WIZZ AIR - 19

• 69 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
На 8 декември ни е полета. Кога да си чекирам билета? Не, че мога - дано се оправя!  Whistling
Вече можете да го направите.
Не е трудно, просто четете и пишете това, което се изисква.
Ако срещнете затруднения, винаги можете да попитате в темата.  Peace

# 541
  • España (Плевен)
На 8 декември ни е полета. Кога да си чекирам билета? Не, че мога - дано се оправя!  Whistling
Вече можете да го направите.
Не е трудно, просто четете и пишете това, което се изисква.
Ако срещнете затруднения, винаги можете да попитате в темата.  Peace
  Благодаря!

# 542
Здравейте, може ли да се носи в голям салонен багаж електрическа четка за коса, сешоар и самобръсначка за мъжете? Благодаря! bouquet

# 543
Предвид последните обстоятелства в Париж, се чудя мога ли да добавя застраховка, след като вече имам билети и евентуално ако отменям да ми възстановят сумата?

# 544
Уйз не въстановяват суми , изключение е в случая ако отменят полета ....

# 545
 SKY STARS 2015
Първи годишни награди за авиационната индустрия

За първи път у нас на базата на класация и експертна оценка от жури, ще бъдат наградени най-добрите авиокомпании, IATA агенции, кетъринг компании, летища, траспортни и логистични компании.

Гласувайте за любима авиокомпания тук http://skystars.b2bmedia.bg/  Simple Smile

# 546
  • София по рождение
Извинявайте ако е тъп въпроса, ще пътуваме 3-ма, може ли да закупя карта за отстъпка за 2-ма и 3-тия да е без отстъпка Rolling Eyes

# 547
Извинявайте ако е тъп въпроса, ще пътуваме 3-ма, може ли да закупя карта за отстъпка за 2-ма и 3-тия да е без отстъпка Rolling Eyes
Може. Не съм сигурна дали в една резервация ще стане, но ако не става, то повторната резервация я напрваете или на името на третия човек, или трябва да маркирате - не пътувам, за да купите билет на друг човек.
Сметнете предварително, дали като купите карта за 5+1 няма да е същата сума.
Така ще можете и друг път да купувате с намаление билети за повече хора.

# 548
SKY STARS 2015
Първи годишни награди за авиационната индустрия

За първи път у нас на базата на класация и експертна оценка от жури, ще бъдат наградени най-добрите авиокомпании, IATA агенции, кетъринг компании, летища, траспортни и логистични компании.

Гласувайте за любима авиокомпания тук http://skystars.b2bmedia.bg/  Simple Smile

трудно ще гласувам за Уиз, въпреки че много ги ползвах тая година  Mr. Green

# 549
Bradley, това в каква връзка го казваш? Thinking

# 550
  • тук-там
Някой може ли да ме ориентира за сайта на Фиумичино. Полета на Уиз закъснява - но от нашето летище има инфо само, че закъснява - всички други са с очаква се в ....
От сайта на Римското летище виждам само излетели в близкия час.... Cry

Не издържах и звъннах - Лошо било времето, само една писта работи - нашият полет е 21 по ред... ooooh!

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 18:21 от Wild_rabbit

# 551
Това ми излиза на мен от Фиумичино

Wild_rabbit,лоша работа.Миналата година имах такъв случай точно от Рим,стояхме час и половина в самолета.Тогава ни казаха,че на около 7 мин. излита самолет,смятай по 25.За пръв път видях опашка от самолети. Mr. Green

# 552
  • Луната
Миналата година имах такъв случай точно от Рим,стояхме час и половина в самолета.Тогава ни казаха,че на около 7 мин. излита самолет,смятай по 25.За пръв път видях опашка от самолети. Mr. Green

И аз бях в същия самолет Mr. Green Такава буря се беше извила... ooooh!

# 553
  • София
Самолетът на Уиз за Рим е излетял от София с близо 2 часа по-късно отколкото е трябвало по разписание - вместо в 12:45 в 14:20ч.

# 554
  • тук-там
Благодаря за бързото включване на всички.
Видях времето там - 16 градуса и вятър 35 км-сек. Не е толкова зле... newsm78
Филмирам се и аз. Laughing
В сайта на Уиз пише - предполагаемо време на излитане 6.30 - това са 12 часа - казах им да си намерят удобно място за спане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт