WIZZ AIR - 19

• 69 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
номер на резервация имаш ли?

Номер за потвърждение имах. Като го напиша сега, нищо не намира

# 31

Номер за потвърждение имах

е значи е станало
отиди на Намери резервации да видиш какво пише

# 32
  • Бургас

Номер за потвърждение имах

е значи е станало
отиди на Намери резервации да видиш какво пише

Като го напиша сега, нищо не намира

# 33
  • София
Пътувам след 3 седмици, а се записвам чаак на 3 страница.Благодаря,Мими  bouquet

# 34
  • пак на Рив Гош
Здравейте!
Имам въпрос в графата "ама много тъп"  Laughing, но тъй като за първи път ще летя с Уиз, реших да проверя. Полетът ми е след близо 2 седмици. Резервация, фактура, всичко си е наред. Онзи ден получих мейл с подробности за полета, багажа и т.н. (плюс предложение да си наема кола на място  Mr. Green), нормално. Само че днес получих абсолютно същия мейл (със същото предложение да си наема кола на място  Wink). Та, реших да питам - това нормална практика ли им е?
Досега винаги съм получавала само един мейл с потвърждение на резервацията и после чак за чекирането преди полета от други компании  newsm78.

# 35
  • Луната
Може още един имейл да получиш (дори и когато си направила чекин) да те подсетят, че ти предстои полет.

# 36
  • пак на Рив Гош
Да не би да забравя, че летя на другия ден  Laughing
Мерси, Woman in white, значи е нормална практика.

# 37
в един период изобщо не пращаха мейли за напомняне, сега пращат по няколко
въпреки че май за полета ми на връщане последно не ми пратиха нищо

# 38
Здравейте!
Имам въпрос в графата "ама много тъп"  Laughing, но тъй като за първи път ще летя с Уиз, реших да проверя. Полетът ми е след близо 2 седмици. Резервация, фактура, всичко си е наред. Онзи ден получих мейл с подробности за полета, багажа и т.н. (плюс предложение да си наема кола на място  Mr. Green), нормално. Само че днес получих абсолютно същия мейл (със същото предложение да си наема кола на място  Wink). Та, реших да питам - това нормална практика ли им е?
Досега винаги съм получавала само един мейл с потвърждение на резервацията и после чак за чекирането преди полета от други компании  newsm78.
Най-вероятно те подсещат за двата предстоящи полета.  Laughing

# 39
  • срещу двата комина :)))
записвам се и аз в темата, благодаря   bouquet

# 40
Здравейте! Другия месец искам да летя с Wizz air ,но до сега не съм си купувала билети на тази компания.Тъй като не разполагам с кредитна карта  искам да ви попитам дали е възможно купуване на билети с дебитна и каква трябва да бъде тя,на коя банка и т.н.... Аз имам една виртуална карта на ДСК с която пазарувам от Amazon,Ebay и други,но не знам дали тук ще ми свърши работа... Rolling Eyes  Знам,че може и по банков път,но може да се наложи да купя билетите в последния момент,т.е. с карта!  ooooh!
Редактирам се с още един тъпичък въпрос-когато се попълват данните на картата, имената на картодържателя са с главни букви-така ли трябва да се впишат или формата на буквите не е от значение?  Embarassed При мен има и друг проблем-че на картата съм с моминското ми име,а сметката ми в банката е с новата ми фамилия-кое име трябва да изпиша?  newsm78

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 22:41 от sunny:*kiss

# 41
Името се изписва така както е на картата - главни или малки букви, разстояния - трябва да бъде еднакво. Колкото до разликата между имената на сметката и на картата - малко е неразбираемо какво имате предвид - разплащателна сметка, която е с новото ви име, или сметката на картата /тя е различна от номера на картата, изписан върху нея/ newsm78 Но, ако картата ви е валидна и пазарувате с нея - не би трябвало да има проблем, стига Уиз да я приемат като вид.

# 42
jfjallen,благодаря за отговора!   bouquet Днес бях в банката и казаха,че трябва да изпиша имената,които са на картата,но нямаха инфо дали ще успея да купя билетите с виртуалната карта... Въпросът ми е дали някой плаща билетите с дебитна карта и на коя банка!  newsm78

# 43
jfjallen,благодаря за отговора!   bouquet Днес бях в банката и казаха,че трябва да изпиша имената,които са на картата,но нямаха инфо дали ще успея да купя билетите с виртуалната карта... Въпросът ми е дали някой плаща билетите с дебитна карта и на коя банка!  newsm78

името на резервацията задължително трябва да е както са изписани имената на документа, с който ще летиш - лична карта или паспорт
при плащането се въвеждат отделно данните и там трябва да са изписани имената както са по кредитна/дебитна карта, принципно може да се плати и с карта на друг човек

# 44
  • Луната

Аз плащам с дебитна карта Мастеркард издадена от Уникредит.

Общи условия

Активация на акаунт