WIZZ AIR - 19

• 69 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
В чекирания багаж моя мъж си беше сложил запалка ЗИПО, защото е имал друг път проблеми когато е в него, но ...  #Crazy Като се прибрахме в къщи и отворихме големия куфар видяхме лист на който обясняваха, че е отварян и запалката имаше само външното си тяло - вътрешното и пълнежа липсваше. Летяхме от Берлин за София.

Запалимите неща са забранени. На дъщеря ми ѝ бяха взели пакетчетата с бенгалски огън. А в оставената бележка за взети неща бяха описани 50 и няколко броя, при което тя пребледня, че са ѝ взели всички подаръци. После се оказа, че са броили отделните пръчици в пакетчетата.  Mr. Green

# 526
  • Бургас
Летяхме през 2014 г. за Великден, когато съвпадна с нашия и католическия. На някои летища са правили проблем за запалка ЗИПО и е била също "изкорубвана" и затова решихме да я сложим в чекирания.

# 527
Изобщо не е странно. Ето един списък, който е много полезен:
http://www.frankfurt-airport.com/content/frankfurt_airport/en/ch … gerous_goods.html

# 528
Здравейте момичета, моля тези които са по-запознати да ми дадат съвет. Grinning
Проблема е следния:
Искам да сменя полетът на мъжът ми през неговият акаунт за да ползваме намалението, като член на клуба, искам да платя с банков трансфер тъй като нямам кредитна карта, дава ми обаче това съобщение
You can not pay with bank transfer if you have more than two pending bank transfer payments.
За съжаление аз наистина съм правила няколко резервации, които в последствие не се платени, едната е от 12.11 някой от вас знае ли колко време трябва да мине за да не са актуални!?Странното е, че добре тази от 12-ти ясно, но другите са отдавна не би трябвало да са активни, не ми се звъни на тези обирджии да ми вземат по 2 паунда на минута, затова питам ако някой е изпадал в подобна ситуация или да си търся вариант за плащане с кредитна карта?

# 529
deizy_9 може да платиш и с дебитна карта,не само с кредитна.На мен ми се е случвало да имам 2 резервации с плащане по банков път,които не платих и само с карта допускаха нова резервация и плащане веднага,да не те отчайвам,но поне месец два ми висяха така тези резервации.

# 530
Опитвам се да платя с дебитна карта и преди съм се пробвала не мога, не става и това си е. Как устпявате с дебитни карти, моята е VISA.

# 531
  • Луната
Опитвам се да платя с дебитна карта и преди съм се пробвала не мога, не става и това си е. Как устпявате с дебитни карти, моята е VISA.

Моята е Мастеркард и нямам проблеми да плащам с нея в сайта на wizz

# 532
Visa е моята и много пъти съм плащала с нея без проблем,последно преди около 1-1.5 месеца.

# 533
h_o_p_e благодаря ти за отговора, накара ме да пробвам няколко пъти и успях да платя с дебитната карта, преди също така ми направи няколко пъти и се отказах и няколко билета купувах чрез банков превод, защото по принцип преди да попълня данните на картата в активното поле дава само кредитна карта и т.н.

# 534
Здравейте, имам нужда от помощ. Колко време след плащане по банков път , това ще бъде отразено в профила ми? В момента резервацията ми стои на изчакване, а е платена на 13.11.

# 535
4-5 дни отнема поне
изчакай още малко

# 536
deizy_9 радвам се,че си успяла да купиш билети,лек полет!   Simple Smile

# 537
Благодаря, ще изчакам още ден-два.

# 538
# 539
  • España (Плевен)
На 8 декември ни е полета. Кога да си чекирам билета? Не, че мога - дано се оправя!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт