Есента настъпва отдалече, време е за тест със две чертички вече.Мами над 35

• 22 187
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Стара Загора
Честит празник!
Амини, да си жива и здрава и след 8 месеца мама на близнаци!

Благодаря за стиснатите палци...днес нещо съм се спекла за изпита....тръгвам...който може да стиска палци  Hug Hug Hug Hug

# 631
  • София
Стискам палци, Манди!!!
Честито на кой каквото празнува!
Шери, аз учих късно, но нямах деца, само майка на легло... Тя почина след втория ми семестър задочно, не видя внук, но поне ме видя студентка  Crazy
Може като поотраснат децата, както казва Амини  Hug
Слизаме с метрото към центъра днес с малчо и още една мама. Дано не е пренаселено заради празника...

# 632
  • Пловдив
Добро утро и Честито на всички празнуващи!  bouquet

Тоби,честито увеличение...И аз чакам моето,ма...нъцки.Оставам недооценена и т`ва си е Crossing Arms

Манди,успех и от мен!

Шери,ако ти се учи - не се отказвай!Все се намира начин. Wink Моята зълва сега се сети да учи,ма тя е на 30 и е вече с 2 деца/едното в 5-ти другото в 1-ви клас/ и ще и е по-лесно.Аз така и не навих ММ...поне диплома да има,щото нали знаете някъде се иска точно това Confused

Дидка,ти в БГ ли си? Thinking Аз останах с впечатлението,че във вторник трябваше да вършите нещо с тм...или бъркам,че той/заедно/ сте в чужбинско newsm78

п.п. аз също сам даскал по първото си образование,предучилищна педагогика,обаче навремето така и не си намерих работа.Сега от 2г. бившата учителка на Наско от детската ме вика,че не могат да намерят учители,обаче аз вече неща...то трябват здрави нервички Mr. Green ,а и парите са наполовина от това,което получавам сега,нищо че си на 1/2 раб.ден...с кредит пари все си трябват.

# 633
Днес положителния тест на Перуто става на една година  Naughty

# 634
  • Инсбрук
Честит празник на софиянки!
Амини да си жива и здрава и прекрасна мама!

Шери образованието понякога е за собствено самочувствие  Crazy Я виж какво хубаво семейство имаш, радвай им се, че повечето тук сме на поправителен  Mr. Green

Даре как е племенницата?

# 635
  • На остров
Честит празник на София и на всички именици! Амини много много здраве ти желая и догодина да сте 4  Hug !
Дидка и аз съвсем се обърках ти не се ли прибра в Свищов още миналата седмица? Ти от къде си всъшност?
Как помните за теста на Перу   bouquet !
Шери никога не е късно стига да го искаш ! Ето аз в бг съм учила, тук пак уча вече колко години, а съм по голяма от теб. Предучилищната все повече ми харесва и съжалявам, че не я записах. С две думи не се отказвай !

# 636
Честит имен ден на носещите прекрасните имена Вяра, Надежда, Любов и София! Здраве и късмет! Специални поздрави за Амини, и както е казала Уанчето, догодина да са 4-има.
Шери, аз също не мисля, че образованието е признак на интелегентност, тъй като има хора с много повече потенциал от някои завършващи, още повече, че сега у нас ВУЗ-ове под път и над път, качеството - никакво. А като поотрасне Алекс и тръгне на училище, може пък и на теб да ти остане време. Моя роднина на 40 г. записа и завърши Финанси и сега е доволна.
Дидка-Мони, как мина срещата с Патето.
Пиаф, надявам се да не е лудница, все пак е работен ден. Макар че аз лично най-обичам да се разхождам из центъра в почивните, тогава е спокойно, особено ако са няколко празнични, както предстоят - направо се изпразва града.
Манди, от снощи съм стиснала палците и не ги пускам. Да докладваш после.
А пък да ви разкажа нашите снощни преживявания
Скрит текст:
Спим си през нощта, някъде към 4ч. в просъница виждам една сянка до мен и подскачам стресната, решила, че е крадец, но слава богу не държа нож под възглавницата, а тя щерката и обяснява, имало един огромен комар в стаята й, от който я е страх. И цоп - между нас на спалнята. Е, разбира се, отече шанса за сутрешно меренге. Мисля, че се е спекла заради началото на учебната година, цяло лято не е идвала така да се гушка.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 09:34 от Mira_p

# 637
  • Пловдив
Мира, Laughing...тъкмо се чудих кой пропуснах  Wink довечера да наваксате Peace

# 638
Добричко утро!

да се запиша и да хващам по задачи.
Шери, аз два поредни цикъла съм така. Страшно гадене и чуствителност към миризми, светлина. Кошмар. НО за сметка на това съм много спокойна! Представи си как се надъхвам с тези симптоми и съм сигурна и мечтая за огромно ЧХГ, пък то............ #2gunfire  Хормонално трябва да е.
Аз ще подавам, другия месец, документи за нова магистърска степен. 3 семестъра, задочно. Само не съм решила какво точно.
Правих снощи солен кекс. Набързо набърках 5 яйца, незнам колко айрян, бяло и ръжено брашно. Сол, захар, сиренце, бакпулвер. -10минути бъркане и айде във фурната.  Peace
Честит празник на всички и се надявам някой скоро да се похвали, да не мине капо темата.

# 639
Добро утро и честит празник на всички празнуващи, и най-вече на именниците, нека бъдат живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet Много го обичам този празник, събира и любовта, и надеждата, и вярата в себе си, най-важните неща в живота ни!

# 640
Честит празник - на именници и софиянци (заедно и по отделно  Joy)!
Амини специално и на теб честито! Всичко хубаво да е пред теб/вас - догодина пълна къща и много радост!
На Фокси честити придобивки, на Ината бебешко легло, на Ививката бебешките покупки и на Тоби повишението.
Вчера си ви четох, но нещо не съм в кондиция.Много съм уморена вечер, трудно напасвам новия режим покрай училище. До 23.30 съм подвързвала учебници  ooooh!
Днес моята свекърва става на 70г. Пожелавам й да е здрава, с добър дух и с достойнство да посрещне следващата годишнина.Както каза скоро майка - нека сме здрави докато сме живи.Ще празнуваме в събота и ще ви почерпя по-късно с торта, че не не съм я почнала още.
Аморе страшен кекс - весел и разсънващ  Laughing
Мира п трябва да намерите начина, къде с мързел, къде с изобретателност (скоро пробвахме с мм малката баня -   Crazy тясно е за хора като нас, щяхме да се издушим, ама пусто мерак и будни деца  hahaha)
Честита година от благата вест на Перу!
Танзу страшни цени обади, дано си струва изработката.Ама нали кеф цена няма, действайте. Може ваната до прозореца - кеф две в едно  Joy
Мандииии, стискам душо, няма да се даваш на изпитващия!
Днес се оциклих, пак след прилично закъсненеи  Tired Ще ударя едно бърбънче и ще чакам да ми мине  Crossing Arms
За Дарето и който иска също, обещах рецепта за туршия
Скрит текст:
С АСПИРИН - за 1 буркан
какъвто искаш зеленчук, целина, бахар, ч,пипер на зърна, чесън
1 ч. л. сол
2 с. л. захар
2 счукани аспирина
1 кафеена чашка ябълков оцет

С ГОРЕЩА МАРИНАТА
сол на вкус при омачкване на нарязаните зеленчуци + 3-5 с.л. в маринатата
1 л вода
1 ч.ч. оцет
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
това е за около 1 зелка, 1 гл.карфиол, 4-5 моркова, 4 глави чесън, 2 връзки копър, целина, дафинов лист 2-3 листа.
Маринатата завира и се поливат зеленчуците докато е гореща.
Може да се държи 3 дни на топло и да се яде веднага, но после се държи в хладилник.
Може и да се слагат в буркани с винт и горещи се обръщат докато изстинат и хлътне капачката.

САМО СЪС СОЛ
слагаш какъвто искаш зеленчук, допълваш с вода съда.После отсипваш водата, слагаш сол на вкус - яко опитвам и никога нямам мярка.Връщаш в съда и чакаш да стане. На топло по-бързо, на студено - за Коледа  Wink.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 10:05 от _Ava_

# 641
Честит празник на всички!  bouquet
Манди, късмет с изпита и никакво шашкане  Hug

# 642
  • Варна
Добро утро!
Манди, успех!
Относно ученето,
Скрит текст:
страха е само преди да започне човек. После и пари се намират и време. Аз последното си учение го изкарах работейки, без да мога да ползвам нито ден отпуска, с майка на химиотерапия... Преди да започна си мислех, че няма да имам време, че е скъпо, че вече не мога да уча и запомням... Но се справих. Колежките ми бяха на по 20 и една-две, а аз с повече от десет години по-голяма. Но се вписах идеално и дори си намерих компания... Пак бих се хванала ако нещо ме вдъхнови... А това, че няма реализация... то не е задължително реализацията да е точно тази, която си учил...
За учителската професия сте напълно прави. Днес прочетох една дискусия за онази хубавата учителка от миналата година... Обсъждаше се, че била "твърде секси за учителка"... Аз пък бих се радвала такава жена да е за пример на детето ми отколкото която и да е чалга певица...
Скрит текст:
Перу! На Вяра, надежда и любов е хубав ден за положителен тест явно... Да ти е жив и здрав резултата от този тест!
Ава, да е здрава наистина свекърва ти и да може живота, които й е писан да го изживее пълноценно.
Да се отчета за пиперките бюрек. Станаха превъзходни! За пръв път ми се получиха. Предишните ми опити бяха по-скоро миш-маш. Този път взех рецептата от сайта на Йоли и я изпълних много точно. Тя препоръчва плънката да се сгъсти предварително на котлона. Много сполучливо.
Кали! Зачезна някъде...
Кей, разкажи как е Димана...
Жането сега е заета с Лиза, ама ако остане малко време...
Хайде хубав ден, момичета, от мен!

# 643
Честит празник и от мен!
Живи и здрави да са имениците ни! Simple Smile

Шери, и аз мисля, че никога не е късно за обучение! Виж ме и мен! Още тая надежди, че най-накрая ще си завърша образованието. Wink
Манди, хайде дано се похвали, че си шофьорка! Успех!
Ава, да е жива и здрава и твоята свекърва! С нетърпение чакам тортата.

Аз моята до никъде не съм я докарала, а нямам много време...

Ние днес бяхме на спортен празник в училището на Сава. То мероприятието продължава през целия учебен ден, но ние останахме само до обяд, хапнахме заедно  и аз потеглих към къщи, а ММ отиде да прибере колата ни, че трябваше да я остави в сервиза на продавача за едни фолиа, които трябваше да налепят по стъклата.
Много приятно мероприятие се оказа спортния ден, аз до сега не бях ходила. Ама голяма жега също така, а и ходих пеша в двете посоки, та се поизморих. На всичкото отгоре сега установих, че съм си изгубила едно диамантче от брачната халка... Миналата година ММ си загуби цялата халка, сега аз камъчето, знаех си аз, че е време за нови. Wink

# 644
Шери разбрах от какво ти е лошо - диагноза, малко рано проявяваш симптомите  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт