Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 40

• 48 876
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Пункцията се плаща преди да те качат нагоре. Има жена със списък която ще ти каже какво трябва да правиш. За Вирусологията би трябвало да може, но най-добре питай.

# 706
Вирусологията е пуснах преди това.
А в залата на пункции си ги гледат нещата ехографски.

Исках да попитам, защо в някои случаи след трансфер слагат прегнил няколко дни?

# 707
  • София
Попълвах Информираното съгалсие и се оказа,че са ми дали за инсеминация. #Crazy

# 708
  • В сърцето на любимия човек
Попълвах Информираното съгалсие и се оказа,че са ми дали за инсеминация. #Crazy
Утре сутринта преди да те качат си поискай ново и го попълни на място. С мен имаше жена, която беше забравила нейното и направо в стаята с пъзелите попълни ново, а после санитарката го свали мъжа и да го подпише и го донесе обратно.

# 709
Успех, Stefaaa! Добър урожай да има днес!:) Стискам палци на всички! Peace Praynig

# 710
Стефа, успех и от мен!

# 711
Днес е учудващо спокойно в клиниката. Може би по-късно ще ке напълни.  А аз съм такъв карък, разболях се-хрема, гърло, трахея, отхрачвам чудовища...И как ще ми направят пункция в петък?!?!?!? newsm78 Възможно ли е да ме отложат?

# 712
Ура момичета днес двете ембриончета са перфектни на десет клетки без фрагментации Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Дано до трансфера в петък да продължават все така Praynig Praynig Аз въпреки малкия брой фоликули съм с всички неприятни симптоми на хиперстимулация #Cussing out но от днес съм подобре. Надявам се да вдругиден да съм ок Praynig Иначе спазвам всичко с много течности, протеини, безсолно и така. Болките са постоянни, но по-малки, а корема започна да се смалява. Припомних си бременността Joy Joy Hug

# 713
пепеля6ка, стискам палци да се държат твоите човечета и да си ги прибереш на топло Heart Eyes
Аз, да чукна на дърво, нямам кървене, дано това да е било  Praynig
Момичета, нормално ли е да изпитвам тежест ниско долу (не болка), както преди цикъл? Предишният ми трансфер беше свеж и от стимулацията изпитвах какво ли не, та не си спомням точно за това. Даже от вчера все едно имам мехурчета точно там, все едно се движи нещо  Crazy
От толкова неудачи този месец забравих да питам док дали не е добре да пия медрол, заради високите антитела на ЩЖ и високи Б клетки, няма да е късно на трансфера, нали?
Все си мисля за този късен трансфер, предишният път никакъв шанс не е имал чудесният ми бластоцист, добре, че направих биопсия  Confused
Леле, уж съм на работа Rolling Eyes

# 714
Честито на изкаралите "реколта" и успех на всички Simple Smile

Има ли някой в Надежда днес, как са с часовете?

# 715
Шакира, вземи си Биопарокс, при мен върши чудеса, аз редовно съм с настина я на проследяване, я на пункция, трансфер.
Тара, и аз съм на Медрол от трансфера насам, въпреки че пък нямам изменения в имунологията.

# 716
  • В сърцето на любимия човек
Моме - все пак внимавай с Биопарокс-а. Много е ефикасен, използвала съм го, обаче последния път не знам какво стана, но развих алергия към него  Shocked До половин час след впръскването започвах да повръщам. Докато се усетя, че е от него, а не от настинката, откарах ден и половина на близко разстояние до тоалетната  Tired

# 717
  • СОФИЯ
Днес е учудващо спокойно в клиниката. Може би по-късно ще ке напълни.  А аз съм такъв карък, разболях се-хрема, гърло, трахея, отхрачвам чудовища...И как ще ми направят пункция в петък?!?!?!? newsm78 Възможно ли е да ме отложат?

Вземи мерки  Hug
стимулиран опит ли си ? или на естествен цикъл ?

# 718
Нещо ми зацапва, което е странно за моя МЦ. Предстои ми ЗЕТ, а след пет дни ще започна да приемам естрофем за подготовка.
 newsm78

# 719
Днес е учудващо спокойно в клиниката. Може би по-късно ще ке напълни.  А аз съм такъв карък, разболях се-хрема, гърло, трахея, отхрачвам чудовища...И как ще ми направят пункция в петък?!?!?!? newsm78 Възможно ли е да ме отложат?

Вземи мерки  Hug
стимулиран опит ли си ? или на естествен цикъл ?
Със стимулация. Ами взех всичко, което не би ми повлияло дори и да съм бременна..Всичко на билкова или прополисова основа. Да видим. А бе как може такава каръщина Sad

Общи условия

Активация на акаунт