Забременели след инвитро - тема 14

• 44 305
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Mierin, да направим "заменка"?  Laughing

# 46
  • СОФИЯ
Mierin, да направим "заменка"?  Laughing

Готово  Heart Eyes Hug Hug

# 47
  • При вещиците
Иви,тези болежки може да са от всичко. Аз само тичах при док при такава болка но не се оказа шийката. Както са ти казали и други момичета, това може да ти каже единствено лекар. Иначе има майчета, които правят серклаж в 12гс.
Флаийнг, аз се прибрах в БГ в 29 гс и тогава направо говорих с док и ме записа в списъка първа за тази дата Wink Ако бебка реши да излиза по-рано е друг въпрос.
Аз съм се обзавела с гъби и ми предписаха 3 глобули Гино-Дактарин. Утре ще ходя за ПКК да видим как е хемоглобина.

# 48
Ние решихме с док на коя дата да ми е секциото в 34 г.с. До тогава се борехме бебетата да не тръгнат да излизат сами  Laughing Слава Богу за момента удържам фронта !

# 49
Естлар, ако може и мен да ме включиш в списъка на темата. Термин 02.04.2016 год.
Пляс-мляс, сметнах го така, както ти ми обясни. Благодаря

# 50
Ето ме и мен. Хоп Simple Smile
Днес си мислех как лети времето - ето вече съм 19 седмица и преполових пътя до финала.
И аз си чакам с нетърпение поредната ФМ, обичам дълги и обстойни прегледи, зареждат ме позитивно и трайно Simple Smile))

# 51
Да се запиша и аз в темата, че сигурно Естлар ще ни записва на първа страница с бебе скоро  Praynig.

Лили, дано ги изтрепете гъбичките от раз  Peace.

Миерин, честит ти розов щъркел  Hug. Ние също се бяхме настроили за момче първия път, но съм толкова щастлива, че имам тази прекрасна дъщеричка, че не мога да си го представя по друг начин. Сега ми е малко странно, че ще имам син  Crazy.

Как добре ви разбирам за притесненията за шийката и т.н  ooooh!. Минават като се роди бебето доносено  Simple Smile. Аз съм с контракции от рано, не приемам магнезий. В 20 г.с. шийката беше 4.1 см, в 25 г.с. 3.3 см, а в 32 г.с. имах 2 см разкритие даже. Ето ме сега в 37 г.с. все още бременна. Утре ще мерим да видим дали имам повече разкритие, но вече няма опасност за бебето и е добре дошло, ако реши, че му е време  Heart Eyes.

За гърдите - миналия път не съм мазала с нищо предварително и си ме болеше доста в началото и рани си имах. Сега също не мажа, а го имам крема на Лансинох, чудя се какво чакам, по-добре да опитам, поне няма да навреди.

Успех на многото мами с първа ФМ, доста бебчета се очертават късно мартенски и начално априлски  Hug.

Цвети, да разкажеш след втората ФМ утре  Hug.

# 52
Ооо, Ниана не остана при теб  Hug
Ние назначихме датата към 31 седмица, но доста далеч напред.
Болки странни и аз имам понякога много ниско сякяш в мехура, чувството сякяш ток или все едно слагат катетър, много кратки и остри. Питах дали може да е от серклажа, но ми казаха че ако е от него ще има кървене.

# 53
  • СОФИЯ
Аз съм се обзавела с гъби и ми предписаха 3 глобули Гино-Дактарин. Утре ще ходя за ПКК да видим как е хемоглобина.

Лили и аз така но доки не ми изписа нищо  ooooh! ooooh! ooooh! Това е при ЖК-то а аз там ходя само за болнични. Като каза да ми пуснел и микробиология се съгласих. Обаче не знам дали е правилно или не но така да си стоя с тия гъби  newsm78 #Cussing out Утре съм си при моята доки и ще я питам какво да правим.

# 54
  • При вещиците
Грация, днес се бях замислила за теб. Чакаме те скоро с бебока.
Сега октомври пак има бум на бебчета. Само живи и здрави да се родят.
Миерин, май лекарите вече не се стряскат толкова от гъбите. На мен това ми е първия секрет след като забременях, но док реши като ми е запускала всичко за секциото, да пуснем и секрет. Аз нямах оплаквания.
Ликоко, вече сте картофче. Поздравления. Утре на нас ни е смяна на плодовете.
Изитми, и мен бебка ме рита някъде все едно ме хваща ток и ми се припишква за стотица от секундата.

# 55
  • Варна
Ликоко, вече сте картофче. Поздравления.

Да,  ама сладък картоф. Туй чудУ не го знам как изглежда и сега не знам как да си представям бебо...  Rolling Eyes

# 56
diamanda благодаря малко се успокоих за този антибеотик, какво да се прави и това трябва да мине. Момичета бихте ли ми казали но кога ЖК-то прави първите изследвания , защото до сега нищо не ми е назначавала и се чудя кога ще са, дали не им е време вече.

# 57
  • Бг

Да,  ама сладък картоф. Туй чудУ не го знам как изглежда и сега не знам как да си представям бебо...  Rolling Eyes
Кали, ето как изглежда - https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82&am … 2xwIVSYosCh1p1wP9.
Сиси, на мен още на първото посещение при ЖК ми пуснаха изследвания.

# 58
diamanda благодаря малко се успокоих за този антибеотик, какво да се прави и това трябва да мине. Момичета бихте ли ми казали но кога ЖК-то прави първите изследвания , защото до сега нищо не ми е назначавала и се чудя кога ще са, дали не им е време вече.
Аз се записах на ЖК в единадесета седмица и ми даде доста направления за кръвни изследвания, които утре ще пусна и утре ме вика за микробиология

# 59
Аз микробиологията и изследванията които съм правила досега сама съм си ги назначавала. Никой не ми е казал за тях, но добре че сте вие момичета та да имам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт