Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 179
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Стискаме, стискаме ... и сме се прибрали от улиците за по-сигурно  Hug

# 661
Аз нали съм заплес, сутринта пропуснах да честитя на всички именници  ooooh!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес, не само именни дни а и други поводи  Wink
Да сте здрави и много усмихнати, заобиколени с приятели и доби и свестни хора      bouquet

Манди, малко късно разбрах, че днес ти е изпита. Ама съм стиснала силно палците  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 662
Стискаме, стискаме ... и сме се прибрали от улиците за по-сигурно  Hug

hahahaМакар на Манди да не и до смях Hug.Чакаме да почерпиш ,за успешно взетия изпит.

Венци,да ти е жива и здрава голямата щерка(а и малката)По -леко да минете през хормоналната буря Hug

# 663
  • При вещиците
Честит имен ден на всички малки и големи именници.
Честит празник на софиянки.
Манди, стискаме палци и чакаме да почерпиш.
Ививка, ти секцио ли ще си? Имаш ли дата?
Аз умирам от жега, но пък е добре, че си ходя по сандали, защото друго не мога да обуя.

# 664
  • На остров
Венци да ти е жива и здрава щерката !
Ава и твоето свеки да е живо и здраво !
На Мимче сестричката да е една страхотна мама !
ЕваБ много интересно, благодаря, че сподели !
Получих киселини от банан и много ми се пригади като минах покрай един Суши ресторант.
Ината и при нас днес имат спортен празник ама без родители Wink .
Манди стискам !

# 665
2в1,по бременен симптом от това,че ти се е гадило...е не знам.Дано да си поне 2в1 още 8,5 мес. fingerscrossed.
Няма да забравя,как обещах на Илейн,да и направя прекрасна тема, когато роди.А тя тогава дори още не беше показала "+" тест.Не вярваше,че ще стане.След няколко дни ни остави newsm09 така.
Обещавам,че дори и да се случи нещо и да не пиша вече тук,да ти направя тема за "Мама",за булка не успях Embarassed,но тогава Патето се справи прекрасно.

# 666
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери ти гледай да пишеш тука Simple Smile по никакви причини не ти давам извинение, освен ако не са за много кратко  Hug

2в1 мам много хубави симптоми  Mr. Green

Изчезвам, ще се отчета като си дойда Simple Smile

# 667
  • В градината...
Честит празник на всички, които ВЯРВАТ, на всички, които ОБИЧАТ  на всички, които се НАДЯВАТ. Защото вярата е даване твърда увереност в ония неща, за които се надяваме,  убеждения за неща, които не се виждат.

# 668
Перу,сещам се,как преди 1г ,ни изненада с прекрасна тема Heart Eyes.Да нацелуваш повода Laughing

# 669
Благодаря  Hug
2в1, да, ясни симптоми вече Simple Smile на мен една акушерка ми беше казала, че не е толкова лошо, че ми се гади, показвало висок прогестерон тоест добре за бебето и ми каза да ям бадеми Simple Smile А за предучилищната - нямат ли вашите детски градини и ясли помощник педагози? Тук без завършено можеш да работиш така и поне да опиташ

Шери  Hug ако искаш си мисля, че някой ден ще му дойде реда на ученето. Честно на мен не ми се занимава повече, добре че тук е повече практика за разни медицински секретари и подобни, ама и аз съм си мислела защо не мога а правя нещо с ръцете си и да не го мислиш повече като го направиш.

Честита месечинка на Борис   bouquet

Манди, стискам палци

Ели, по-добре ли си иначе?

# 670
Айде,бе момичетаБалкона ще се срути,а аз чакам да изпишете темата Whistling.

# 671
  • На остров
ШЕРИ  Hug никъде няма да ходиш  Peace .

Аз не знам това с гаденето дали е решаващо, с тийна не съм имала нито веднъж.

Мимче и за barnskötare искат да си минал съответното обучение. Ако нищо не излезе от това, с което се занимавам сега мисля и а за мед. секртар или ще видим.  Там поне е една година с практиката.

# 672
Изтарикатих се да ви чета на порции от офиса Simple Smile Не че имам време особено да се включа, ама удрям едно рано за изписването. Шерифче, ей сега Манди като рече, че е минала изпита и ще я изпишем.

# 673
Венци, честита ти рожденничка   bouquet

2в1, да, така е, за гаденето де...иначе ясно, ама не го мисли сега това с работата, следващите месеци ще се гледаш, глезиш и тн Simple Smile

# 674
Венци, да ти е жива и здрава рожденичката  bouquet
Честит празник на всички именници и за всички поводи, които съм пропуснала  bouquet
По-късно ще ви чета подробно (с това темпо май чак в другата тема #Crazy )
Днес ми точиха кръвчицата, пущах разни хормони, да видим Денис какво ще каже преди да стигнат по предназначение при доФтор Rolling Eyes Изчезвам, по-късно ще ви нагледам Hug

Общи условия

Активация на акаунт