WIZZ AIR - 19

• 69 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Когато съм пътувала с раница до сега /не само с Уиз/, не са ме карали да пъхам в кошарката. Останала съм с впечатление, че проверяват само твърдите куфарчета.

# 346
понякога ги мерят
например в Кипър

# 347
Миналата седмица пътувахме 2 пъти с Wizz и не са ни мерили раниците. На връщане никой дори  не ни е гледал ръчния багаж. Става въпрос за Неапол.

# 348
в Меминген също не гледаха, можех да мина и с куфар 80 см  Mr. Green
но не може да се разчита на това

# 349
  • гр.София
Здравейте, за храната отново да питам  Simple Smile
Понеже малчо яде само сандвичи може ли да направя две- три принцеси, ще пътуваме към Франция.

# 350
mistela, може.

# 351
  • гр.София
Благодаря, беше ми много притеснено  Hug

# 352
Добре де...ама аз понеже не бях чувал за голям и малък ръчен багаж и все си знам, че саковете, които имам отговарят на размера на ръчния багаж...и от недоглеждане, останахме с малък ръчен багаж, ок няма да го пълня до горе, за да мога да го понатисна, но когато става въпрос за 10 см разлика.... че ще влезе ще влезе, но дали натискането на сака надолу с цел да е в рамките на рамката няма да предизвика реплика да доплащам...опънат е 51/26/26, реално във височина ще го докарам до 40 см...надявам се да няма непредвидени разправии Simple Smile

# 353
Добре де...ама аз понеже не бях чувал за голям и малък ръчен багаж и все си знам, че саковете, които имам отговарят на размера на ръчния багаж...и от недоглеждане, останахме с малък ръчен багаж, ок няма да го пълня до горе, за да мога да го понатисна, но когато става въпрос за 10 см разлика.... че ще влезе ще влезе, но дали натискането на сака надолу с цел да е в рамките на рамката няма да предизвика реплика да доплащам...опънат е 51/26/26, реално във височина ще го докарам до 40 см...надявам се да няма непредвидени разправии Simple Smile
Няма проблем, щом може да го напъхаш в клетката, ако се наложи. Пътувай смело.

# 354
Когато правя онлайн чек-ин и въвеждам паспортните данни, при положение, че документите са валидни още няколко години, трябва ли да натистна отметката, че "документа не изтича" ? Когато го направя, датата на валидност ми се скрива...

# 355
Когато правя онлайн чек-ин и въвеждам паспортните данни, при положение, че документите са валидни още няколко години, трябва ли да натистна отметката, че "документа не изтича" ? Когато го направя, датата на валидност ми се скрива...
Не натискайте "документа не изтича".

# 356
# 357
 Laughing А,сега за къде да си закупим билети?
Мимии bouquet

# 358
Laughing А,сега за къде да си закупим билети?
Мимии bouquet

Ох, пък аз прочетох "сега откъде да си закупим билети" и веднага се наканих да те пращам на страницата на Уиз.  doh

# 359
Да, да - 20 %, а цените по-високи и с намалението пак си стават същите както преди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт