Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 40

• 64 077
  • 742
  •   1
Отговори
# 630

Какво мислите за марка на дивани Честърфийлд и French Provincial Baetz Brothers ?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 23:19 от Анонимен

# 631
  • София
Този Ретрограден Меркурий няма ли край  #Crazy
И аз това се питам.

Не мисля, че Suede е груба. Нека не бъдем и ние.
Само аз и само когато се постват изявени кичозни неща на българското мебелотворчество  Mr. Green

Ти критикуваш кича? Имаме новина!

# 632
Ми бързо да трия тогаз Wink

И да не дрънкам само глупости днес - Rooms That Say "Fall":
Скрит текст:

# 633
  • Варна
Този Ретрограден Меркурий няма ли край  #Crazy
И аз това се питам.

Не мисля, че Suede е груба. Нека не бъдем и ние.
Само аз и само когато се постват изявени кичозни неща на българското мебелотворчество  Mr. Green

Ти критикуваш кича? Имаме новина!
Изнанадващо, нали?

Страхотна гама

# 634
Абе, какъв е този ретрограден Меркурий, с когото се оправдават и обвиняват във всяка тема?

Малко извън темата:
Някой има ли миялна Hotpoint Ariston, която да е започнала да мига с "грешка 11"? Чета в нета разнопосочна информация каква би могла да е повредата и съответно поправката. Чудим се да викаме ли техник или направо да я сменяме. Някой има ли опит каква точно повреда е това?

# 635
  • На брега
Прави сте, че по случай ремонта трябва да се въоражим освен със солети и еднократни прибори, и с търпение и добро настроение, иначе започваме да вием срещу пълната луна Mr. Green.

ehopepi, като спомена за стълбището и се сетих, че попаднах на много интересен парапет.

Ти за гранитогрес питаш- аз за парапет ти отговарям... Тече една луда комуникация днес Crazy.
В темата за строителство и ремонти обсъждаха покрития и изглед на вътрешни стълбища. Показваха се доста снимки и се споделяха впечатления, ако ти е от полза споделеното от момичетата там.

Една съфорумка планираше да направи плота или гръбчето на черно-бялата си кухня с гранитогрес Рубик и според мен ще стои много добре и ще обединява цветовете на горните и долни шкафове. Не съм го виждала на живо, но ми допадна геометрията на дребните му черно-белите детайли.

ПП Открих я онази лампа от Планет Деко. Сега другата, немската телената за 52 евра ми се струва направо без пари Simple Smile))

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 23:05 от NovaTema

# 636
  • София
  На Богиня браво и за усета, и за неуморността, и за менюто; и за възможността да го изпълни и сервира така добре и с лекота!

Барба, аз от този сайт си ремонтирам уредите у дома като се наложи  Mr. Green

# 637
  • софия
Не пише ли в книжката какво значи тази грешка?

# 638
птица ах тоя жълтия таванннннн  newsm76

Barefoot ако ходите в Аржентина гледайте да тръгнете с здрави куфари , че да не се връщате със "саковете на Гълъбин"  Joy Това естествено в кръга на шегата ! В Аржентина е много хубаво - малко е страшничко в някой от кварталите на Буенос Айрес  , ама то във всеки град си има такива места . Веднага бих емигрирал там - даже съм си избрал и къде да се настаня Grinning

# 639
  • Sofia
Специално за любителите на хексагонали:
Горещо от изложението в Болоня

Това ще да е хита тази и догодина...
Днес около десет хиляди пъти ми спира дъха при вида на италианския дизайн! Велики!
Повече снимки - като се върна.

# 640
Едно време си мечтаех за чергарски живот...сега като видя куфар и ми става лошо. Така, че внимавайте -понякога мечтите се сбъдват. Имаше моменти в които се прибирах само да сменя куфара. Даже вече не зная къде е домът ми, а и детето взе да се бърка.... След малко повече от месец летим за Хавай, че скоро не сме почивали. Изтървавам пътуването до Австралия, че шефа ми ще получи удар  Mr. Green, а е готин пич и не заслужава.
Преди Хаваи трябва да сме свършили със сайдинга...мъжа ми каза щял да ми го брой за коледен подарък (няма идея че съм си избрала друг, всъщност други-за едното коментара беше" ама ние имаме същия супник в къщи, разбирай в някой от къщите в Бг- мъже.
Идеята ми за меню за партито рухна, само като чу желе от халапино и отсече -не става. И от идеята за сандвичи също не беше приета, та сега се налага да вадя "манджи" от ръкавите си.
Пиша по нощите, а имам да шия туту....поне нямам да боядисвам, че и това се е случвало  Twisted Evil

# 641
Хайде няма нужда от драми.  Stop Нищо никъде не ме е смутило, още повече пък твоята кухничка. Честно казано изобщо не ме интересува какво от кого си копирала.
Щом нея не я притеснява, не виждам чак мен пък какво трябва да ме.  LaughingПитаха ме, показала съм. Като не искаш да ти гледат снимките и да сравняват, намират прилики, та чак да се обиждаш - не публикуваш. Лесно е.   bouquet

Много грозно изказване, да не кажа друго.

Гадамер също е публикувала/по ваши думи, като не искаш да ти гледат снимките не публикуваш/, а освен това винаги е показвала на всеки в детайли кухнята си, давала е информация за всичко и се е радвала за околните. 

Много странна динамика има в тази тема, затова и според мен много хора не пишат, а само четат.

# 642
Например (абсолютно същия модел, но в бяло и черно или тъмно сиво, не виждам добре):
http://www.msistone.com/images/gallery/Bathroom-0073.jpg
О, Пепси, според мен това са съвсем други плочки, които много ми харесват Heart Eyes

Пак с моите въпроси... Птица ако може да не ме кълве много. Та това с коридора съм го замислила, но има стълбище за 2-я етаж,което е хем стръмно, хем плитко...та как да стане според вас? Ако е гранитогрес може да се пързаля, чудя се още...Ема, Птица дайте съвет.
Моите стълби на село са дървени. Теракот за стълбище определено ме плаши.
Напълно подкрепям Птица за дърво, ако има възможност разбира се.

Контеса, къщата се използва само уикендите през лятото.

# 643
  • Варна
Боги май ще крадна масичките с малко по различни размери  Embarassed

# 644
Много странна динамика има в тази тема, затова и според мен много хора не пишат, а само четат.
...

Да

Общи условия

Активация на акаунт