Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 40

• 48 896
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, мина моята пункция. За първи път се наложи да я направим без упойка и да ви кажа когато има само 1ф, май така е по-добре. Слагането на абоката е по-болезнено от самата пункция. А и веднага разбрах, че имам извадена Я.
Бамба, успех независимо по стари или по нови методи работите Simple Smile
Успех и на всички момичета, които са в процедура или им предстои такава.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 14:08 от Nandin

# 61
Нандин, много се радвам за теб. Heart Eyes

# 62
Честита ти Я Simple Smile с пожелания да се оплоди, да ти я върнат и да си седи в теб 9 месеца Simple Smile

# 63
Запис и от мен. Много късмет на всички и да изпълните с положителни тестчета тази тема.
Нандин, браво за хубавата Я!

# 64
  • София
Момичета, мина моята пункция. За първи път се наложи да я направим без упойка и да ви кажа когато има само 1ф, май така е по-добре. Слагането на абоката е по-болезнено от самата пункция. А и веднага разбрах,
И аз съм на същото мнение.

# 65
  • София
не слагат ли вече абокат за без упойка?
аз веднъж правих без упойка, мъчение си беше.
минаха години пак реших да пробвам, ама като взеха да слагат абокат и се отказах.

# 66
  • София
Ами не е нужен, но то така или иначе не можаха да го сложат. До сега винаги успяваха, но аз си знам гадните вени, а и като не съм пила вода от снощи, съвсем се крият. Не знам защо, но толкова щастлива не съм била след пункция както днес Simple Smile
А дали е хубава Я, ще разбера утре, като се обадят ембриолозите. Дано е хубава и да се оплоди Simple Smile
А иначе не разбрах как всичко свърши за секунди

# 67
Браво, Nandin! Много, много се радвам за теб!
Аз самата не успях да събера смелост за пункция без упойка, но тогава нямаше и много информация и умирах от страх. Отказах се минути след започване на процедурата..
От сърце ти желая късмет този път!

# 68
  • София
Благодаря Simple Smile
То нямах и време да мисля и да събирам смелост Grinning. Беше събрало цялото отделение да гледат и бодат мойте вени Grinning, на края доки каза - стига, спрете и докато се усетя огледа къде е Ф и бодна, няма и 1 мин работа.
Общо взето по същия начин (без да имам време да мисля Grinning ) започнах и с ин витро процеурите - готвех се за второ инсе и точно преди  инсето, доки каза - дай да го боднем този Ф, да видим имали изобщо нещо... и след 2 дни на пункция.
Та дано този път ми е на късмет и както почнах нещата изневиделица, така и да ги завърша Grinning

# 69
  • София
При мен пък се случи пункция без упойка, понеже бях първа в списъка за 8ч, а анестезиолога не се беше появил в залата.
При нормални условия, вероятно слагат абокат.

# 70
  • София
Възможно е, ама аз не виждам особен смисъл от него, ако няма упойка. Но може да искат да пуснат 1 банка все пак след пункцията. На мен просто ми дадоха да пия вода Simple Smile

# 71
  • София
Смисълът на абоката е, ако те заболи, веднага да пуснат упойка. Всеки е с различен праг на търпимост, а и много зависи на какво място е фоликулът.

# 72
  • София
За място на Ф е така, доки да това огледа първо къде е, ама то и да ме заболи... докато ме хване упойката са приключили Simple Smile
Важното е че мина и съм доволна (поне за сега) Simple Smile

# 73
Нандин, бравооо! Радвам се за теб!   bouquetБорбата отново започна!

# 74
Защо докато трае стимулацията е желателно да се ограничаваме със сладкото? Кое сладко?

Общи условия

Активация на акаунт