WIZZ AIR - 19

• 69 795
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Мимии, благодаря още веднъж  bouquet
Вече съм с билети - София-Бристол двупосочен за 100 лв  Mr. Green

Искам да попитам за мъж 190см. комфортна ли ще е нормалната седалка или е по-добре да взема тези с повече пространство? ако знаете г/д някакви размери Praynig
Аз съм 172 и седя на една страна - нямам място за краката.

# 511
  • София
За дестинациите и датите които ме интересуват, както и за тези, за които закупих билети, цените са абсолютно същите, както и преди намалението.  Rolling Eyes

# 512
Мимии, благодаря още веднъж  bouquet
Вече съм с билети - София-Бристол двупосочен за 100 лв  Mr. Green

Искам да попитам за мъж 190см. комфортна ли ще е нормалната седалка или е по-добре да взема тези с повече пространство? ако знаете г/д някакви размери Praynig
Аз съм 172 и седя на една страна - нямам място за краката.

Малииии значи е много тясно ooooh!

# 513
  • София
Аз съм 176см. и си стоя нормално с краката напред. Все пак полетите са само по два часа, а предвид цените е нормално да е малко по тясно, но след като милиони пътуват едва ли за теб ще е проблем.
Но ако си по капризен си вземи от по-скъпите места, за да ти е комфортно Grinning

# 514
Благодаря ви Роже и Куин  bouquet

# 515
Мъжът ми е 195 и вярно, че не му е особено конфортно, може да изтърпи 2-3 часа в името на намерена добра цена на полета

# 516
Ние винаги запазваме места на 12 или 13 ред, които са с по-голямото пространство и до пътеката.. Мъжът ми е около 1,85, но предпочита да може да си опъне краката, когато може. Вярно е, че така се оскъпяват евтините билети, но...

# 517
Здравейте, отдавна не съм пътувал, последният път беше с ThomasCook.
Имам закупени 2 билета с 2 броя багаж до 23кг, но се оказва, че няма да ми стигне, трябва ми поне още един до 23. Понеже до колкото зная, няма начин да се промени единият брой вместо 23 до 32кг, логично, фактуриран е вече.
Мисля, че при чекирането има опция да се промени багажа, като се доплати разликата от 23 до 32 кг.
Имате ли представа колко парички ще ми струва по телефон или на летището преди полета? Кое е най-изгодния вариант за още багаж?
Прочетох също така, че не е задължително ръчният багаж да е раница, може и малък сак, да се напълни до 10кг, ако се наложи да се мери на кошарата, не е проблем вертикално да се постави?
Още нещо, чанта с лаптоп може ли да се вземе допълнително + ръчният багаж?

Извинявам се за въпросите, надявам се да се намерят и отговори към тях.
Ако изникне още някоя питанка, ще пиша отново.
Благодаря предварително!

Разбрах, че багажа се доплаща според нуждите през интернет, доста удобно и по-евтино, както и местата могат да се променят от там, стига да има свободни.
Остана въпроса ми с ръчния багаж, освен раницата, мога ли да взема и чанта с лаптоп?
И също така за течностите, били те лекарства или нещо друго, проблем ли е да са в регистрирания багаж в случая ми до 32кг?

# 518
  • София
Имам закупени 2 билета с 2 броя багаж до 23кг, но се оказва, че няма да ми стигне, трябва ми поне още един до 23. Понеже до колкото зная, няма начин да се промени единият брой вместо 23 до 32кг, логично, фактуриран е вече.
Мисля, че при чекирането има опция да се промени багажа, като се доплати разликата от 23 до 32 кг.
Имате ли представа колко парички ще ми струва по телефон или на летището преди полета? Кое е най-изгодния вариант за още багаж?
Прочетох също така, че не е задължително ръчният багаж да е раница, може и малък сак, да се напълни до 10кг, ако се наложи да се мери на кошарата, не е проблем вертикално да се постави?

Благодаря предварително!

Разбрах, че багажа се доплаща според нуждите през интернет, доста удобно и по-евтино, както и местата могат да се променят от там, стига да има свободни.
Остана въпроса ми с ръчния багаж, освен раницата, мога ли да взема и чанта с лаптоп?
И също така за течностите, били те лекарства или нещо друго, проблем ли е да са в регистрирания багаж в случая ми до 32кг?
Всеки пътник има право да носи:
Една бройка салонен багаж

Пътниците без качване на борда с предимство
мога да носят само един кабинен багаж

Пътниците с качване на борда с предимство
могат да носят 1 допълнителен личен багаж в допълнение към малката или голяма кабинна чанта.

Това е от сайта на WIZZ, надявам се, че отговаря на въпросите Simple Smile

# 519
Скрит текст:

Благодаря предварително!

Имаш право на един ръчен багаж, освен ако не закупиш и priority bording.
В чекирания багаж няма проблем да има течности. Peace

# 520
Благодаря много за информацията. Относно течности и лекарства само не ми стана ясно.. в големия багаж мога да сложа течности така ли? Понеже приятелката ми има доста козметика и някои лекарства течни..над 100мл. Да не ни върнат при проверка? И примерно са една голяма торба козметика и лекарства течни, та мисълта ми е, задължително ли трябват тея пликове? Или мога да ги обезопася в големия куфар по мое усмотрение?

# 521
в чекирания багаж можеш да сложиш и дамаджана с ракийка, ако искаш, няма проблем  cheers

# 522
Благодаря много за информацията. Относно течности и лекарства само не ми стана ясно.. в големия багаж мога да сложа течности така ли? Понеже приятелката ми има доста козметика и някои лекарства течни..над 100мл. Да не ни върнат при проверка? И примерно са една голяма торба козметика и лекарства течни, та мисълта ми е, задължително ли трябват тея пликове? Или мога да ги обезопася в големия куфар по мое усмотрение?
В чекирания багаж, нямате нужда от тези пликове!
Те се използват само за течностите, които носите в ръчния багаж.
Начина, по който ще ги обезопасите в чекирания багаж си е ваша грижа.

# 523
  • Бургас
В чекирания багаж моя мъж си беше сложил запалка ЗИПО, защото е имал друг път проблеми когато е в него, но ...  #Crazy Като се прибрахме в къщи и отворихме големия куфар видяхме лист на който обясняваха, че е отварян и запалката имаше само външното си тяло - вътрешното и пълнежа липсваше. Летяхме от Берлин за София.

# 524
rosi_030,много странно.Кога летяхте? Да не би това да е заради случилото се в Париж?

Общи условия

Активация на акаунт