Две чертички през септември значат ЮНСКИ бебчета засмени, сбъднали мечти големи

• 35 013
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Здравейте и от мен! Присъединявам се към вас. Имам едно юнче, реколта 2014 г., сега живот и здраве ще имаме още едно, с термин 4 юни. Не беше планирано и още свиквам с мисълта, но щом е станало, няма да го върнем Simple Smile Все още не съм ходила на лекар, мислех да изчакам 8 седмица, да е сигурно, че ще се чуе сърце, но съм с миома от миналата бременност  и другата седмица съм на преглед. Успешна бременност и пухкав финал на всички!

# 91
Здравейте и от мен! Присъединявам се към вас. Имам едно юнче, реколта 2014 г., сега живот и здраве ще имаме още едно, с термин 4 юни. Не беше планирано и още свиквам с мисълта, но щом е станало, няма да го върнем Simple Smile Все още не съм ходила на лекар, мислех да изчакам 8 седмица, да е сигурно, че ще се чуе сърце, но съм с миома от миналата бременност  и другата седмица съм на преглед. Успешна бременност и пухкав финал на всички!
Добре дошла! Нашето диване също е реколта 2014,ноемврийче и с таткото сме в шок , но дано всичко е наред. Най-вероятно ще бъде доста трудно , но искренно се надявам да се справим. Аз си запазих час за 22ри, струва ми се много далеч,но за мойта док.чак за тогава има свободен ,а и ми се иска да се види всичко не като миналия път ,така че ще стискам зъби.

# 92
  • на пясъка при черупките от миди
Нещо полезно за вас бремелинки:
http://smart.dir.bg/dnes/news/20208393/

# 93
  • София
Днес малко се изморих повече и сега докато слагах малката да спи вече едва стоях права. Позаболя ме и коремчето дори. Май ще трябва да намаля темпото. А някой от вас вече обзаведе ли се с гадене?

# 94
Здравейте отново. Гаденето е неизбежно. Аз и с двете бременности не съм повръщала нито веднъж, но пък се чувствах като парцал. Сега ми става гадно само като съм седнала, иначе не им се давам на типичните симптоми. Simple Smile Внимавайте с вдигане на тежко, наистина много болки се получават от това, а и стреса и натоварването не са за омаловажаване.

# 95
Ехааа,ставаме повече! Добре дошли! За гаденето - много съм щастлива, че засега отсъства!Това ми е първа бременност и си мислех, че понеже с цикъла почти всеки път ми става зле за ден-два заради хормоните, че и сега ще стане така, но съм много добре, активна, единствено имам по малко придърпване ниско в корема, и по-лесно ми се завива свят (изключвам болезнените гърди, те май вече са неизбежни  Grinning ). Пожелавам на всички лека и вълшебна бременност! ( :

# 96
  • Русе
Чук чук! Приемате ли нови членове?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На 02.10.2015 г. видях заветните  EFP
Все още съм в шок, защото не очаквах да се е получило. Първата ми бременност завърши със спонтанен аборт в 12 седмица. След 6 мес. забременях отново и имам син на почти 6 години. От 3 год. правим опити за бебче, направила съм всевъзможни изследвания, смених трима доктори. Първия каза, че всичко е ок и няма причина да не забременея, втория каза, че има поликистозни яйчници и ще стане много трудно без инсеминация, третия ми следи три поредни месеца овулацията и заключи, че фоликулите ми не се пукат и ме прати на инвитро. Тогава тотално се отказах от мечтата си. До този момент следих чинно дните, стоях в вдигнато крака на стената с часове и все тая. И така до септември месец - теглих една майна на всичко, започнах нова работа и спрях да правя всички ритуали.  И то взе, че чудото стана, странно, но факт!
Все още не е страх да се зарадвам, с тоя мисет, много трудна втора бременност, все съм на тръни. Към момента нямам никакви симптоми, не ми се гади, не пишкам често, не ям повече от обикновеното. Може би имам само една лека тъпа болка от време на време ниско долу, дано отмине Simple Smile
 Преди два дни видяхме 4 мм точица, на 21.10 се надявам да чуем пулс и да се поуспокоя. За сега ще ги ходя на работа, въпреки, че почти през цялото време съм права. Към края на месеца ще му мисля.
Благодаря, че ме изчетохте! Дано всички се радваме на пухкави   ylinfant на лято!

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 08:43 от Viki&Niki

# 97
  • Варна
Viki&Niki, толкова е прекрасно...понякога, когато човек спре да мисли и да се концентрира само върху това и нещата се случват  Crazy Лека бременност от мен и ще стискаме палци всичко да е наред... Hug

# 98
Добро утро,мамчетаа. Как сте?
 Групичката ни започна да нараства , добре дошли на всички. Дано всички е наред и всички заедно стигнем до юни месец. И едни сладки и пухкави бебоци накрая. baby_neutral

# 99
Viki&Niki, толкова е хубаво да има бебчета! Страхотно е това, което пишеш, наистина в момента, в който престанеш да мислиш и да се притесняваш, нещата се получават!!!
Стискам палци абсолютно всичко да е наред.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз все още не съм ходила на преглед, записах се чак за 23.10. Доста е далече датата, но незнайно защо, аз съм много спокойна. Може би защото ми е втора бременност и не съм имала каквито и да било проблеми. Надявам се като ида на преглед вече да се види сърчицето и нещата да си тръгнат по план график.
Засега не повръщам, от време на време се усеща гадене, но не е фатално. Но как ми се спиииииии, леле, влача се като парцал...  Confused

# 100
  • Русе
Здравейте! Аз все още не се чувствам бременна. Не ми се гади, нищо не ме боли и т.н., но аз и с предната бременност бях така. Дано пак ми се разминат "екстрите" с гадене и повръщане. Малко се притеснявам като вдигам бъдещата кака, че е почти 12 кг, но няма как, още си е бебе и си ска носене и гушкане. Освен това този път, като не сме планирали  номер 2 започнах късно фолиевата киселина, дано не е проблем...Хубав ден на всички!

# 101
Има ли бъдещи мами от Пловдив? Питам за да получа съвет,към кой гинеколог да се ориентирам.Това ми е втора бременност,но с първата не съм била в България и сега съм малко не ориентирана на къде да се насоча.Ще съм ви благодарна за съвети  Simple Smile И аз,като повечето от вас все още не се чувствам бременна,което малко ме плаши,защото предишната ми бременност беше придружена с гадене,липса на апетит,умора и повръщане почти до 4 месец,а сега съм 4 седмица и 5 ден и все още нямам никакви признаци newsm78 Надявам се само всичко да е наред и за в бъдеще да съм спокойна и здрава бъдеща мама  Simple Smile

# 102
  • София
Повече почивка му е цаката. Ама с още едно детенце трудно се получава. Ще се моля всичка да е наред и ще почивам при всяка възможност. Оставила съм домашните ангажименти на заден план с изключение на приготвянето ня нещо топло и прясно за малката Simple Smile)) Другата седмица ще се надявам и аз да чуя сърчице. Има ли други мами живеещи в чужбина? А група във ФБ има ли?...Гледам че се обсъжда и аз да не пропусна хихи

# 103
  • Пловдив
Аз съм от миналогодишната тема. Както се вижда "съкровището" е на почти 4 месеца. Понеже сме в Пловдив и аз също миналата година много се колебаех за лекар да кажа:
1. Аз бях само по ЗК при д-р Петрова в Селена. Доволна съм, но трябва да отбележа, че бременността ми беше безпроблемна. Селена се намира в Смирненски, защото за мен и локацията има значение.
2. Има майки доволни от д-р Бабаков. Намира се на кръстовището на бул. 6-ти септември и Копривщица /прелеза/.
3. д-р Бачуров е популярен, но той май много настоява той да води раждането при бременности, които той е следил, което значи раждане с избор на екип.
Аз родих в Окръжна болница нормално без избор на екип и съм много доволна от лекарите и всичко.

# 104
  • София
Чук чук! Приемате ли нови членове?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На 02.10.2015 г. видях заветните  EFP
Все още съм в шок, защото не очаквах да се е получило. Първата ми бременност завърши със спонтанен аборт в 12 седмица. След 6 мес. забременях отново и имам син на почти 6 години. От 3 год. правим опити за бебче, направила съм всевъзможни изследвания, смених трима доктори. Първия каза, че всичко е ок и няма причина да не забременея, втория каза, че има поликистозни яйчници и ще стане много трудно без инсеминация, третия ми следи три поредни месеца овулацията и заключи, че фоликулите ми не се пукат и ме прати на инвитро. Тогава тотално се отказах от мечтата си. До този момент следих чинно дните, стоях в вдигнато крака на стената с часове и все тая. И така до септември месец - теглих една майна на всичко, започнах нова работа и спрях да правя всички ритуали.  И то взе, че чудото стана, странно, но факт!
Все още не е страх да се зарадвам, с тоя мисет, много трудна втора бременност, все съм на тръни. Към момента нямам никакви симптоми, не ми се гади, не пишкам често, не ям повече от обикновеното. Може би имам само една лека тъпа болка от време на време ниско долу, дано отмине Simple Smile
 Преди два дни видяхме 4 мм точица, на 21.10 се надявам да чуем пулс и да се поуспокоя. За сега ще ги ходя на работа, въпреки, че почти през цялото време съм права. Към края на месеца ще му мисля.
Благодаря, че ме изчетохте! Дано всички се радваме на пухкави   ylinfant на лято!

Здравей, може да си пуснеш пакет генетични за тромбофилия. Понякога трудната бременност и миседа може да имат една причина. Ако е така, с терапия увеличаваш шансовете.

Общи условия

Активация на акаунт