Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 176
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Венци, честита рожденичка! Много хубава торта!!! Подходяща за такава хубавица!
Кали, докладвам:
Скрит текст:
Първо да е извиня, че се забавих с отговора, но наистина съм доста разсеяна...
Та, питах на свеки мъжа и той каза, че преди е имало много скорпид, но сега няма и много рядко излиза. Той също като теб каза, че била много вкусна. Аз не съм я чувала, но ето, научих нещо ново Simple Smile Човека каза, че като излизат с лодките понякога някой хваща по някоя и друга риба и каза, че ако хванат ще ми я отдели. Това е, Кали! Ако ми даде - твоя е!

# 676
  • Пловдив
Венци,честита ти рожденичка и от мен  bouquet

Шери,нова тема ли искаш да правиш Grinning

# 677
Честит празник Амини!
Чесито килимче на Фокси и легълце на Ината! Зестити покупки Ививката. Дано си намериш хубави неща или поне да ти доставят липсващото в списъка ти. Нали имаш още време? Имаш ли си дата за секцио ако си със секцио де?
Креми, вие как сте?
Илейн, почивай и дано местенето мине леко! Оздравя ли?
Венци, честита рожденичка!
Ава, честит празник на свекито ти! ТМ не се ли нави за спермограма?
Танзу, честити ви придобивки!
Манди, стискам палци!
2в1, много бременни симптоми- дано ти се размине повръщането!
Перу, как сте с Ида?
Кейче+Димана, как сте?
Честито повишение на Тоби!
Шери, ако ти се учи, ще намериш и време и начин, сигурна съм! Пожелавам ти да сбъднеш тази си мечта, а колкото до симптомите ти, нещо много трупаш на себе си пак. Помисли какво  Peace
Звездичке мила, все някой ден ще стигна и до пощата да ти пусна пакетчето. Ние изгубихме дрънкалката и сме много тъжни.  Не мога да ти опиша какви усмивки й раздаваше и колко много си я харесваше  Sad

Забравих какво беше още  Embarassed

Днес племенницата ми има рожден ден. На леля зайчето порасна много бързо. На тази дата миналата година ми беше пункцията и днес е първия рожден ден на мойта пуканка. Колко бързо мина една година!
Може ли да помрънкам?
Скрит текст:
Знам, че е тъпо, но ми е криво, че мойто детенце не случи на леля. Откакто се е родила, сестра ми дойде да я види веднъж и й донесе дрънкалка за количката за подарък. Толкова. Нямаше да ми пука, ако аз лично не бях мъкнала да пращам колет с подаръци за новородената дъщеря на нейна приятелка в България. Обади се да ни покани в събота на рожден ден на племенницата ми. Беше ни дала едното столче за хранене, но го оставихме у тях да го вземем когато ни потрябва. Питах я дали е ок да го вземем като дойдем за РД, да сме си купели друго... Разбира се, че ще си купим друго, ама поне не ме прави на маймуна давам ти го, не ти го давам...  Tired Пита ме преди да родя какво да купи за бебка, казах й. Ами не го е купила разбира се. Щяла да ми даде пари, да купя на Изабела каквото искам. Ами не й искам парите и подаръците. Май не искам и нея да виждам вече. Уморих се. Ако не ми е сестра,  никога няма да ми бъде приятелка. Кому е нужен този цирк и служебни отношения... Май съм в сатурновата дупка... Мрън

п.п. Ние тази година ще си пращаме ли картички за Коледа? Хайде да си пращаме. Много беше хубаво миналата Коледа. Може и мартенички после. Аз още си паза мартеничките от Мамчето и догодина ще сложа на Избела нейната  Heart Eyes

# 678
И аз надзъртам от работа за хубави новини около Манди след изпита, ама явно чакането е голямо. Това покрай изпит винаги най-много ме е изнервяло.
Честито на свекървата на Ава и на всички други рожденнички.
Честита месечинка на Борис на Тарторина!
Венци, прекрасна ти е каката, да е здрава и много късмет.
Това с картичките звучи много мило, хубаво би било.

# 679
  • София
Коте  Hug И при мен ситуацията не е никак розова, даже не си говорим от няколко години.  Но сигурно имаме някакви уроци да научаваме чрез тези си отношения с роднините...
Не съм пращала картички, но бих с удоволствие. Wink
Честита рожденичка на Венци!    bouquet

п.п. Току-що четох обява за работа, в която държаха на Висше образУвание  Crossing Arms

# 680
  • София/Стара Загора
Пускайте палците, пак ме скъсаха....няколко дни няма да пиша, за да се съвзема и реша какво да правя, а и ще ходим на гроздобер..та ще си ви чета само

весел празник на всички празнуващи, по всякакви поводи

# 681
Може да търсят някакво си висше образУвание хората, някое извънземно, заплатата и тя ще да е извънземна.

Коте, Пиафче  Hug. Кофти така, сигурно през годините сте изпробвали методите за стопляне на роднинските отношения. Процесът определено е двустранен.

Днес съм доволна от работата си, пиша си отличен без свян  Mr. Green.

Манди  Sad.

# 682
Шери и Дари,благодаря за достъпът до албумчетата. Hug Най-хубавите бебчета,мамчета и кандидат мамчета.
Честито на всички празнуващи.Здрави и много щастливи.

# 683
  • Варна
Манди,  Hug и от мен!
Май много от тези, които са взели този изпит преди, ако сега се явят ще бъдат скъсани... Много големи изисквания имат...

# 684
Манди, няма какво да го мислиш. Ще потренираш и после пак  Hug

# 685
Манди и от мен spoko.
Коте,Пиаф,аз вече спрях да правя опити с брат ми.Ако се видим случайно и ме поздравят-добре,ако не-пак добре.

За картичките,аз съм "ЗА".Ако кажете,ще направя списък(ако Илейн не може)както мината година и ще си пратим.

# 686
картички искам и аз! и мартенички! Шерифче, ама нека Мими ги разджурка коя на коя да се падне, а?
Манди, сори мила!
Коте, и аз съм такава лоша сестра ... демонстрирам незаинтересованост към племенничката си ... ма знаете всички що. Пък теб не съм те усетила да си в следродилна депресия, че да си се държала гадно спрямо сестра си. Приеми, че е такава Sad аз сведох до мин. всякакви контакти и ми е по-добре.
Тия дни ще споделя с колежката ми, дето се заместваме, за бъдещите ни планове до края на годината.

# 687
  • София
Манди, споко! ММ го взе от третия път, тъкмо ще затвърдиш наученото с още някой урок Wink  Hug

Шери,
Скрит текст:
Когато си ходих в родния град, сестра ми щеше да ме подмине. Още го играе сърдита задето продадох наследствения апартамент. Аз я спрях, но не пожела да си говорим. Дори не надникна в количката да види малчо. Но...всеки си избира сам как да бъде щастлив. Аз нямам желание да провеждам повече спасителни операции на отношенията ни без съдействие отсреща.

# 688
Пю, Манди  Hug. Много гадни тез изпитващи.
Няма да униваш, ще я вземеш книжката.
 И аз съм за картичките. Миналата година цяло стихче сътворих за Жълта Роза. Как ли са, дано са добре.
Коте, Пиаф и Шери - много лошо така с най-близките роднини. Аз моята сестра я чувам всеки ден или през ден. Чакам си новото племенниче и му броя грамчетата  Heart Eyes. Най-тежи на майката да вижда така разединени децата си  Sad. Обичайте си мъжете и децата и ги учете да се обичат, пък каквото живота донесе.
Коте за спермограма - не само не съм го навивала, а аз се развих  Joy. Каквото дойде, без помощ от публиката  tooth науката де  Wink

# 689
Да честитя празника на всички празнуващи!   bouquet Hug Да сте здрави и щастливи! Извинявам се, че не е поименно, притеснявам се да не пропусна някой, че нещо чета по диагонал днес...
Честит празник и на всички софиянци, почерпихте ли, май съм пропуснала  newsm78
Котенце, да те гушна  Hug Не се притеснявай, като се видим, ще получи по-хубава играчка, и пак ще й се радва, тъкмо ще е по-голяма вече, няма да е за тези бебешорските  Heart Eyes
И аз съм "за" изпращане и на новогодишни картички и мартенички. Още си ги пазя  Hug
Толкоз запомних.
Днес и аз успях да посвърша малко полезна работа у нас. Ходихме и с бати да ми вземат малко връхчетата. След някой друг ден и боядисване, тъй ще е, на порции.

Общи условия

Активация на акаунт