WIZZ AIR - 19

• 69 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на Мимии за новата тема!

# 16
Много полезна тема и 1-ва страница, даваща отговор на почти всички възможни въпроси. Благодарности!

# 17
Има промяна на полетите за Дубай в зимното разписание. Който има закупени билети, може да си погледне резервациите, Уиз са пуснали съобщения.

# 18
Здравейте,  ще пътувам с Уиз Еър за пръв път и съм платила за голям салонен багаж. Понеже видях, че е  с макс. тегло до 10 кг, искам да ви попитам мерят ли го наистина някъде или просто си отивам към самолета с багажа, тъй като съм се чекирала онлайн?

Много благодаря предварително за отговора!

# 19
  • София
Благодаря за новата тема!

# 20
  • в града на вечния купон
Другият  месец  летя за Брюксел  и дано няма изненади.

# 21
Здравейте,  ще пътувам с Уиз Еър за пръв път и съм платила за голям салонен багаж. Понеже видях, че е  с макс. тегло до 10 кг, искам да ви попитам мерят ли го наистина някъде или просто си отивам към самолета с багажа, тъй като съм се чекирала онлайн?

Много благодаря предварително за отговора!

мисля, че до сега никой в темата не е споделил да мерят багажа   Peace

# 22
Аз летях днес от София до Меминген, не са ми нито мерили, нито теглили багажа. Аз бях толкова стриктна, даже не си взех гела за коса, който беше 150 мл., а те въобще не ми погледнаха пликчето с течностите.

# 23
Записвам се с предстоящо пътуване до Барселона през октомври и до Болоня през март. Благодаря за новата тема   bouquet

# 24
  • Бургас
Здравейте, за пръв път ми се налага да резервирам билет. Уж съм на ти с тези неща, но нещо не ми се получи. Минах през всички стъпки, а в края нещо с плащането се обърка. Зададох плащане с кредитна карта, въведох данните и нищо - даде ми грешка. След което изписа, че чака потвърждение за плащането и че са ми изпратили инструкции на мейл. Е, нищо не съм получила.
Сега се опитвам да вляза в резервацията си, но я няма. Изтрита ли е? Да започвам отново ли?
Простете лаишките въпроси, но имам нужда от помощ явно.

# 25
вероятно си дала плащане по банка
получи ли мейл?

# 26
  • Бургас
Не, нищо не получих. И резервацията вече ми я няма.

Това ми изписва като я търся:
Няма намерени предишни резервации.

# 27
ами давай на ново
мене също понякога ме изхвърля сайта след като направя всичко както трябва

# 28
  • Бургас
Аааа, да не вземе да ми дръпне пари два пъти  Laughing
Добре ще започна пак, явно ще ви досаждам с въпросите си още.
Благодаря!

# 29
номер на резервация имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт