Забременели след инвитро - тема 14

• 44 338
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Ех, момичета, като чета хубавите новини - много положително се зареждам. И аз утре съм на втора ФМ при д-р Михова. Стискайте палци всичко при мен да е наред и да не се налага да правя амниоцентеза, че нещо ме е страх.
Добре дошли на новите мами. Изведнъж се появиха няколко, което е прекрасно. Явно ин-витрото помага на много жени.
Наскомими, радвам се, че при теб всичко е наред. Честити розави гащи. Лека и безпроблемна до края. А д-р Начев не ти е вдигнал, защото е в чужбина. Аз му се обаждах преди няколко дена, защото исках да си съчетая утрешния преглед с преглед при него, но, уви, няма да го има.
Цвети, браво и на теб.

# 601
Естлар, и аз се развълнувах от твоя пост.
 Hug
Твоят успех ми вдъхна първия кураж, че и  аз мога да успея.
 Heart Eyes bouquet

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 21:56 от Анонимен

# 602
  • Бг
Наскомими, честити розови гащи Simple Smile. За ендокринолог бих ти препоръчала д-р Елена Батаклиева, работи в ДКЦ-то на Понеделник пазар.

# 603
  • София
Мойто момиче на третата ФМ в 29 гс. беше 1900 гр., заради ГД.

Наскомими, честита девойка  Heart Eyes Ендокринолог ти препоръчвам с две ръце др. Начев. Цяла бременност лежах и само му се обаждах по тел. или ММ ходеше при него с документите. Непрекъснато му звънех с резултати от КЗ и отделно съм с изрязана ЩЖ и следехме непрекъснато ТСХ и дозите на еутирокса. Изключително съм му благодарна за отношението и професионализма.

Фолиевата киселина я пих до края на бременността, 3х1 т. мета. Подобрява усвояването на желязото. Също така пиех Биозин мама и през цялото време хемоглобинът ми беше 130-140.

# 604
Наскомими, честити розови гащи Simple Smile. За ендокринолог бих ти препоръчала д-р Елена Батаклиева, работи в ДКЦ-то на Понеделник пазар.
Наистина много добра лекарка

# 605
  • Пловдив
Мойто момиче на третата ФМ в 29 гс. беше 1900 гр., заради ГД.

Наскомими, честита девойка  Heart Eyes Ендокринолог ти препоръчвам с две ръце др. Начев. Цяла бременност лежах и само му се обаждах по тел. или ММ ходеше при него с документите. Непрекъснато му звънех с резултати от КЗ и отделно съм с изрязана ЩЖ и следехме непрекъснато ТСХ и дозите на еутирокса. Изключително съм му благодарна за отношението и професионализма.

Фолиевата киселина я пих до края на бременността, 3х1 т. мета. Подобрява усвояването на желязото. Също така пиех Биозин мама и през цялото време хемоглобинът ми беше 130-140.

Д-р Начев от София ли? Ами вчера му звънях няколко пъти докато още бяхме в София, но не ми вдигна. Бил в чужбина. Засега се записах при д-р Боян Нончев от Пловдив за понеделник. Влезе ми в положение и ме записа толкова бързо,а знам, че при него е фул. Ще проверя сега при него, защото ние сме половин доктори вече и ако нещо ме съмнява, ще потърся още едно мнение.
Тази нощ не съм спала от вълнение. Не мога да повярвам, че се случва! След толкова години опити и разбити надежди се бях отчаяла...А ето че Бог чрез ръцете на прекрасната д-р Персенска ме дари с най-красивото момиченце, което съм длъжна да пазя и сега ако има някакъв риск за принцесата ми, ако трябва ще пообиколя лекари, докато поне двама не застъпят едно и също мнение.
Целувки за прекрасно събуждане и още по-прекрасен уикенд.

# 606
  • София
Наскомими, за него става въпрос. Той от време на време зачезва за по няколко дни в чужбина, явно си уцелила такъв момент.

# 607
Здравейте момичета! Лека бременност ви пожелавам!  Аз също съм майка на близначета от АРТ. Писах и в друга тема, но да споделя - моя близка по ред причини не може да направи в скоро време пореден опит за така мечтаното детенце, а се е презапасирала с фраксипарин от 0,4. Разполага с 10 кутии,  със срок на годност - м.03.16г., м.08.16г. Ако на някоя от вас ще влезне в употреба тя ги предлага срещу 22.00лв за кутия от 10 броя.  Момичето е от Пловдив.  Пишете на лични, за да Ви дам координати!  Предварително Благодаря! !!

# 608
Здравейте, момичета! До кога се пият лекарствата след трансфера(естрофен, утрогестан, медрол)?

# 609
До към 12-та седмица. Разбира се, ако няма показания за продължаването им.

# 610
Имам и още едно питане: Понеже се записах на ЖК по здр. каса в родния си град (само заради болничните), но иначе предимно ще се следя в Надежда, нужно ли е гинеколога по здр. каса да знае че бременността е от инвитро или не? И Вашият първичен болничен колко дни е бил - 14 или 30 дни?

# 611
  • Пловдив
На мен естрофема ми го спряха в 8-ма г. с.
Относно ЖК по-добре да кажеш, да знаят, за да имат предвид, но пък понякога обикновените АГ почват да се правят на големи разбирачи и да се месят. Но пък ти нали ще си ходиш на частни прегледи всеки месец, така че няма да обръщаш внимание. Така че все пак аз лично бих казала.
Успех!

# 612
Здравейте, момичета. Днес мина и моята втора ФМ. Потвърдено е - момченце. Д-р Михова ме гледа внимателно и ми обяснява. Нищо притеснително не видя - сърце, мозък, пръстчета, носле, кости - всичко в норма. Това малко ме успокои. Сега се чудя дали да не направя още един преглед при д-р Стратиева и тогава да реша какво ще правя с амниоцентезата. Но днес повече няма да мисля.
Естлар, би ли поставила срещу имено ми син щъркел stork-boy

# 613
Поздравления на всички за прекрасните резултати от прегледите, както и на всички нови бременелки Hug Късмет и здрави пухчовци на термин желая Simple Smile

Момичета, добре е някой да се престраши и да поеме щафетата с темата от Естлар, докато тя още стиска бебчо Simple Smile Мисля си, че е по-добре да е някоя бъдеща мама с термин поне Фев или Март 2016, за да не се правят постоянно смени.
Аз бих поела, но съм вече 31 седмица и ще бъде за около месец и половина Embarassed

Какво ще кажете, има ли желаещи? Simple Smile

# 614
Тъй като нямаше доброволци, както заплаших, си избрах такива. Амини се съгласи да поеме темата, за което съм много благодарна. Ще се върне в стария облик без шарениите, но мисля, че всички държим повече на списъците.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт