Отговори
# 330
  • гр.Пловдив
Мен също ме боли гърлото и смуча лукчета,за сега не съм пила хапчета.С каката не съм спазвала никакви 40 дни.От 3ти ден беше на двора и после тръгнахме по разходки.Цяла зима съм я изкарвала,дори в снега.Тя не обича да е навлечена и ходи с по-малко дрехи от мен.За подстригването съм чувала,че преди раждането не било добре.

# 331
Количката ми е Maclaren XLR, като фирмата предлага дори по-олекотени модели от моя. Синът ми е зимно бебе и затова взех по-зимен модел (с чувалче и дюшек). Отлична количка, като гледам напоследък става все по-популярна в България.

# 332
Перфектен избор, лейди!
От каката имам Макларън, много бяхме доволни - сгъната мога да я прибера в голяма дамска чанта Simple Smile Сега търся вариант при който столчето да се закрепя за рамата на количката, зимният кош ми е изличен, но столчето за кола е задължително и за да не нося от колата до вкъщи, искам вариант на придвижване (имам проблеми с гърба). Спрях се на Грако Ево. Ако щъркелът се запази розов, по-нататък ще включа и Макларъна (който също е ярко розов Simple Smile )

# 333
Стане, мерси за препоръката за Биозин мама. Изглежда, че помага за хиляди неща. Някоя от вас пие ли го?
 Пише да се консултирам с лекар. Ще я питам моята лекарка, че и едно разстройство си влача от няколко месеца  ooooh! Току виж и за него помогнало.  Party

# 334
  • Варна
Момичета, днеа за първи път бях изритана  Laughing и то на три пъти. Първия път беше сутринта, без да искам съм се обърнала и съм заспала по корем и фъстъчето не е било доволно, наби ми три бързи ритника.После след обяд още два пъти ми се случи на плажа, чак се виждаше как ми мърда коремът  Shocked Не е ли много рано - в първата седмица на 4 месец съм ?

# 335
Диди, аз мисля,че тъкмо навреме се обажда твоя мъник  Peace Радвай се,някои не го усещат до към 20та седмица  Simple Smile

# 336
Ооо, Didi_Bidi, блазя ти  Hug Аз с такова нетърпение чакам и аз да получа някой ритник. Днес влизам в 14та седмица и досега само няколко пъти усетих леко бълбукане, но даже не съм сигурна то ли е, не е ли то Tired

# 337
Плами, ще го почна през ноември. Каката ходи на училище и все носи някакви сополи и кашлици вкъщи. Предния път ме спаси Биозина. По памет - също помага за усвояването на желязото, с което тепърва ще имаме проблеми (мисля, че беше желязото, но трябва да проверя).

Диди, честити ритничета! Усещам мъничето от 13 гс, а вчера ми пристигна и домашния доплер, та чух и сърчицето.

Как се справяте с мерака за сладко и хляб?

# 338
# 339
Аз да ви се оплача...
Понеже течението ми продължава, сега ще се лекувам с полижинакс  Sad
Питах го няма ли да ми правят изследване и тогава да ми предписва нови лекарства - първо да съм минела и това (освен двете опаковки с гиназол) и след това ако имало проблем щял да ми пусне микробиология  #Crazy
Вас как ви определиха пола на бебчо? С коремен, или с вагинален ехограф?

# 340
Тоя пък какъв е, да ти пусне първо микробиологично какво ти предписва на своя глава първо едното,после другото.. Относно пола - не че е сигурен де, но с коремен

# 341
Честити ритничета Диди,благородно ти завиждам аз нямам вече никакви симптоми и само се шашкам,от време на време усещам някакво гъделичкане ту от едната страна ту от другата и нямам тарпение да дойде време за доки да си видя мъничето Hug

# 342
Аз сладко не ям, хич не ми се и яде. На 9.09 мъжа ми имаше рожден ден и реших, че за негово здраве ще хапна парче торта... Еее насилих се и едвам два пъти боцнах с вилицата, другото той го изяде. С хляба съм по същия начин, едвам хапвам по филийка.

На нас пола ни го намекнаха в 12 седмица при ФМ, а в 15 седмица АГ потвърди сините гащи Simple Smile

Вече съм 16 седмица и на моменти си мисля, че усещам бебчето, но не съм сигурна дали някое черво не е Simple Smile Нямам търпение да го усетя, това ще е най-приятния ритник в живота ми! Simple Smile

# 343
  • Nearby
На мен сладко грам не ми се яде, но що сирене изядох  #Crazy

Аз нищо не усещам още, а отивам към 16г.с.  Sad

Като бяхме на ФМ и лекарката каза, че вероятността да е момиче е 70%, но не е сигурно и да изчакаме още.

# 344
Дааа очакваме с нетърпение първите ритничета на нашите бебоци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт