♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 721
  • 742
  •   1
Отговори
# 375

Не се качва Статуса,но пък с него няма проблеми относно превода.
А и Ева е започнала с Бг субтитрите ,което разбира се е най-добре е за гледане.

И малко Баръш с фенки.

Не всеки ден се снимаш с идола си

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 14:41 от eliNIM

# 376
Баба и внуче. Бабата е голям образ

От цялото семейство Сердар е най-нескопосан.Ако продължават да го обличат все с едно и също съвсем ще ми опротивее,като дибилен ми изглежда

# 377
Майката на Бурак със сигурност е  на диета, а това личи от последната серия. В началото си беше сочна, а сега е вталена.

# 378
Майката на Бурак със сигурност е  на диета, а това личи от последната серия. В началото си беше сочна, а сега е вталена.
.     И Серен4ето ,милото и то се стопи  от зор пследните  серии !!! Confused

# 379
Обещаното от снощи...  Hug Hug Hug Hug

Без милост

Бонус: Серхат, но само за който иска..  Wink Wink Wink

Скрит текст:
Джан все с халат, а д-р Синан си е само по кърпа..  hahaha hahaha hahaha

newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

И уроци по готвене за който иска има..  smile3533 smile3533 smile3533

Спорта е здраве..    newsm53 newsm53 newsm53

# 380
  • IT
не знам как да публикувам  тук видеото-Серен и Джан малко на края
http://vk.com/video_ext.php?oid=-95375723&id=171567017&hash=e602b3a445a500c4

# 381
Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
  • Варна
http://maxserials.tv/news/zapakh_klubniki_cilek_kokusu_tureckij_ … e/2015-09-11-4974

Здравейте от мен,аз Ягодките го гледам тук засега,обикновено го качват същата вечер късно или на другия ден,а го превеждат на руски след 1-2 дни.

# 383
Защо Дефне е сама сама newsm78 куфарчето е същото

Снимки от 14 епизод,нищо ново и по различно от фрагмана

# 384
  • София
Свалих го 12 епизод, качвам го в дох-а. След като си качи ще си редактирам поста и ще го добавя
линк за сваляне 12 еп Ягоди с руски субтитри Активен до 30.09

Добър ден момичета  Hug Hug Hug

Рускините също имат проблем с авторските права на Аромат на ягоди и са писали,че вече няма да го качват онлайн,а ще е в торент тракер,както прави Ева с българския превод.Да се надяваме,че няма да имат проблеми и там,защото ако имат може и да спрат превода  Sad Sad Sad Sad Sad
трябва да разберем къде Simple Smile

Нежи, писаха, че ще го качват в Рутракер.

# 385
Ваааййййй на какво клипче попаднах  Crazy  Сигурно някои от вас може да са го гледали, но за такива като мен, които сега откриват в лицето на Берк Октай нов любимец, ще го споделя  Party
Нашата скъпа съфорумка Roxis е спомената в интервю с Беркджим от самия него Flutter

Берк говори за Роси от България

Роси, мила моя, много се радвам, че Берк те е оценил какъв фен си му!  Hug
Айййй, колко хубаво! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Роси, много се радвам за теб. Hug Hug Hug

неЖност, t1n43t0 - Благодаря ви от сърце за прекрасните думи момичета! Те означават много за мен ... Hug Hug Hug Супер много ме зарадвахте ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts Това интервю на Берк е като сбъдната мечта за мен - а този ден ще остане незабравим.   txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Когато чух как Берк каза името ми по телевизията на живо ми стана толкова приятно - почувствах се като на седмото небе. Берк е уникален и като актьор и като човек. Скромен, талантлив истински ...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001  ura Именно затова съм си сложила този незабравим момент в подписа ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Flushed smile3534 newsm44 Обожавам Берк от години и се гордея, че съм негова фенка ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Flushed

# 386

Привет в Ягодовия ден!  Hug Hug
Браво на Роси, поздравления ! Оценена е любовта която изпитваш като фен от Берк,БРАВО!

Фрагман ЙОК на Статуса,ще я караме  на предположения, като например под снимката по -долу редакрора е написал,,Този поглед на Джан не води към добро,, Mr. Green
 Хайде и ние искаме да стане ако трябва земетръс в семейството ,пък да се оправят Джан и Айш както трябва, Laughing ние сме готови с клавиатурите. hahaha hahaha

Много ти благодаря за хубавите думи и за прекрасните снимки eliNIM!  newsm51  Kissing Heart Two Hearts Берк е очарователен ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Памир също е страхотен ...  newsm76 newsm76 newsm76

Пожелавам на всички ви приятно гледане на другият ви сериал довечера! Аз не го следя, но съм чула че е много хубав ...
  smile3525 ppp  Hands Clap

# 387
Обещаното от снощи...  Hug Hug Hug Hug

Без милост

Ухааааа ...  smile3534  Kissing Heart Two Hearts Истинска наслада за очите ...  txtloves txtloves txtloves Берк е номер 1 - готин, сладък, секси, чаровен ...  txtloves Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha! Благодаря ти за всички стоп кадри с него от снощи и днес ...   newsm51  Kissing Heart Two Hearts

Благодаря и на останалите момичета за хубавите снимки и гифчета на Берк/ Джан!  smile3525 Heart Eyes Flushed

Хубав ден на всички ...
Hug Hug Hug

# 388
Защо Дефне е сама сама newsm78 куфарчето е същото

Може би чака Йомер бей да я вземе, за да отидат в бащината му къща  Thinking

не знам как да публикувам  тук видеото- Серен и Джан малко на края
http://vk.com/video_ext.php?oid=-95375723&id=171567017&h … =e602b3a445a500c4

Серен ни обичааа  Crazy Heart Eyes Flutter  Берк също ни обичааа  Heart Eyes newsm76 txtloves  Още малко и ще им простя за липсата на втори фрагман Laughing Whistling

# 389
Някой знае ли какъв е хаштагът на Ягодите за довечера?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт