Изчерпан яйчников резерв

• 324 809
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Пловдив
От две години по препоръка на Денис пия Витамин Д - Healthy Origins, Vitamin D3, 1,000 IU х 2 капсули на ден. Simple Smile

# 1 291
Не е ли много? Следиш ли го редовно? Знам че имаш дефицит, но така нама ли опасност от предозиране?

# 1 292
  • Пловдив
Оооо нищо не знаеш:smiles:SmileSmile
Първата опаковка не бях довидяла и съм поръчала от 10000 Rolling Eyes
и си пия по 2 капсули на ден:flushed:FlushedFlushed
Добре че се усетих на първия месец , по друга причина . Тогава отидох да го пусна и беше 400 при горна 150.
Та.... да ... научих се да го следя.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 11:53 от casablanka

# 1 293
От слънцето не успяваш ли да си набавиш достатъчно? И моя Вит Д е нисък, но това става в годините в които не се излагам на слънце и не ходя на плаж. Като направя една почивка зимата някъде на топло и всичко се оправя.
Така че наблегни на почивките през зимния сезон Simple Smile. Да ще ти препоръчам дестинации.

# 1 294
Kris80 това са 10 капки Вигантол на ден, пиеш го всеки ден така, едно шише стига за около 40 дни изпиваш го така, а следващото шише пиеш по 5 капки

Bubastet много е важно как точно го пиеш и с какво за правилното му усвояване.
Пие се след обяд като 2ч.преди и след него не приемаш никакви добавки, а вечерта пиеш задължително 250мг. Магнезий той подпомага усвояването на Витамин Д и ти гарантирам резултат, при мен ефекта е на лице още след 20-тия ден.
Благодаря ти, pepita5, oказва се обаче, че доста хора не успяват да качат витамин Д. А Денис беше писала в темата за добавките да се пие до макс. 15-16ч00, не по-късно,за да не се разбута съня, ако не бъркам...

# 1 295
Здравейте кожата ФСХ-10,ЛХ - 14,Естрадиола - 36,АМХ - 1,30,възможно ли е да има хубава яйцеклетка и дали има смисъл да пробвам с инвитро с моя яйцеклетка, или просто съм за донорска, защото хормоните са на горната граница, много се притеснявам дали след стимулация ще има да никой не може да ми даде гаранция но все пак може ли да кажете и вие как ви се струват, хормоните

# 1 296
Благодаря ви момичета за бързите отговори.
Аз пия магнезии, но не знаех, че трябва да е вечерта ...
До към 15.00ч пия витамин Д ( на вигантол,  слава Богу качвам от него ) и заедно с него магнезии
т.е да продължавам ли така или да пия магнезия вечерта?

# 1 297
Здравейте кожата ФСХ-10,ЛХ - 14,Естрадиола - 36,АМХ - 1,30,възможно ли е да има хубава яйцеклетка и дали има смисъл да пробвам с инвитро с моя яйцеклетка, или просто съм за донорска, защото хормоните са на горната граница, много се притеснявам дали след стимулация ще има да никой не може да ми даде гаранция но все пак може ли да кажете и вие как ви се струват, хормоните
Каква донорска яйцеклетка при АМХ 1.30? Имам познати забременели с АМХ 0.6. А и този месец може да са ти по-високи ФСХ и ЛХ, а другия да са с нормална стойност. Blush

# 1 298
Каква донорска яйцеклетка при АМХ 1.30? Имам познати забременели с АМХ 0.6. А и този месец може да са ти по-високи ФСХ и ЛХ, а другия да са с нормална стойност. Blush
Проблема е че един доктор каза че с тия стойности на ЛЙ, ФСХ са много високи и това означава че няма качествени яйциклетки и нямало смисъл от стимулация, Благодаря много за отговора

# 1 299
Проблема е че един доктор каза че с тия стойности на ЛЙ, ФСХ са много високи и това означава че няма качествени яйциклетки и нямало смисъл от стимулация, Благодаря много за отговора

Защо не потърсиш второ мнение ?
Нямаше ли изискване преди време за FSH да е под 15 при кандидастване по Фонда, забравила съм вече.

# 1 300

Защо не потърсиш второ мнение ?
Нямаше ли изискване преди време за FSH да е под 15 при кандидастване по Фонда, забравила съм вече.
Преди време по фонда беше ФСХ до 12,сега е АМХ от 0.5,имам предвид че дали с тия хормони при една евентуално стимулация на дълъг протокол може да има хубава яйцеклетка

# 1 301
andonova83,аз стартирах стимулация с фсх-13 и амх-1.00. Имах 4 яйцеклетки от тях се развиха два бластоцита, които след ПИД бяха генетично здрави. От трансфера на единия имам дъщеричка! Опита е в Турция, в България преди това имах неуспех.

# 1 302
Каква донорска с тия хормони!? Опитай поне веднъж, два пъти стимулиран с твоя, после и на спонтанен, ако не стане стимулиран и чак тогава мисли за ДЯ.

# 1 303
Благодаря ви много момичета успокойх се малко че имам шанс за хубава яйцеклетка

# 1 304
ФСХ е изключително динамичен хормон.
Мисля, че АМХ е по-показателен за възможностите на яйчниците. Била съм на консултация при др.Калчев и доц. Конова.
Втората не е гинеколог, но работи в репродуктивна клиника. И двамата обърнаха повече внимание на стойностите на АМХ.
При мен двете показваха коренно различни неща: при ФСХ - 12,4, АМХ беше 3,81

Общи условия

Активация на акаунт