WIZZ AIR - 19

• 69 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
...
Мимии, голямо преживяване е било! Аз си извадих извода, че не трябва да си вземам лютеница този път, само вафли "Морени"  Mr. Green
Добре, че ме подсетихте, че полетите са на Терминал 1. Ще трябва да видя в неделя следобед как е положението Simple Smile
Роца, продават лютеница в кафенето на Терминал 1.  hahaha
Само една марка е, но не запомних коя.

# 61
  • Варна, Пловдив
Здравейте, юли месец се връщахме с Уиз от Дортмунд и в рамките на половин час имаше 5 полета. Лудница, близо 2 часа бяхме на едни огромни опашки и чакахме на минем през проверките. Служителки минаваха и  търсеха хора от определени полети. Мисля че полета ни беше в 8.30, аз тичах да стигна до гейта в 8.20-8.25. Колан, жилетка в една ръка, в другата  - чанта. Ужас, наистина помислих че ще го изпуснем. Вече си знам, ще проверявам на отиване и връщане по колко полета има и ако трябва и 4 часа ще съм по-рано.

Някои нямаха този късмет и имаше доста изпуснали полета си.

# 62
добре е като закъснявате за полет да сте нахални и да се предреждате, освен ако не ви се дават пари за нов билет и за хотел  Mr. Green

# 63
добре е като закъснявате за полет да сте нахални и да се предреждате, освен ако не ви се дават пари за нов билет и за хотел  Mr. Green
Аз не мисля, че е въпрос на нахалство...
Просто трябва да помолите учтиво да ви пуснат отпред.
Никога не съм отказвала да пусна закъсняващи пътници!
По цял свят е същото.  Laughing

# 64
  • Milano
...
Мимии, голямо преживяване е било! Аз си извадих извода, че не трябва да си вземам лютеница този път, само вафли "Морени"  Mr. Green
Добре, че ме подсетихте, че полетите са на Терминал 1. Ще трябва да видя в неделя следобед как е положението Simple Smile

Да провериш задължително. Laughing

Ако е ''Олинеза'' я вземам. Laughing Това кафене отворено ли е към 6?

Много добра идея.

пп.ами аз освен след концерта да си отида направо на летището, така и така няма да спя от емоция. hahaha

# 65
Скрит текст:
...

Да провериш задължително. Laughing

Ако е ''Олинеза'' я вземам. Laughing Това кафене отворено ли е към 6?

Много добра идея.

пп.ами аз освен след концерта да си отида направо на летището, така и така няма да спя от емоция. hahaha
Ха-ха може и Олинеза да беше, но май не е от твоята.  Joy
Отворено е към 6 кафенето.

Ще ти правя компания след концерта. Hug

# 66
Здравейте,
дочува ли се кога пак ще пуснат промоция (намаления на полети) на уиз ?

# 67
Мацкииии, някой летял ли е скоро? Какви са тези два часа по-рано? Аз трябва да спя на летището тази нощ..... Joy

# 68
Обаче от тогава си знам - има ли три полета в един и същи час ... съм особено внимателна!  Peace
А как разбирате колко полета има близо до часа, в който е и вашия полет/ напр. как да рзбера за четвъртък, 7 ч. сутринта, колко полета има? /

# 69
На сайта на летището (Sofia Airport) има разписание

# 70
Аз не мисля, че е въпрос на нахалство...
Просто трябва да помолите учтиво да ви пуснат отпред.
Никога не съм отказвала да пусна закъсняващи пътници!
По цял свят е същото.  Laughing

да, да така е
но понеже отгоре писаха, че имало изпуснали полет, предположих, че са били срамежливи   Mr. Green

# 71
Обаче от тогава си знам - има ли три полета в един и същи час ... съм особено внимателна!  Peace
А как разбирате колко полета има близо до часа, в който е и вашия полет/ напр. как да рзбера за четвъртък, 7 ч. сутринта, колко полета има? /

в 7 е супер спокойно

# 72
  • Варна, Пловдив
Аз писах, че имаше хора, изпуснали полетите си като се прибирахме от Дортмунд. Нашият полет беше последен, в 8.30, преди това 4 поне  излитащи в рамките на 8-8.35ч. Всички бяхме на зор.  Mr. Green

# 73
Аз писах, че имаше хора, изпуснали полетите си като се прибирахме от Дортмунд. Нашият полет беше последен, в 8.30, преди това 4 поне  излитащи в рамките на 8-8.35ч. Всички бяхме на зор.  Mr. Green

тогава си носете бухалки  Mr. Green който оцелее
летището в Дортмунд не ми е познато, но ще имам предвид   Peace

# 74
  • Бургас
Здравейте,бихте ли ми казали дали лекарствата трябва да са в прозрачен плик и в какво мога да си сложа хранителна добавка за седмица?

Общи условия

Активация на акаунт