WIZZ AIR - 19

• 69 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Здравейте!Летим утре с детето и баща й, с когото нямаме брак. Забравили сме обаче акта й за раждане. Никъде не откривам инфо за задължително носене на акт. От гранична полиция също не бяха сигурни. Имаме вариант да ни изпратят сканирано копие. Дали ще искат и оригинал?
няма  да  имате проблем.
На летище София  не искат акт за раждане.
Ние имаме  брак , но  и тримата  сме с различни  фамилия.
Благодаря, Радост!

# 496
  • Пловдив
На нас винаги ни искат акта за раждане на детето /последно миналата седмица пътувахме/, предоставям копие.

# 497
Отменяли ли сте полет? Преди съм звъняла на централата и са ми връщали парите. Сега търся инфо и намерих "Такса за отмяна на полет на пътник 117,00 lv"
А в условията : "ТАКСА ЗА АНУЛИРАНЕ: таксата, която трябва да заплатите при анулиране от Вас на
резервация, съгласно член 6.5.1, и чийто размер е посочен на Уебсайта в съответния момент."

"Моля, обърнете внимание, че всяка отмяна на резервация ще бъде третирана в съответствие с нашите Общи условия за превоз (член 6.5.1.)."

Никъде не намирам самия член какво гласи?

# 498
Отменяли ли сте полет? Преди съм звъняла на централата и са ми връщали парите. Сега търся инфо и намерих "Такса за отмяна на полет на пътник 117,00 lv"
А в условията : "ТАКСА ЗА АНУЛИРАНЕ: таксата, която трябва да заплатите при анулиране от Вас на
резервация, съгласно член 6.5.1, и чийто размер е посочен на Уебсайта в съответния момент."

"Моля, обърнете внимание, че всяка отмяна на резервация ще бъде третирана в съответствие с нашите Общи условия за превоз (член 6.5.1.)."

Здравейте, не можете ли да дадете билетите или продадете на някой познат  newsm78 Че нещо таксите им са си солени за отмяна ....

# 499
  • Луната

Ето от тук може да го прочетеш

# 500
  • в града на вечния купон
На нас винаги ни искат акта за раждане на детето /последно миналата седмица пътувахме/, предоставям копие.
на Терминал 1?

странно

# 501
  • Бургас
В крайна сметка никой нищо не ни поиска, но поне се усетихме навреме, че сме забравили акта и успяхме да се сдобием с копие.

# 502
Утре има намаление от 20%.

# 503
Как смятате, ще мога ли да се възползвам от намалението, ако утре с купуването на билетите закупя и членство в  дискаунт клуба?

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 21:41 от Queen L

# 504
  • EU
Дали е проблем, че  ми дава тези питанки пред отпечатване на бордната карта като PDF?
 ��    Отпечатване на бордна карта от PDF
Аз вече съм я разпечатила, но сега забелязах като си влязох в резервацията...

# 505
Утре има 20% намаление за членовете на дискаунт клуба.

didito_pz, всичко коректно ли е отпечатано на бордната карта?

# 506
Как смятате, ще мога ли да се възползвам от намалението, ако утре с купуването на билетите закупя и членство в  дискаунт клуба?
Да

# 507
Да
Благодаря! Тръгнах да купувам билети, но не ми дава намаление на багаж... При вас как е? Мисля, че прочетох, че намалението важи и за багажа  newsm78

# 508
Да
Благодаря! Тръгнах да купувам билети, но не ми дава намаление на багаж... При вас как е? Мисля, че прочетох, че намалението важи и за багажа  newsm78
Намаление за багажа е имало само веднъж...
Беше си отделно намаление и ... след това ... разделиха багажа на малък и голям салонен.  Mr. Green

# 509
На мен ми излизат едни 5-6 лв. отгоре, явно пак има нещо скрито.
Искам да попитам за мъж 190см. комфортна ли ще е нормалната седалка или е по-добре да взема тези с повече пространство? ако знаете г/д някакви размери Praynig

И последно...предполагам, че няма да има голямо Коледно намаление newsm78 предният път след 20% вдигнаха цената за датите които искам, а сега гледам има само 7 заети места Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт