WIZZ AIR - 19

• 69 671
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета да питам, ако имам само малък салонен багаж, можем ли да сме с раница и чанта за фотоапарат?

# 631
Оххх този път наистина има намаления , има по 40 лв двупосочни билети - от София до Германия  Praynig Как да не се изкуши човек да купи , жалко, че от Варна и Бургас няма голям избор на дестинации...

# 632
До Болоня и обратно за 20 евро. Това си е нереално изгодно.

# 633
  • София
Този път си струва, дори да пропуснеш пътуване…
Билети закупени на шега на майтап, и от нужда в малките часове, не само за нас:

Две посоки:
София (SOF) → Париж Бове (BVA) → София (SOF) 20.98 €
София (SOF) → Неапол (NAP) → София (SOF)  20.98 €
София (SOF) → Бари (BRI) → София (SOF) 20.98 €
София (SOF) → Дубай (DWC) → София (SOF)  114,96 €

Една посока:
Париж Бове (BVA) → София (SOF)  9,60 €
Дубай (DWC) → София (SOF)  57,60 € 

Две посоки:
Комбинирани полети  Wizzair -  Ryanair - Vueling
Sofia (SOF) → Nice (NCE) → Sofia (SOF)  67 €
С умишлено  желани  разходки/престой  в  Париж  и  Барселона.

Цените са на човек, само с ръчен багаж, без екстри. Които въобще не са ни необходими при тези кратки полети с малък престой.

# 634
Здравейте,
потърсих и намерих няколко половинчати отговора, но не е съвсем ясна ситуацията. Та въпросът ми е: Може ли да се направи резервация с бащиното име?

# 635
Този път си струва, дори да пропуснеш пътуване…
Билети закупени на шега на майтап, и от нужда в малките часове, не само за нас:
...

Браво, браво - и на теб, и на Уиз Simple Smile

Аз така наскоро пропуснах един Неапол, закупен уж на майтап, ама беше за 50Е на човек двупосочен, не за 20. Другия път ще внимавам повече след тия цени за там, които споделяте (макар че подозирам, че ще са само за януари и февруари).

За Париж и аз видях доста добри оферти, вкл. 80-тина лв. двупосочно за пътуване около Коледа/Нова Година, но не съм учудена, де, предвид обстановката в момента..

# 636
  • Варна
Оххх този път наистина има намаления , има по 40 лв двупосочни билети - от София до Германия  Praynig Как да не се изкуши човек да купи , жалко, че от Варна и Бургас няма голям избор на дестинации...

Завиждам на всички, които могат да си хванат директно самолета без да дават по 60 лв. за път до София Cry
А дискаунт клуб картата единствено с кредитна карта ли може да се закупи?

# 637
Здравейте,
потърсих и намерих няколко половинчати отговора, но не е съвсем ясна ситуацията. Та въпросът ми е: Може ли да се направи резервация с бащиното име?

мисля, че не

# 638

Завиждам на всички, които могат да си хванат директно самолета без да дават по 60 лв. за път до София Cry
А дискаунт клуб картата единствено с кредитна карта ли може да се закупи?

И аз съм от тези, които дават почти толкова за път до София ....
Относно плащане :
https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/faq#4

# 639
  • София
Момичета да питам, ако имам само малък салонен багаж, можем ли да сме с раница и чанта за фотоапарат?

Може само ако чантата с фотоапарата се побира в раницата (която пък се побира в металната стойка при гишето за чек-ин или изхода за качване). Ако е отвън, се смята за още една бройка малък салонен багаж. Същото важи и за дамски чанти, тоалетни чантички, лаптопи, таблети и прочие.

# 640
На приятелката ми, което имаше освен раницата и такава чантичка: http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1T02yHVXXXXcCXVXXq6xXFXXXF/Women-s … r.jpg_350x350.jpg
не и направиха никакъв проблем. Просто я държеше прилепена към себе си. Като цяло не правят проблеми, но на една жена се заядоха за едно мини-куфарче. Така че раниците, дори леко извън допустими размери, са наистина много подходящи.
На връщане от Италия пък никой изобщо не ни пита колко и какъв багаж имаме.
Явно само в България са тези затегнати мерки, за да понаучат бай Ганя Балкански малко на мярка, че в Bulgaria Air какви чудесии съм виждал олее.  Laughing

# 641
  • София
Вярно, че май само у нас се прилагат толкова стриктно тези драконовски мерки - най-редовно на гейта поне десетина души трябва да си тикат раниците в кошарката - да не говорим каква трагедия е с отделението за голям салонен багаж, където все нещо стърчи заради колелцата. Като се замисля, не съм виждала такава строгост нито на Лутън, нито на Франкфурт-Хан или Шарлероа.

Един от триковете да се "контрабандира" малка чантичка е да се увие във връхна дреха. Друг - да се извадят от раницата разни дребни неща, които да се разхвърлят по джобовете, за да се освободи място за втората чантичка.

И още нещо, на което понякога не се обръща внимание:
 "В допълнение, пътниците могат да носят изброените по-долу вещи:
    - горна дреха или одеяло
    - мобилен телефон
    - четиво за полета
    - за деца под двегодишна възраст: храна, нужна за времето на полета, сгъваема детска количка или портативно бебешко кошче
    - чифт патерици за пътници с ограничена подвижност."

Тоест не би трябвало да има проблем за телефон и книжка в ръка.  Simple Smile

# 642
Намалението продължава:

# 643
Мими, това без членство ли е?

# 644
Здравейте,

Може, разбира се! Важното е да го пише в документа за самоличност, с който ще пътуваш.

Общи условия

Активация на акаунт