Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 173
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Манди, не трябва да се отказваш. Ще го вземеш...  Hug
Ева Б., благодаря ти..  Hug Жалко за това, че е намалял скорпида, макар че рибарите сигурно се радват.
Честит празник на всички именници и на Софиянци...   bouquet

# 691
Манди, съжалявам мила, но не бива да се отказваш, понякога късат и за глупости, не го приемай като голяма беда, ще го вземеш  Hug Hug Hug

# 692
Даре,като ги разбърка Мими,как ще с пращането.Трябва една двойка да праща по между си,а не да прати на един и да получи от друг.
Скрит текст:
За момента желаещи са:
pussycat
Mira_p
piafff
scherifka
*Дара*
_Ava_
*Звездичката*
Ева Б.
Mandy~with~luck
amini
Илейн Simple Smile
*rainbow*
a_tita
Две в едно Wink
Lili_mili
HappyKali
Тути_
foxymoon

За тях прочетох ,че желаят.Ще допълваме списъка.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 20:47 от scherifka

# 693
  • Варна
Уф, много гадно така с близките роднини... а никой не е застрахован. Все си казва човек "при нас няма да стане така", но истината е, че никога не знаеш... Дано всичко се оправи!
Много ви е хубава идеята с картичките... твърде нова съм в компанията ви, но ако решите, ще се радвам да ме включите... Simple Smile

# 694
  • В градината...
по какъв повод картички?
Манди, те сега на нищо не учат  Tired само пари вземат - няма полигон, нищо

# 695
  • София/Стара Загора
Благодаря за подкрепата....много ми е скофтено в момента, но се включвам само, за да ме запишете за картичките

# 696
Привет момичета, благодаря за пожеланията и ви черпя виртуално кой каквото пожелае и си мечтае  Hug
Честит празник на всички именници и рожденници от мен   bouquet
Венци, много са хубави Василия и тортата  Heart Eyes
Уфф Манди, много съжалявам  Hug
За картичките - ще се включа, макар да не ме бива особено. Още си държа в хола картичката от Ели  Grinning
Стискам палци да се подобрят свекървите на Иви и Звездичката  Praynig

# 697
Шери, Илейн направи списък
1 получи от 2, 2 от 3 .... последния от 1

# 698
  • Истински се вижда само със сърцето.
Манди, няма да се притесняваш, ще го вземеш  Hug

Шери аз миналата година процедирах така - след като се записаха всички (даваш крайна дата за записване и от време на време публикуваш списъка) написах имената на листчета, сложих ги в една купа, разбъркваш и вадиш едно по едно и ги записваш един под друг. Получаваш от номера преди теб и пращаш на този след теб. С тези хора на лични си разменяш адреса.

Ева всеки от темата може да участва Simple Smile

За мартениците аз надали ще се включа, но за тях има време Simple Smile Не за друго ами тук едно че няма и ако не си намеря материали няма как да направя, а и не знам дали ще са хубави.

Днес съм отличник с кръвното 124/84. Изписаха ми аспирин протект по 1 на ден от 75мг и казаха да взема витамини на прегнакеър или други за бременни заради вит. Д най-вече. Това в общи линии Simple Smile
Иначе съм добре и утре съм на работа.

# 699
За сега само събираме желаещи,после ще ги разбъркаме и кой на когото се падне.
Илейн,за мартениците тези ,които са в чужбина ще си пратят адресите и ние ще ви пратим мартенички.

# 700
Алоха и от мен. Много телеграфно, обаче и аз съм за картичките
Манди, ще го вземеш (hug)
Амини, честит празник на теб и всички с поводи

Момичета, аз не мога да слагам вече емотикони, нито да отварям скрит текст Cry
Не знам какво правят по мамата, ама до вчера всичко беше наред, пиша от айпад, последна версия актуализирана.... Ако някой знае как да си оправя проблема, мооооля, тук съм, чета ви, но около мен няма новини, освен че ще забавя нещата с процедурата... Дано да не се окаже грешка

Мноооого ви обичам всичките

# 701
Шери да след като всички се запишат, но дай някакъв срок за да няма недоразбрали Simple Smile Което ми напомня да ме включиш де Simple Smile

За мартеничките ще го измислим, първо Коледата да опаткаме, тая година я почваме от рано  Laughing

# 702
  • На остров
Забравих какво щях да пиша, но поспах следобедно.

Коте, Пиаф, Даре  Hug !

За картичките аз съм за, за мартеничките съм пас. Няма как се сдобия и не ме бива в правеното.

Рейнбоу сле дмалко ще влезна през Ай пада да видя, дали има проблем. През самсунга и през компа не ми дава проблем.

# 703
Аз съм през ай пад, няма проблем Simple Smile

# 704
  • На остров
Илейн много се радвам, че си добре и с кръвно и всичко. Казаха ли ти нещо за кг колко препоръчват да се качат и тн

Общи условия

Активация на акаунт