Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 177
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
  • Истински се вижда само със сърцето.
Уанче аз забременях с повече от колкото по принц е нормално и за мен не е желателно да минавам 10кг и те са ми много. Като цяло не са ми казвали точни кг, но предвид че тръгнах от 85, сега съм 1 + трябва много да внимавам.

# 706
Уанче, все два конеца можеш да пресучеш, ти пък. Ти се включи - аз ще ти направя и ще ти пратя да участваш с нея Wink няма да казваме на никого.

# 707
И аз съм за коледните картички! Много хубаво ми беше миналата година! Така че ме включвайте! Hug

Честит празник на всички, които празнуват! Бъдете живи и здрави!  bouquet

Ели, браво за добрия преглед. Аз щях да ти пиша , ама все забравях, че в началото аз вдигах по-височко кръвно  като ходех на консултации, а после след 4-я месец точно обратното стана. Поддържах си го точно 120-80. И вече към края пък стана 100- 60.

Манди, съжалявам. И мен не скъсаха 2 пъти и на третия го взех. Друг е въпроса, че не карам, ама имам голям страх. Не мога да го преодолея и това си е. ММ все  ме кара да изкарам тука, защото е много лесно да караш тук, обаче не мога да се престраша.

Коте, свиквай с мисълта, по-лесно ще ти е. Аз отдавна съм се примирила с мисълта за прекрасни взаимоотношения. Поддържаме връзка дотолкова, че да се чуваме от време на време и да се питаме как сме. Когато щяхме да пристигаме в Канада  очаквахме да ни ударят едно рамо като роднини, но не би. Даже не дойдоха да ни посрещнат на летището с две деца, 8 големи куфара и 4 ръчни чанти. Намерихме си хотел, хванахме си такси и така докато си намерим квартира. После брат  ми се сети  след един месец да ни попита дали сме се наредили вече. Казах "да", не ни трябва никаква помощ, оправяме се сами. А когато се роди Мони, той ми честити много сърдечно, а жена му изобщо не взе телефона. Странна работа са човешките отношения. То човек може роман да напише на тая тема.

# 708
Тита,вярно е за романа Hug,но нали уж за това са близките.

Така,аз допълвам списъка и ще го прехвърля в новата тема.Има време за записване.Аз предлагам срока да е до към средата на ноември,за да има време да се предадат адресите и всеки ще си прецени кога да прати картичката.

# 709
  • При вещиците
Манди  Hug горе главата.
И аз имаз искам картички. А каква е идеята?
Рейнбоу, каква е грешката, какво става с процедурата?
Ох, тези семейни истории. И при нас както казах е лека трагедия, но има малко напредък
Скрит текст:
видяхме си племенничката, след решение на съда. Майка й продължава да иска пари, но поне докато тече делото ща си виждаме детето. "Благодарение" на тази жена имах ужасни отношения с брат ми, слава Богу че вече е далеч от нас и ние сме си много близки. А тя нека пърха с мигли и се прави на добричка пред другите

# 710
  • Варна
Много от рано я метнахте организацията за Коледа...  Laughing Иначе тази година и аз ще се включа. Миналата много набързо направихте организацията, а аз се бях заринала в пътувания и работа, ама тази съм в списъка...
Божееее,, толкова далеч ми се струва тази Коледа...  ooooh!

# 711
Лили,миналата година решихме да направим списък(Илейн го събираше  bouquet)и всеки от списъка,пращаше картичка на този под него.Така си създадохме малка радост.

# 712
Рейнбоу виж си профила дали не са се разбрицали настройките вътре. Имаше там някаква отметка за емотикони и картинки.

# 713
Момичета не ви е леко с такива роднински истории  Hug аз съм ок с брат ми, много сме близки, но при ММ ситуацията е неприятна.

Лили, Шери ти е казала - пращаме си картички за Коледа, много мило беше, на някои които получаваха от чужбина се забавиха, май само на Манди не я доставиха бг пощите. Но ги снимахме и показвахме и беше много приятно.

Манди сега се сетих да ти кажа - това че са та скъсали не значи, че от теб шофьор няма да стане  Hug Аз си взех изпита от първия път и до днес НЕ шофирам и от мен такова нещо няма да се получи май Simple Smile

# 714
Манди,  Hug, да знаеш, че третия път ще е на късмет. И аз като a tita го взех от третия път, но не карам, петнадесет години не съм шофирала. Гадове са изпитващите и май наистина се чудят за какво да се заядат.
Илейн, че то това кръвно си е в норма, но е хубаво да си го следиш.
Кофти са историите със сестрите на Котето, Пиаф, но пък поне ги имате, не се знае някой ден може да се променят нещата.
Аз се видях в списъка за картичките и съм за, но не разбрах, ние ли трябва да ги рисуваме/съчиняваме или може да се закупи и изпрати. Защото аз съм доста вързана откъм измайсторяване на неща, виж моята щерка може да нарисува/направи, ама си е дете и не е изпипано.
Рейнбоу, аз пиша от лаптоп, не знам как е с другите устройства. А иначе ако причината за забавяне на нещата е разговор и изчакване на решение с твоето момче, това е чудесно и стискаме палци!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 20:37 от Mira_p

# 715
Мира купена бе Simple Smile и аз съм вързана в ръцете. Котето прави ръчни миналата година, ама тя майсторица Simple Smile

# 716
за картичките + 1 Naughty

# 717
и аз за картичките, много хубаво беше

за роднините - вярно, хора разни, но ми е болно да ви чета така. сестра ми ми е най-близкия човек и трудно си представям света без нея, независимо от семейства, деца, работа.

# 718
В междучасие съм,малко.
Шери,бих искала да се включа в списъка за картичките.

# 719
Шерифке, включи и мен в списъка с картичките, само да е живот и здраве до Коледата.
Манди успокой се и ако пътувате до село е с кола, покарай на някой по-пуст участък, трябва да преодолееш страхът от шофирането и да изпиташ удоволствие  даже.

Общи условия

Активация на акаунт