WIZZ AIR - 19

• 69 673
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Мими, това без членство ли е?

За всички - с членство и без членство.

# 646
  • Варна
Ако купя билет за мен и непълнолетно дете / нали детето задължително се прикрепя към възрастен /  , после ако нещо се случи, може ли да пътувам само аз . Трябва ли да уведомявам Уиз , че билета няма да се ползва от 2-ма пътници ? Благодаря  bouquet

# 647
Ако купя билет за мен и непълнолетно дете / нали детето задължително се прикрепя към възрастен /  , после ако нещо се случи, може ли да пътувам само аз . Трябва ли да уведомявам Уиз , че билета няма да се ползва от 2-ма пътници ? Благодаря  bouquet
Няма проблем да пътувате сама.
Не е нужно да уведомявате никой.

# 648
  • Варна
Ако купя билет за мен и непълнолетно дете / нали детето задължително се прикрепя към възрастен /  , после ако нещо се случи, може ли да пътувам само аз . Трябва ли да уведомявам Уиз , че билета няма да се ползва от 2-ма пътници ? Благодаря  bouquet
Няма проблем да пътувате сама.
Не е нужно да уведомявате никой.

Благодаря за бързия отговор  bouquet

А сметката на Уиз в ДСК валидна ли е още , пратили са ми за плащане сметка в Сити банк ? ДСК ми е по удобна.

# 649
  • Luxemburg
Преди месец си купихме билети за цялото семейство, като членството го е писал на себе си съпруга ми. Дали има възможност да се смени да е на мое име? Все пак и моето име фигурира в билетите. Просто не е съобразил, че аз ще пътувам и сама с децата и е по-добре да е на мое име.

# 650
Преди месец си купихме билети за цялото семейство, като членството го е писал на себе си съпруга ми. Дали има възможност да се смени да е на мое име? Все пак и моето име фигурира в билетите. Просто не е съобразил, че аз ще пътувам и сама с децата и е по-добре да е на мое име.
За съжаление, отговора е Не.  Sad

# 651
А сметката на Уиз в ДСК валидна ли е още , пратили са ми за плащане сметка в Сити банк ? ДСК ми е по удобна.
Снощи в ДСК ми казаха, че била валидна, но нямат идея защо не я изписват. За 6 лева не си заслужава да рискуваме. Аз не бях забелязала, че не е изписана и отидох по навик в ДСК.

# 652
  • Пловдив
Изписват е, поне при мен:
For your bank transfer, the following bank accounts are available:

SWIFT code: CITIBGSF

Account number for bank transfers: BG32CITI92501041800600
    Account details: Wizz Air Hungary Ltd.

SWIFT code: STSABGSF - просто не пише ДСК,

Account number for bank transfers: BG52STSA93000010455269
    Account details: Wizz Air Hungary Kft

# 653
  • Враца
Моля за спешна помощ!
Днес получи съобщение, че ми е променена дата на полет.
Чета общите условия, но имам неясни неща.
Нямам време да се ровя, а и не зная дали ще успея да намеря това, което търся...
Та, въпросът ми е,
ако избера опцията за смяна на датата, доплаща ли се разликата в цените?
Трябва да променя една дата, или и двете може? /В случая те са ми променили датата на тръгване, и вместо 5 нощувки по план, стават 7, което не ме устройва/.
Ако избера опцията да ми върнат парите- има два варианта, за връщане кеш, или за ваучер за 120 процента от сумата- коя  сума се смята- само на полета и багажа, или включително и членството, което закупих специално заради полета? Ако ми върнат сумите, членството ще се анулира ли? Предпочитам да се анулира, защото ако отменя полета сега, не зная кога пак ще се наканя за билети....

Благодаря предварително!

# 654
  • след Околовръстното
...
Та, въпросът ми е,
Трябва да променя една дата, или и двете може? /В случая те са ми променили датата на тръгване, и вместо 5 нощувки по план, стават 7, което не ме устройва/.

Сменяла съм и двете дати с близки до тях на импулсния телефон - няма доплащане.
Сменяла съм едната през профила си - пак без доплащане.
Не са ми връщали пари, та по този въпрос да отговори някой друг.

# 655
  • Луната
Моля за спешна помощ!
Днес получи съобщение, че ми е променена дата на полет.
Чета общите условия, но имам неясни неща.
Нямам време да се ровя, а и не зная дали ще успея да намеря това, което търся...
Та, въпросът ми е,
Не
Можеш и двете
Ако избера опцията да ми върнат парите- има два варианта, за връщане кеш, или за ваучер за 120 процента от сумата- коя  сума се смята- само на полета и багажа, или включително и членството, което закупих специално заради полета? Ако ми върнат сумите, членството ще се анулира ли? Предпочитам да се анулира, защото ако отменя полета сега, не зная кога пак ще се наканя за билети....
Ще ти върнат сумите без членството - поне така мисля. Вече ти преценяваш дали като ваучер или кеш

Благодаря предварително!

# 656
  • Враца
Ох, много ви благодаря!
Значи със сигурност не се доплаща... защото сега цените вече нямат нищо общо!

А относно това могат ли да сменят отново датите?
Че ако ги сменя сега, и резервирам място за спане и после пак да ги сменят... ще се откажа от пътуване със самолет завинаги!

# 657
А за кои полети сменят разписанието всъщност?

# 658
  • след Околовръстното
За кога са ти датите?

# 659
  • Враца
За Рим, трябваше да летим 28.01-02.02
А го сметиха 26.01-02.02.
7 нощувки ни е много, при положение, че оставяме детето на бабите.

Сега се загледах в разписанието, и ми прави впечатление, че изцяло е сменено разписанието.
Четвъртъкът е премахнат като ден за полети.

Общи условия

Активация на акаунт