WIZZ AIR - 19

• 69 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • след Околовръстното
Иренкa, за целите на обективността, уточни моля те самолетът ви при силния вятър, падаше ли вертикално надолу?

Щом вашият е падал, логично е и нашият да е падал след като и двата кацат през няколко минути.
Та какви са казваш вулгарните квалификации?

# 616
.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 10:37 от becky bloomwood

# 617
Дали вече не е време да се спре тази дискусия?

becky bloomwood  , много моля, ако искате да сравнявате които и да са компании - пуснете си нарочна тема за това, защото така се губи същността на тази тема, а тя е - Wizz Air.
Благодаря, предварително!

# 618
.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 10:36 от becky bloomwood

# 619
  • София
Беки, Мацка, помолиха те най-учтиво да прекратиш тази дискусия, тъй като темата в същността си не е трибуна за налагане на мнение и себедоказване от сорта кой е по-по-най. Тук сме ние, цитирам те: "Бай-ганьовците", които при нужда се допитваме и решаваме проблемите си. Приятно летене с избраните от теб авиокомпании и с огромна молба да ни лишиш от присъствието си. Приятна вечер.

# 620
  • след Околовръстното
Не знам на кой въпрос не съм ти отговорила, но знам ти на кой не ми отговаряш.
По това, което ти сама си написала съм останала с впечатлението, че си била в съседния самолет.
Усещането в пропадащ самолет точно на мен не го обяснявай, ако обичаш.
Често казано не ми се занимава вече с теб.
Мими е права.
Направи си тема "Уиз еър - най-кошмарната авиокомпания в света" и там се обяснявай с който ти се връзва как летят без стюардеси, гориво със стажант пилоти във вмирисан самолет.
Бай Ганьовците ще си пишем в тази!

# 621
  • София
Дали вече не е време да се спре тази дискусия?
becky bloomwood  , много моля, ако искате да сравнявате които и да са компании - пуснете си нарочна тема за това, защото така се губи същността на тази тема, а тя е - Wizz Air.
Благодаря, предварително!

И аз така мисля...

По добре се насочете към това:

# 622
  • тук-там
Кой казваше, че няма двупосочни за 40 лв......

# 623
януари има страхотни цени

# 624
  • след Околовръстното

Кой ли не.
А аз сигурно съм луда - до преди няколко дена се бях заклела никога повече да не се качвам на самолет, а сега се чудя дали да направя повторение на Малта за 70лв. двупосочен или да видим Кьолн за 38.40лв.
Действително за януари и февруари има доста добри цени.

# 625
Дай някой пример, че явно още ми се спи Simple Smile  не намирам.  Нямам посока търся бягство за няколко дни през другата година.

# 626
Кьолн и Италианските летища ги има за около 40 лв, има и Париж под 50, може и други да има, но не съм гледал

добри цени, миналата зима нямаше нищо особено изгодно за януари - февруари

# 627
Мерси, Кьолн го гледам отдавна, но много студено ми се вижда. Италианските сега ще ги прегледам.

# 628

Аз  Simple Smile  Най-евтиното, на което съм попадала, е около 70лв двупосочно, без никакъв багаж, т.е. летиш с 1 сакче, през ниския сезон (късна есен / зима). Но аз следя определени дестинации (т.е. Будапеща примерно не бях гледала). Пък и ако не съм права (както за цените, така и за другото), още по-добре за всички ни Peace

Приятно пазаруване, на който ще пазарува днес Simple Smile И ако някой се сдобие с двупосочен за 40лв all-in, да се похвали с дестинацията, да знаем за къде има смисъл да се дебнат такива цени  Wink

пп За януари бих си имала едно наум с часовете на полетите - ранни и късни полети (каквито са най-често тези на нискотарифните АК) по-често биват отлагани/размествани, заради лошо време (сняг, мъгла).

# 629
За Болоня има двупосочни по 38 лв дори без Дискаунт клуб  Mr. Green
За Бари има по 38 с дискаунт почти целия януари

Общи условия

Активация на акаунт