Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 186
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Ава, голямо благодарско за рецептите! Разпечатах си ги и ще ги обмисля мнооооооого внимателно Simple Smile

относно сънищата
Скрит текст:
некви големи глупости сънувах снощи .... не помня нищо друго, освен че бяха еротични .....

# 646
Ава,да ти е жива и здрава свекървата.Разсмя ме с диагнозата.Мен ме хвана предстартова треска.

# 647
  • Варна
Кали! Зачезна някъде...

Тука съм си. Все надничам дали си ми писала нещо за скорпида... Wink Просто ви чета и няма какво да пиша. Че тя моята една и съща... Останаха два дни до прегледа и започва да ме хваща спека. Не съм го виждала цял месец бебчо, ама нали го усещам вече, та се сдържах да не ходя да го гледам някъде другаде.
Аз пък снощи сънувах храна...  Shocked А не се събудих гладна. Нито пък съм си лягала гладна. Сънувах, че си правя джоб. Една огромна питка, пълна вътре с пържени кюфтета. И отделно в една чиния огромно парче кашкавал пане... Все едни здравословни работи. То вярно, че от няколко дни си мисля да си изпържа кюфтета, ама кашкавал пане дори не ми се яде...  newsm78 Луда работа... А килцата си вървят нагоре. За две седмици - 3кг. отгоре...  ooooh!

# 648
Честит празник на всички, които празнуват днес Hug. Да сте живи и здрави! Много ми е любим този празник! Heart Eyes
Честит имен ден, Амини! Да си жива и здрава и догодина по това време с бебчета в ръце! Hug
Честит 1 годишен положителен тест, Перу! Как го чаках ако знаеш Hug
Шери, дано да ти мине това неразположение Peace
Манди, силно стискам палци днес да е твоят ден Praynig
Ава, да ти е жива и здрава свекървата дълги години Hug

# 649
  • На остров
Манди стискам палци  Hug !

Да честитя и на Мимче на дъщеричката специално именият ден  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet !

ЕваБ стана ми интересно какво си учила  Simple Smile .

Честити придобвики на всички, къщи, мебели и всякакви покупки   bouquet !

Кали и аз до 5 октомври как няма да се побъркам не знам Crazy .

# 650
  • Варна
ЕваБ стана ми интересно какво си учила  Simple Smile .
Първо учих две години българска филология, от която се отказах. След това съм учила бакалавърска -  стопанско управление и бизнес комуникации, после магистратурата ми е също стопанско управление... Магистратурата я завърших преди 4-5 години...

# 651
Мацки,тъкмо гледам,че в София има фестивал на балканската скара.Всяка държава(май 7) била приготвила и безплатни изненади.Завиждам на софиянци.Умирам за едни сръбски пържоли.

Манди,мина ли изпита?

# 652
Честит празник на Амини и свекървата на Ава   bouquet
2в1  Hug благодаря, черпя за малката ни именничка и сестричката ми също

Разгледах последните снимки, много сте хубави, Ева, остави си този цвят Simple Smile учениците са много сладки

# 653
Вчера бебе Борис направи 7 мес.Тарторина извинявай за закъснението.Да ти е жив и здрав малкия мъж Heart Eyes

Мимче да са ти живи и здрави именичките.Едната да расте щастлива ,че е кака,а другата-че е мама.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 12:38 от scherifka

# 654
Шери бела вешалица ли ти се е прияла, и аз я уважавам много  Mr. Green.
Кали, съвсем нормално е да качваш килца сега. Щом усещаш бебето всичко е наред.
Аз в отбора на учените - 8 години след средно. И не работя конкретно по специалността.
Мандиии айде ела дай отчет  Sunglasses.
Хайде днес няма ли някой да развее тест...Тарторинка честито!

# 655
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честито на всички празнуващи днес испециално на Амини, на Мимче сладураната и сестричката, свекървата на Ава - да са живи и здрави  bouquet

Мандии от снощи съм стиснала палците  Hug

Тарторинка, да нацелуваш порасналият Борис  Heart Eyes

Ивка дано всичко със свекърва ти е наред  Praynig

Аз следобед съм на преглед, а и разни задачки други за навън имам, но поне гледам, че слънчице има Simple Smile

# 656
  • Инсбрук
Мерси момичета!
Шери не сме още толкова порастнали, на 7 месеца е Wink

Мимче честити именнички  Hug

# 657
Е да де,а смятам от януари doh.Еми ,тури лентичка да не се бъркаме(те не,че сега отчитат лентичките)Връщам се да оправя.

# 658
Честит празник на всички празнуващи, на Мимче именничките, на Амини, на Ава свекито, на всички столичанки, на Перу теста.
Аз днес в духа на цветните сладкиши ще ви почерпя с миналогодишната торта на Василия - днес празнувам една година откакто се записах в темата и 12 години откакто съм мама.

Да похваля кекса- диня, много идеен.
Дидка Мони и виесте много сладки на фото - афтъркекс.
Отивам към кухнята да се приготвям за гости, забравих какво щях да пиша, диагнозата на Ава важи и за мен с всички симптоми.
Хубав ден милички.

# 659
  • София/Стара Загора
Стискайте още...не ни е дошъл още реда....май ще съм към 13.30 ч.ooooh! висим тук от 9.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт