WIZZ AIR - 19

• 69 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Направи ми впечатление рязкото повишаване на цените.Сутринта билетите до Рим за ноември бяха на доста приемливи цени,а сега като цъкнеш и ги дава с 20-30лв по-високи, въпреки ,че в разписанието на полета излиза първоначално по-ниската цена.
Според вас дали ще има спад в цените след като приключи промоцията с 20% отстъпка за членове на клуба?

# 361
Не са по-високи, поне моите дати и дестинация Peace Аз се чудя дали сега да купувам или да изчакам още, чак МАЙ месец планирам пътуване?

# 362
  • Пловдив
Моля, ако някой вече е летял до  Неапол да пише на кой терминал кацат Уиз

# 363

Летях миналата седмица, работещ терминал е един.

# 364
  • София
Малко не разбирам въпроса: От кой терминал излитат самолетите ли, или какво? newsm78
Иначе бих могла да отговоря, тъй като миналата седмица летях до Неапол.

# 365
  • Пловдив
Понеже прочетох, че летището в Неапол има два терминала, а трябва да резервирам трансфер и исках да уточня от къде да ни вземат, но явно само единият се използва.

# 366
Когато правя онлайн чек-ин и въвеждам паспортните данни, при положение, че документите са валидни още няколко години, трябва ли да натистна отметката, че "документа не изтича" ? Когато го направя, датата на валидност ми се скрива...
Не натискайте "документа не изтича".

Мими, каква е разликата с натиснат и не бутон, ако документът не изтича?

# 367
Когато правя онлайн чек-ин и въвеждам паспортните данни, при положение, че документите са валидни още няколко години, трябва ли да натистна отметката, че "документа не изтича" ? Когато го направя, датата на валидност ми се скрива...

Когато натиснете бутона, не се записва датата до която е валиден документа.  Peace

# 368
  • Luxemburg
Споделете дали мога да взема стол за кола 2 група - http://www.amazon.co.uk/dp/B00AE2OAN2. Преди много години като ме интересуваше за количка си спомням че се коментираше че може и стол за кола безплатно, но от тогава се се промениха много нещата, а сега като ми трябва не го намирам в политиките им. Благодаря предварително.

# 369
  • в града на вечния купон

Когато натиснете бутона, не се записва датата до която е валиден документа.  Peace
супер!

Аз пък я натиснах, снощи направих чекинга

проблем ли е?

# 370
Споделете дали мога да взема стол за кола 2 група - http://www.amazon.co.uk/dp/B00AE2OAN2. Преди много години като ме интересуваше за количка си спомням че се коментираше че може и стол за кола безплатно, но от тогава се се промениха много нещата, а сега като ми трябва не го намирам в политиките им. Благодаря предварително.
Това чета в сайта:
В резервация за деца и бебета:
Цитат
Бебетата нямат право на багаж, освен спортна бебешка количка, която не се таксува.На борда не се допускат бебешки седалки за автомобили.

В същото време в Често задавани въпроси:
Цитат
Има ли бебето право на багаж?

- Деца до 2 год. нямат право на никакъв багаж освен детска спортна количка / сгъваема бебешка количка / бебешка седалка за кола (превозват се безплатно).

Кой е верния отговор?  Joy   Joy

Предполагам първия, защото преди беше описано и при резервациите това за седалките.  Embarassed

Радост Николова, не е проблем!

# 371
  • Luxemburg
Мерси Мими. И аз там погледнах, но много са съкратили инфото от преди. За бебетата могат да се превозва бебешката кошница за кола, но преди можеше и за деца над 2г.  Моето е на 3г. и не попада в графата бебета. Преди също не ги даваха в салона да се вкарват седалките, а се чекираха или се даваха преди да се влезе в самолета. Т.е. политиката като при количките. Но сега не го намирам вече. Май-най-добре е да се обадя по телефона, макар и оттам да съм получавала 2 различни отговора в зависимост от оператора, та затова питах тук. 

# 372
Най-верочтно се чекират детските столчета, ама кой знае... То и да питаш сигурно ще получиш 2-3 различни отговора Simple Smile

# 373
  • Luxemburg
От това разбирам, че мога безплатно да взема стол за кола или количка за дете до 14г.
https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/faq#10
" Деца до 2 год. нямат право на никакъв багаж освен детска спортна количка / сгъваема бебешка количка / бебешка седалка за кола (превозват се безплатно). Едно от тях се превозва безплатно и за деца (между 2- и 14- годишни). Моля, имайте предвид, че детските колички се чекират с останалия багаж и се превозват безплатно само ако ползвателят им пътува. "

И още един допълнителен въпрос относно спортната екипировка. Как си пренасяте ски обувките? Гледам, че няма размери на чантите за спортна екипировка. Само да са до 32кг., а нашите ски (на трима ни) няма да имат 32кг и дали няма да можем да сложим и обувките при ските, ако има място в сака?

# 374
Доколко килограма можеше да е малкия салонен багаж,а големия? В сайта намирам размерите,но не и килограмите.

Общи условия

Активация на акаунт