WIZZ AIR - 19

• 69 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Германия
Дами, някой знае ли защо има актуално изискване за пътниците от София да са 2 часа предварително за чек-ин и проверка за сигурност? Заради бежанците или нещо друго?

# 46
  • Луната
Дами, някой знае ли защо има актуално изискване за пътниците от София да са 2 часа предварително за чек-ин и проверка за сигурност? Заради бежанците или нещо друго?

Това си го има отдавна като препоръчително изискване. Особено на Терминал 2, където минаваш и през чекин.
За Терминал 1, ако нямаш регистриран багаж и си се чекирал онлайн, може и по-късно да се отиде. Peace

# 47
Стандартно написано е.
Понякога, ако се засекат 3 полета почти едновременно става голямо струпване на хора на секюритито.

# 48
  • Германия
Аха, ясно, благодаря ви. Помислих, че е заради засиленият контрол по границите в ЕС  Tired

# 49
2012 също имаше засилен контрол заради бомбата в Бургас, но се минаваше доста бързо и само висяхме на летището
зависи най-вече колко полети има, сутрин на Т1 е лудница до към 6 и 30, после е по-спокойно

# 50
  • Milano
Стандартно написано е.
Понякога, ако се засекат 3 полета почти едновременно става голямо струпване на хора на секюритито.

Вторник сутринта рано колко полета са?

1 час достатъчен ли е с раница?

пп. много са 3 полета  hahaha.

Само една лента ли работи, че има такова струпване от нищо полети?

# 51
  • Луната

Вторник сутринта рано колко полета са?
На Терминал 1 мисля, че са 4-5  Mr. Green
1 час достатъчен ли е с раница?
Напълно. Не съм чакала на секюрити повече от 10-15 мин
пп. много са 3 полета  hahaha.
Много, малко... колкото - толкова Joy
Само една лента ли работи, че има такова струпване от нищо полети?
Сутрин работят и двете ленти на Т1. Ако не работи втората, при струпване на повече хора я пускат

# 52
  • Milano
Мерси.    bouquet

И на мен не ми се е случвало да чакам много, но нямам поглед върху ситуацията.

Роца, и другите компании пращат промемория и хотел до летището ти предлагат в деня преди полета. Laughing

# 53
  • Пловдив
На терминал 1 се оглеждайте и от другата страна. Защото при огромно струпване на хора в дясно, аз в ляво минах за минути. Нямаше никого и дори скучаеха.......

# 54
woman in white-благодаря и на теб за инфото!   bouquet Точно днес си поръчах такава карта в Уникредит,тъй като моята е VPay-ще пиша после дали всичко е било наред!  Praynig

# 55
  • Пловдив
Момичета, вчера не успях да платя резервацията в 24 часовия срок, изпуснах банката за 2 минути. Резервацията я виждам в профила си. Дали днес да платя тази или да буквам наново?

# 56
Момичета, вчера не успях да платя резервацията в 24 часовия срок, изпуснах банката за 2 минути. Резервацията я виждам в профила си. Дали днес да платя тази или да буквам наново?
Ако цената не се е променила - плащай смело старата резервация.  Peace

regina di cuori, три сутрешни полета ... са си време за нервиране.   Joy
Възможно е да минеш бързо, както е описала Woman^In^White, но е възможно и да минеш както на мен ми се е случвало ... с много чакане, нервни пътници и ... самостоятелен превоз в автобус накрая.  hahaha   
Скрит текст:
В този случай за който се сещам май се бяха събрали всички интересни образи за секюритито. Пред мен на една дама изхвърлиха(тя сама си ги изхвърли де) повече от 15 опаковки с различни спрейове, шампоани, лакове за коса и други необходими дамски глезотийки. Друг един носеше промишлено количество ножчета за бръснене, други си търсиха таблетите и лаптопите по куфарите, една баба се сбогува с лютеничката ... чудо беше.  Mr. Green

# 57
  • Луната
regina di cuori, три сутрешни полета ... са си време за нервиране.   Joy
Възможно е да минеш бързо, както е описала Woman^In^White, но е възможно и да минеш както на мен ми се е случвало ... с много чакане, нервни пътници и ... самостоятелен превоз в автобус накрая.  hahaha   

Мимии Hug, обявиха ли ти името по уредбата? Joy При теб е било извънредна ситуация Joy И то не си е за оплакване... цял автобус само за теб Mr. Green
Иначе аз винаги препоръчвам, че е хубаво да се отиде 1.15-1.30 на летището преди полет. Именно заради такива ситуации Simple Smile

# 58
Woman^In^White, не ме викаха, защото и за другите излитащи по това време полети закъсняваха доста хора.  Mr. Green

Обаче от тогава си знам - има ли три полета в един и същи час ... съм особено внимателна!  Peace

# 59
  • пак на Рив Гош
regina di cuori, три сутрешни полета ... са си време за нервиране.   Joy
Възможно е да минеш бързо, както е описала Woman^In^White, но е възможно и да минеш както на мен ми се е случвало ... с много чакане, нервни пътници и ... самостоятелен превоз в автобус накрая.  hahaha  
Скрит текст:
В този случай за който се сещам май се бяха събрали всички интересни образи за секюритито. Пред мен на една дама изхвърлиха(тя сама си ги изхвърли де) повече от 15 опаковки с различни спрейове, шампоани, лакове за коса и други необходими дамски глезотийки. Друг един носеше промишлено количество ножчета за бръснене, други си търсиха таблетите и лаптопите по куфарите, една баба се сбогува с лютеничката ... чудо беше.  Mr. Green
Мимии, голямо преживяване е било! Аз си извадих извода, че не трябва да си вземам лютеница този път, само вафли "Морени"  Mr. Green
Добре, че ме подсетихте, че полетите са на Терминал 1. Ще трябва да видя в неделя следобед как е положението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт