още по-силни ветрове. За София предупредителния код е жълт. Бъдете психически подготвени, че може да има отново забавяния или отменени полети, както днес.

# 563
Bradley, това в каква връзка го казваш? Thinking

просто споделям мнението си за Уиз  Grinning

Доколкото дочух прогнозата за времето, утре се очакват още по-силни ветрове. За София предупредителния код е жълт. Бъдете психически подготвени, че може да има отново забавяния или отменени полети, както днес.

не знам но нашата къща не знам как не отлетя тая нощ надалече, към Тексас примерно като в Магьосникът от Оз, представям си какво е на километри над земята и как се управлява самолет в такова нещо

от друга страна тоя вятър така качи температурите  Crazy   вчера в 5 следобяд беше 15 градуса, а към 9 вечерта стана 19 градуса, в момента е 20  Crazy

# 564

От 20 компании все ще харесаш една Wink

Вчера приятелка е пътувала и турбуленцията е била голяма. Дано положението с ветровете се промени.

# 565
Искрено недоумявам защо хората използват Wizz Air....

Разликата в цена на полет с България Еър за същия период следващата седмица е 20 лв, но обслужването с Wizz Air е меко казано пълна пародия.

В събота сутринта кацането беше ужасно с Wizz. Изглеждаше, че щяхме да се разбием всеки момент. Понеже на излитане целият самолет скърцаше много странно и понеже много често Wizz кацат аварийно, с това кацане хората се изправиха на нокти и почнаха да се прощава наум. Никой нищо не каза по стереоуредбата. За сметка на това по време на полета не спряха да вършеят по пътеката разни девойчета, които го играят стюардеси, но са прости амбулатни търговци на борда, отдлеч са минали покрай стюардесите, които непрекъснато набутват парфюми. 100 пъти оповестиха по уредбата както можеш да си купиш. Ама като трябва да са стюардеси, абсолютно никакви ги няма. Някакъв пикльо не си беше изключил телефона и те чуха как се звъни, пишлементо вдига и почва да си говори и онези не  направиха нищо освен да продължат да си говорят за личните драми.

Голяма пародия е тази компания. Винаги са ми се стрували ментаджии и ги избягвах, но сега смед два полета за два месеца с тях, мога да кажа, че не мерси, по-добре малко повече пари, но не тая пародия на авиокомпания.

Тия там само дето за въдухана борда не таксуват. Ми то един разовор до кол центъра им (който със сигуррност в някакъв момент ще бъде нужен) и предвид солената му такса, цената на билета вече става по-висока отколкото на стандартен превозвач.

# 566

От 20 компании все ще харесаш една Wink

За мен само човек с много ниски критерии може да каже, че услугата на Wizz Air e добра. Нямам концепция защо би изпаднал във възторг да гласува за тях....

# 567
Е хайде сега, не искам да им адвокатствам, но... има и безброй примери как с Уиз може да летиш и за не повече от 100 лева двупосочно. И това са цени, които са далеч под цените на България еър. БГ еър също си е откровена нискотарифна компания с цени като за нормална. Като качество на обслужванто аз не правя разлика между Уиз и БГ еър. С тази разлика, че ако се сетя достатъчно навреме, мога да си купя билети от Уиз на уникална цена. С БГ еър това няма как да ми се случи. Да не говорим, че на БГ еър напоследък много често взе да им се случва да анулират полети без логично обяснение и да пренасочват за следващ. Естествено без обезщетение за това.  Stop

И само да кажа, че Уиз няма съществена разлика в начина на ценообразуването на услугите си сравнено с другите нискотарифни.

Та всеки си преценява и за всеки влак си има пътници. Уиз доказват, че успяват. Печалбите им го говорят.
Аз лично се радвам, че от нашето летище има все повече дестинации и авиокомпании, защото ако са само ТИМ ще гледаме Европа през крив макарон.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:58 от Анонимен

# 568
  • Milano
Беки, аз имам същите наблюдения от кацането от моя съвсееем скромен опит с тях (мисля 2 пъти, отиване и връщане) и специално питах тук в темата дали това им е практика, защото съм от страхливите и не желая прединфрактни състояния.

В скоро време ми предстои полет с тях, но в случая нямам избор на компания - Бг еър не летят в дните, в които аз ще летя, за прекачване и дума да не става.
В случая улучих и добра цена, на Бг еър в съседни дни мисля бяха над 100 евро вповече.

пп. от сега да почвам да се кръстя.

Брадли, то в тази класация можеш да гласуваш колкото пъти искаш, т.е. не ми се струва, че резултата ще е много реален.

За мен Изиджет е н.1 за Европа, за междуконтинентални - Суис.

# 569
Здравейте, аз имам въпрос, а имено- при пренасочване на кацането на самолет към летище Пловдив, а не в София, тогава полета от София излита ли? По моята логика не би трябвало.
Питам ,зашото например аз ще летя в събота с нощен полет до София,НО се връщам с обратния полет,който е след два - три часа. И ако примерно кацна недай Боже в Пловдив, тогава пропускам обратния нали  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт