WIZZ AIR - 19

• 69 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Пликове купих преди 2-3 седмици от Т МАРКЕТ. Водят се  пликове за сандвичи, 15 бр. с р-ри 18/25 см.

# 481
Аз летях преди месец, на летището раздаваха пликове. Бяха по-малки от моя, но долу-горе основното ще съберат.

# 482
  • София
Аз имам питане за местата. Купих 2 билета, без доп. плащане за място. Уж ги гледах, че са 1 до друго (не съм сигура в това си твърдение Simple Smile ), но сега видях, че са на 11 и 15 ред и за
двата полета. Не, че е проблем, но бих ли могла да го оправя при онлайн чекинга и ако може с или без допълнително заплащане е ?

# 483
  • Луната
Аз имам питане за местата. Купих 2 билета, без доп. плащане за място. Уж ги гледах, че са 1 до друго (не съм сигура в това си твърдение Simple Smile ), но сега видях, че са на 11 и 15 ред и за
двата полета. Не, че е проблем, но бих ли могла да го оправя при онлайн чекинга и ако може с или без допълнително заплащане е ?
Да не би за отиване да са на 11, а на връщане на 15 ред или обратно?
Иначе за да промениш местата се заплаща. Можеш и да го направиш преди чекина и според наличните свободни места. Заплаща се веднага с кредитна/дебитна карта.

# 484
Бих посъветвала, ако имате нужда от промяна на местата да я направите преди чекирането, защото можете да останете неприятно изненадани от липсата на места едно до друго.

Доста странно е, ако са купени билетите заедно и полета не е скоро, да не ви даде автоматично местата едно до друго.  newsm78
Поне на мен винаги ми дава местата заедно, но вече нищо не може да ме учуди...при надеждата да изкарат пари от всичко...

# 485
  • София
Да не би за отиване да са на 11, а на връщане на 15 ред или обратно?
Иначе за да промениш местата се заплаща. Можеш и да го направиш преди чекина и според наличните свободни места. Заплаща се веднага с кредитна/дебитна карта.
МНОГО СЪМ ПРОСТА ! Точно това е !  На отиване са на 11 ред, а на връщане на 15. Отивам да се срамувам !

# 486
Благодаря. Пликове намерих в Plesio, но купих 100 броя  ooooh! толкова бяха в опаковка. Напълних 3 броя. Едно с течна козметика в мънички шишенца за път, едно с гримове и едно с лекарства (имам едни за ежедневен прием. Към тях сложих и рецептата за тях.) Нали не е проблем, че съм ги сложила в различни пликчета и не е 1 брой?

# 487
Благодаря. Пликове намерих в Plesio, но купих 100 броя  ooooh! толкова бяха в опаковка. Напълних 3 броя. Едно с течна козметика в мънички шишенца за път, едно с гримове и едно с лекарства (имам едни за ежедневен прием. Към тях сложих и рецептата за тях.) Нали не е проблем, че съм ги сложила в различни пликчета и не е 1 брой?
Всички течности, трябва да бъдат в един плик.

# 488
Благодаря. Пликове намерих в Plesio, но купих 100 броя  ooooh! толкова бяха в опаковка. Напълних 3 броя. Едно с течна козметика в мънички шишенца за път, едно с гримове и едно с лекарства (имам едни за ежедневен прием. Към тях сложих и рецептата за тях.) Нали не е проблем, че съм ги сложила в различни пликчета и не е 1 брой?

Да, течностите са ми в един, гримовете в друг и лекарствата в трети. Много ли е?
http://snimki.be/view.php?id=100639
И още нещо, на отпечатаната от мен бордна карта не пише гейта? Трябва ли да мина на гише, нищо, че съм само с ръчен багаж?

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 21:33 от muhomor4e

# 489
Скрит текст:
Благодаря. Пликове намерих в Plesio, но купих 100 броя  ooooh! толкова бяха в опаковка. Напълних 3 броя. Едно с течна козметика в мънички шишенца за път, едно с гримове и едно с лекарства (имам едни за ежедневен прием. Към тях сложих и рецептата за тях.) Нали не е проблем, че съм ги сложила в различни пликчета и не е 1 брой?

Да, течностите са ми в един, гримовете в друг и лекарствата в трети. Много ли е?
И още нещо, на отпечатаната от мен бордна карта не пише гейта? Трябва ли да мина на гише, нищо, че съм само с ръчен багаж?
Важното е течностите да бъдат само в един плик, в останалите пликчета можете да си слагате всякакъв багаж и не е необходимо да ги вадите при проверката.  Peace
Не е необходимо да минавате на гише, ако пътувате само с ръчен багаж.
Директно отивате към проверка по сигурността.
Гейта можете да видите на таблата във входящата зала и в залата с гейтовете.

# 490
Скрит текст:

Важното е течностите да бъдат само в един плик, в останалите пликчета можете да си слагате всякакъв багаж и не е необходимо да ги вадите при проверката.  Peace
Не е необходимо да минавате на гише, ако пътувате само с ръчен багаж.
Директно отивате към проверка по сигурността.
Гейта можете да видите на таблата във входящата зала и в залата с гейтовете.

Много благодаря Simple Smile вече съм малко, по малко неандерталец Simple Smile хихииии

# 491
  • Бургас
Здравейте!Летим утре с детето и баща й, с когото нямаме брак. Забравили сме обаче акта й за раждане. Никъде не откривам инфо за задължително носене на акт. От гранична полиция също не бяха сигурни. Имаме вариант да ни изпратят сканирано копие. Дали ще искат и оригинал?

# 492
  • Варна
Здравейте!Летим утре с детето и баща й, с когото нямаме брак. Забравили сме обаче акта й за раждане. Никъде не откривам инфо за задължително носене на акт. От гранична полиция също не бяха сигурни. Имаме вариант да ни изпратят сканирано копие. Дали ще искат и оригинал?
Хубаво е винаги да се носят оригиналите на документите, както и копия от тях, защото на гранична полиция си вземат от копията. Не смятам, че ще има проблем, защото в тяхната база данни могат да проверят кои са родителите на детето  Simple Smile.

# 493
  • Бургас
Хубаво е винаги да се носят оригиналите на документите, както и копия от тях, защото на гранична полиция си вземат от копията. Не смятам, че ще има проблем, защото в тяхната база данни могат да проверят кои са родителите на детето  Simple Smile.
[/quot

Благодаря! Оригинал няма как да вземем вече,дано копието им е достатъчно. И аз мисля.че ни имат данните до десето коляно в системата си.

# 494
  • в града на вечния купон
няма  да  имате проблем.
На летище София  не искат акт за раждане.
Ние имаме  брак , но  и тримата  сме с различни  фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт