WIZZ AIR - 19

• 69 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
разбираме
не е проблем! от години е така
не се притеснявай  Peace

# 466
  • на морския бряг
Тази вечер имате ли достъп до сайта на WiZZ,   аз не мога да вляза  Sad

# 467
Работи си сайта.Пробвай отново. Wink

# 468
  • София
Има проблем, да. Изобщо не ми позволява да си вляза в профила.

# 469
  • Луната
Тази вечер имате ли достъп до сайта на WiZZ,   аз не мога да вляза  Sad
Има проблем, да. Изобщо не ми позволява да си вляза в профила.
Аз също не мога да влезна в профила си Tired

# 470
  • Milano
Aз нямам проблеми.

# 471
  • Бургас
Здравейте! От няколко дни се опитвам да се чекирам, но стигам винаги до потвърждаване на личните данни и там се отваря непрестанно скрипт. Ако все пак успея да стигна до потвърждение ми излиза следната грешка, която предполагам, че е заради непосочена дата на изтичане на лична карта, но самият панел не ми позволява да я въведа. Дано съм се изразила ясно:)

ГРЕШКА
[1312:InvalidDateInput] Предоставена е невалидна информация за дата. Моля, осигурете подходящата информация за дата.

П.П. Снощи и аз не успях да си вляза в профила.

# 472
Здравейте, отдавна не съм пътувал, последният път беше с ThomasCook.
Имам закупени 2 билета с 2 броя багаж до 23кг, но се оказва, че няма да ми стигне, трябва ми поне още един до 23. Понеже до колкото зная, няма начин да се промени единият брой вместо 23 до 32кг, логично, фактуриран е вече.
Имате ли представа колко парички ще ми струва по телефон или на летището преди полета? Кое е най-изгодния вариант за още багаж?
Прочетох също така, че не е задължително ръчният багаж да е раница, може и малък сак, да се напълни до 10кг, ако се наложи да се мери на кошарата, не е проблем вертикално да се постави?
Още нещо, чанта с лаптоп може ли да се вземе допълнително + ръчният багаж?

Извинявам се за въпросите, надявам се да се намерят и отговори към тях.
Ако изникне още някоя питанка, ще пиша отново.
Благодаря предварително!

# 473
  • София
Здравейте, отдавна не съм пътувал, последният път беше с ThomasCook.
Имам закупени 2 билета с 2 броя багаж до 23кг, но се оказва, че няма да ми стигне, трябва ми поне още един до 23. Понеже до колкото зная, няма начин да се промени единият брой вместо 23 до 32кг, логично, фактуриран е вече.
Мисля, че при чекирането има опция да се промени багажа, като се доплати разликата от 23 до 32 кг.
Имате ли представа колко парички ще ми струва по телефон или на летището преди полета? Кое е най-изгодния вариант за още багаж?
Прочетох също така, че не е задължително ръчният багаж да е раница, може и малък сак, да се напълни до 10кг, ако се наложи да се мери на кошарата, не е проблем вертикално да се постави?
Още нещо, чанта с лаптоп може ли да се вземе допълнително + ръчният багаж?

Извинявам се за въпросите, надявам се да се намерят и отговори към тях.
Ако изникне още някоя питанка, ще пиша отново.
Благодаря предварително!

# 474
мисля, че може да се добавя багаж до 3 часа преди полет независимо от това какво е фактурирано

# 475
Моля, кажете ми ако размерът на куфара ми е 60/40/25 и имам платен голям салонен багаж до Дубай, дали ще ми направят проблем на летището и ако да,то колко трябва да заплатя,за да чекирам багажа там на място на летището.

# 476
Здравейте! Днес забелязах, че 2016 Уиз започват полети до Бристол. Някой изкуши ли се вече?

# 477
Моля, кажете ми ако размерът на куфара ми е 60/40/25 и имам платен голям салонен багаж до Дубай, дали ще ми направят проблем на летището и ако да,то колко трябва да заплатя,за да чекирам багажа там на място на летището.

моят голям ръчен не са го мерили в последните 2-3 години, куфарчето ми е 50 см високо
тази година се натъкнах на интересни наблюдения: в Кипър мереха всички багажи и доста хора платиха, като почнаха да спорят, че на идване не са им правили проблем за същите чанти
на новите летища пък - Бари, Неапол, Меминген - багажа изобщо не го гледаха, можеше да се мине с по 3 чанти ако искаш   Mr. Green не знам до кога ще продължи това
най-вероятно няма да имаш проблем, ама знае ли човек...

чекиране на багаж на летището е 108 лв

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 19:39 от Bradley Cooper

# 478
В Рим багажът също не се гледаше , нито стикери лепяха, всеки мина с каквото беше нарамил /това миналата седмица/.

# 479
Здравейте Simple Smile
Благодаря, че сте направили такава тема и сте така изчерпателни Simple Smile
, но аз летя за първи път и тръпката е страшна.
Пътувам на 10.11. за Мадрид от Терминал 1. Онзи ден изпринтих бордните, но сега като влезнах в профила си, забелязах да пише нещо странно.
-     София - Терминал 1: Регистрация на летището
    Голям салонен багаж

Отпечатване на бордна карта
         Отпечатване на бордна карта от PDF
    Мадрид - Терминал 1: Регистрация чрез уеб
    Голям салонен багаж

Отпечатване на бордна карта
         Отпечатване на бордна карта от PDF

София - Мадрид: 12F
    Мадрид - София: 10D

Стреснах се от регистрациите, че веднъж е летищна, веднъж Уеб, а това, че имам бордни карти, не значи ли, че вече съм се регистрирала?
Срещам и още един проблем с намирането на найлонов плик с цип. Идея от къде да купя? Освен на летището? Благодаря Ви  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт